Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy çok heyecanlı yaptın mı ki 😁 bence al derdim ama çok pahalı ya aşırı pahalı. Bilemedim 😵‍💫 biz de yarın hastaneye gidiyoruz, eşim sperm testi için ben de smear falan filan bakalım nolcak
Kuzum dun early predictor yaptim silik cizgi cikti 5-10 dkka sonra cok silik bugun miratech yaptim sıfır sıfır sıfır 😂😅 hic bisi cikmadi

Bat’a tam bir hafta var benim kızlar. Hamile değilim diye düşünüyorum, hiç hamile hissetmiyorum. Bugün sabah gebelik ve ovü testi yaptım. Ovü çok silik, gebelik de tertemizdi. Sonra dışarıya gittim geldim gebelikte 2. Çizgi😁 bu kuruma çizgisi ikinci kez başıma geliyor, benimle dalga geçiyor😂😂yine de bi hoşuma gidiyo çift görmek🤩

Surelab kaset test kötü mü kızlar ya? İyi diye yorum okumuştum, o yüzden aldım. Böyle kıruma çizgisi çıkarması sinir etti beni. Atıyorum fotoları
Surelab bende hic cizgi cikarmadi ama bu kirmizi bi kuruma suphelendirdi beni baby icin tekrarmı yapsan varmi evde test

Açtırdım Açtırdım umudumuz 'şaban' oldu artık. Şuan için olumlu beklemedeyiz. Ay inş hele ilki tutsun da sonrasında kopyala yapıştır kısmı nasip olur artık. Peki yapışıklık ağrısı dedin canım sen. Benim adetlerim çok sancılı olur acaba ondan mı idi? İşlem sonrası ilk adetim hep hayal ettiğim gibi geldi sessiz sedasız sevinçten ağladım 😅😅
Agrili sancili bazen yogun regl bide birliktelik sirasinda bazen agri olabiliyor yumurtlama donemimde bile yatıyorum ben düşün baya sancili geçiyo

Kız bu ne bizim kuruma çizgisinden çektiğimiz ya
Test yapmaktan soğudum (ki bağımlısıydım yani)
Kendimde seni sende beni buluyorum 😂 bagimlisiyiz evet ama gerckten kuruma cizgisi cikmaya basladi ya bide bebek isterken yani daha once regl gecipte bikac kez yaptigim testte asla bisey cikmazdi 😅🙄

Bat’a tam bir hafta var benim kızlar. Hamile değilim diye düşünüyorum, hiç hamile hissetmiyorum. Bugün sabah gebelik ve ovü testi yaptım. Ovü çok silik, gebelik de tertemizdi. Sonra dışarıya gittim geldim gebelikte 2. Çizgi😁 bu kuruma çizgisi ikinci kez başıma geliyor, benimle dalga geçiyor😂😂yine de bi hoşuma gidiyo çift görmek🤩

Surelab kaset test kötü mü kızlar ya? İyi diye yorum okumuştum, o yüzden aldım. Böyle kıruma çizgisi çıkarması sinir etti beni. Atıyorum fotoları
Canım kuruma çizgisi böyle olmazki.. ayrıca birinci resim de de çok hafif görünüyor yani silik çizgi 😍😍😍😍😍😍 erken yapmışsın keşke yapmayaydin şimdi stress olma bariii ayyy hadi isnhaAllah 😍😍

Kızlar ben bugünde hasta olmayınca dayanamadım ya yaptım test negatif çıktı 😞 normalde bekleyecektim bir kaç gün ama dışarı çıkmıştık açık eczane görünce girip aldım. Şimdi adet belirtim de yok normalde karnım ağrırdı. Gün içinde mide bulantım falan vardı psikolojikti demek ki. Ayy niye hastalanmadım acaba hiç böyle olmazdı 😏
Umudum yoktu ama adet olmayınca biraz heveslenmiştim. Test mi iyi değildi acaba albi diye bi marka verdi eczacı. Pozitife dönme ihtimali var mı acaba kızlar

Kendimde seni sende beni buluyorum 😂 bagimlisiyiz evet ama gerckten kuruma cizgisi cikmaya basladi ya bide bebek isterken yani daha once regl gecipte bikac kez yaptigim testte asla bisey cikmazdi 😅🙄
Ya foto atsanaaaa görelim şu çizgileri M MiuLego senin de adete var daha kaç gün böyle çıkması çok normal. Testin varsa her sabaha yapıştır gitsin 🥳

Merhaba arkadaşlar adet günüm 6-7 si gibi olacak. Ben test yaptım ve negatif çıktı. oğlumda adetten 4-5 gün önce pozitif görmüştüm.bu ay ilk denememdi ama tutmadı maalesef ☹️ bir sonraki aya kaldım. bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz. 🥰♥️

Merhaba arkadaşlar adet günüm 6-7 si gibi olacak. Ben test yaptım ve negatif çıktı. oğlumda adetten 4-5 gün önce pozitif görmüştüm.bu ay ilk denememdi ama tutmadı maalesef ☹️ bir sonraki aya kaldım. bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz. 🥰♥️
Canim benimde 3-4 gun var bende kizimda 6 gun önceden kaset testte ogrendim ama simdi erken gebeliktede cikmadi bende de yok galiba bisey🤷🏼‍♀️ Hayirlisi olsun hakkımızda

Back