- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.021
Kuzum dun early predictor yaptim silik cizgi cikti 5-10 dkka sonra cok silik bugun miratech yaptim sıfır sıfır sıfırAyyy çok heyecanlı yaptın mı kibence al derdim ama çok pahalı ya aşırı pahalı. Bilemedim biz de yarın hastaneye gidiyoruz, eşim sperm testi için ben de smear falan filan bakalım nolcak
Canım bazen bat geçmeyince çıkmıyor adet gelmezse birdaha yaparsınTest yaptım malesef tek çizgi
Surelab bende hic cizgi cikarmadi ama bu kirmizi bi kuruma suphelendirdi beni baby icin tekrarmı yapsan varmi evde testBat’a tam bir hafta var benim kızlar. Hamile değilim diye düşünüyorum, hiç hamile hissetmiyorum. Bugün sabah gebelik ve ovü testi yaptım. Ovü çok silik, gebelik de tertemizdi. Sonra dışarıya gittim geldim gebelikte 2. Çizgibu kuruma çizgisi ikinci kez başıma geliyor, benimle dalga geçiyor yine de bi hoşuma gidiyo çift görmek
Surelab kaset test kötü mü kızlar ya? İyi diye yorum okumuştum, o yüzden aldım. Böyle kıruma çizgisi çıkarması sinir etti beni. Atıyorum fotoları
Kızlaaar bi baksanıza banaKızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasınıBugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum
Agrili sancili bazen yogun regl bide birliktelik sirasinda bazen agri olabiliyor yumurtlama donemimde bile yatıyorum ben düşün baya sancili geçiyoAçtırdım Açtırdım umudumuz 'şaban' oldu artık. Şuan için olumlu beklemedeyiz. Ay inş hele ilki tutsun da sonrasında kopyala yapıştır kısmı nasip olur artık. Peki yapışıklık ağrısı dedin canım sen. Benim adetlerim çok sancılı olur acaba ondan mı idi? İşlem sonrası ilk adetim hep hayal ettiğim gibi geldi sessiz sedasız sevinçten ağladım
Adet döngüsü 10. Gün ve 15. Gün pik görmüşümEvet sen de iki kez gördün araları benimki gibi yakın mıydı peki?
Kendimde seni sende beni buluyorumKız bu ne bizim kuruma çizgisinden çektiğimiz ya
Test yapmaktan soğudum (ki bağımlısıydım yani)
Geliyorum koşarak :))Thread '2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar' 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar
Mayıs'ta elenenleri bekliyorm kızlar
Adet oldum malesef :)Sokulmezse İnshaAllah güzle haber
İnshaAllah son olur canım yaaa... Ama hiç sıkma canını daha yeni başlamışsınNe bileyim kuzumsat 14 nisan, bat 11 mayıs
4 aydır deniyoruz sanırım
Canım kuruma çizgisi böyle olmazki.. ayrıca birinci resim de de çok hafif görünüyor yani silik çizgiBat’a tam bir hafta var benim kızlar. Hamile değilim diye düşünüyorum, hiç hamile hissetmiyorum. Bugün sabah gebelik ve ovü testi yaptım. Ovü çok silik, gebelik de tertemizdi. Sonra dışarıya gittim geldim gebelikte 2. Çizgibu kuruma çizgisi ikinci kez başıma geliyor, benimle dalga geçiyor yine de bi hoşuma gidiyo çift görmek
Surelab kaset test kötü mü kızlar ya? İyi diye yorum okumuştum, o yüzden aldım. Böyle kıruma çizgisi çıkarması sinir etti beni. Atıyorum fotoları
Umudum yoktu ama adet olmayınca biraz heveslenmiştim. Test mi iyi değildi acaba albi diye bi marka verdi eczacı. Pozitife dönme ihtimali var mı acaba kızlarKızlar ben bugünde hasta olmayınca dayanamadım ya yaptım test negatif çıktınormalde bekleyecektim bir kaç gün ama dışarı çıkmıştık açık eczane görünce girip aldım. Şimdi adet belirtim de yok normalde karnım ağrırdı. Gün içinde mide bulantım falan vardı psikolojikti demek ki. Ayy niye hastalanmadım acaba hiç böyle olmazdı
Gitmeeeeeğğğğ zatennnnEkle canım içi ben gitmiyorum kazık çaktım buraya
Ağzın bal yesin canım amin inşallahBebiştendir İnshaAllah
Ya foto atsanaaaa görelim şu çizgileri M MiuLego senin de adete var daha kaç gün böyle çıkması çok normal. Testin varsa her sabaha yapıştır gitsinKendimde seni sende beni buluyorumbagimlisiyiz evet ama gerckten kuruma cizgisi cikmaya basladi ya bide bebek isterken yani daha once regl gecipte bikac kez yaptigim testte asla bisey cikmazdi
Canim benimde 3-4 gun var bende kizimda 6 gun önceden kaset testte ogrendim ama simdi erken gebeliktede cikmadi bende de yok galiba biseyMerhaba arkadaşlar adet günüm 6-7 si gibi olacak. Ben test yaptım ve negatif çıktı. oğlumda adetten 4-5 gün önce pozitif görmüştüm.bu ay ilk denememdi ama tutmadı maalesefbir sonraki aya kaldım. bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?