- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.981
Tüh beeeee çok kötü olmuşYa nerde ya kocam yok benim nöbet yazmislar canimin icine yumurtlamada yalnizim![]()
![Smirking face :smirk: 😏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh beeeee çok kötü olmuşYa nerde ya kocam yok benim nöbet yazmislar canimin icine yumurtlamada yalnizim![]()
Gerçi ovulasyon testi de yapmadim ne zaman oldu veya olacak bilmiyorum da 3 gün 4 gün ara vermis olacağız olacaksa olur heralde millet tek seferde kaliyorTüh beeeee çok kötü olmuş![]()
Evet kuzum tekrardan yumurtluyosun enişteme sevgiler saygilarKızlar şimdi size ovulasyon testinin fotosunu atacağım yaptığım saat 17:20 ben tekrar mı yumurtluyorum yaaaaaM Mavimiresl
partalina_ @Random3
Childdevelopment @Mrs Electrical Engineer hele bi diyiverin tüm kızlar
Aklima ne geldi acaba ilk yumurtalr olgunlasmadi catlayamadimi bugunki tamamen olgumlasmis rengi gecen gunden koyuydu bence bugun catlyck@Mrs Electrical Engineer ya ayrı odada değil misiniz yapıştırın gitsin 2 dk nolacakbu arada benim 29 30 nisan pikti 1 Mayıs da ise 30 u kadar koyu değildi ve maalesef 1 mayısı değerlendiremedim. Denk geldiyse çatlamaya inşallah olur bir şeyler
Aldim yaptim koskoca bi negatifCanım miratech al beni hiç yanıltmadı
Bak kuzum bu mu koyu değil al sana pikAldim yaptim koskoca bi negatif![]()
Kız burda 30 nisanda cok koyu bana gulerken başına geldi cift yumurtlayan aşkoBak bu da toplu hali
Koz gördüm gördüm 10sn önce yoksa bebekmi gecen aydan falanmi kaldim kizBak kuzum bu mu koyu değil al sana pik
Koz gördüm gördüm 10sn önce yoksa bebekmi gecen aydan falanmi kaldim kiz
Ah inşallahh canımmAmin amiiinnevet gebelik olana kadar bi süre femara+ovitrelle devam edecekmişiz inşallah gerek kalmaz..aynı ilerliyoruz sankiii..kasıklarım da ağrıyor inşallah adet sancısı değildir. 30mayıs evlilik yıldönümümüz eşime hediye olarak bir çift minnak patik almak istiyorum
![]()
Hadiii yaaaAldim yaptim koskoca bi negatif![]()
Askooo benim kafamı allak bullak etti senin yumurtalarS sultansultan90 seni etiketlemeyi unutmuşum yorum yap kuzummm
Ya her yaptigim testte kuruma cizgisi cikmaya basladi gebelik olsa yukselirdi deger daha net cikardiHadiii yaaaama bat tarihine daha var canım belki erkendir
Yaa senin yumırtlamaları ben hiç çözemedim canım benim yaaa.. diğeri tamamen silikleşmedi di mi? Üçer beşer mi yumurtlıyorsun maşalaaahKızlar şimdi size ovulasyon testinin fotosunu atacağım yaptığım saat 17:20 ben tekrar mı yumurtluyorum yaaaaaM Mavimiresl
partalina_ @Random3
Childdevelopment @Mrs Electrical Engineer hele bi diyiverin tüm kızlar
Sanmıyorum tatlım o kadar ovulasyon yaptım çıkardı heralde değil mi?Venev asko gecen aydan mi kaldin acaba kiz bebismi ki
Kuzum 2 mayısta yaptım test ilk idrarla değil sabah yaptım çok silikti artık daha gerek görmedim yapmaya. Benim lh testlerine göre yumurtlamadan adet gününe kadar adamın iflahını kurutmam lazım daaaa fire var arada yapmıyoruzYaa senin yumırtlamaları ben hiç çözemedim canım benim yaaa.. diğeri tamamen silikleşmedi di mi? Üçer beşer mi yumurtlıyorsun maşalaaah![]()
Ya var ya çok saçma değil mi?? 3 gün pik sonra silikleş şimdi yine bu arkadaş bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedimAskooo benim kafamı allak bullak etti senin yumurtalarins erken çatlayan yumurtam döllenmiştir de ondan pik yapıyodur
![]()
Kız nasıl yapacaksınız bir ay yumurtlama mı olurKuzum 2 mayısta yaptım test ilk idrarla değil sabah yaptım çok silikti artık daha gerek görmedim yapmaya. Benim lh testlerine göre yumurtlamadan adet gününe kadar adamın iflahını kurutmam lazım daaaa fire var arada yapmıyoruz![]()
2 yumurtlama oldu sanirim benimde öyle olmustu bu ay 4/5 gun araylaSanmıyorum tatlım o kadar ovulasyon yaptım çıkardı heralde değil mi?