- 9 Ekim 2021
- 135
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.001
amin Allah razı olsun oluyo canım o akıntı ıslaklık hissi veriyo inşallah hayırlı haber alırsınKızlar hayırlı olsun hamilelikleriniz rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallahya bişey sorucam hiç su gibi akıntınız oldu mu. Benim aşılamanın 6. Günü dün 2 kez ve bu sabah su gibi akıntım oldu regl oldum sandım . Var mı sizde böyle bi belirti
Hayırlısı olsun canım.. İnshaAllah birdahaki aya olucak Allah'ın izniyle ama erkenden test yapmak yokKırmızıyı gördüm canım bilgin olsunMy_Moonlight06
Kuzum hayırlısı olsun sevindim mayisda olmana hala... İnshaAllah Mayıs bitmeden güzel haberi alicaz senden Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım amiiiinnnnnmnYaptım kuzum sabah erkenden.. bembeyaz yaa, bir gölge de mi çıkmaz hain testte, sonra yattım tekrarkarın ağrısıyla uyandım veee gelmiş beklenen… bu ay ben de bitmedi ama yeni bat 30 mayıs Venev @sumuhallebisi @Veziir @sultansultan90 My_Moonlight06 @Mrs Electrical Engineer @Papatyamveben-Mavi ve diğer fıstıklar..
Yarınki kontrolüme göre tüp bebek serüvenine başlayacağımhepinizi hormonal çalkantılarımla darlayabilirim şimdiden söyliyim
Ne bileyim kuzumCanım sen niye yoksun listede bilgilerini ver de senide ekleyim
Bende o gün ya da ertesi gün oluyor kuzumKızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Yumurta akı kıvamında akıntı gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor. Benim 3 gündür bu şekilde akıntım devam ediyor. Ovulasyon yapmadığım için bilemiyorumda.Venev M MiuLego partalina_ @Papatyamveben-Mavi @Birbuketcicek
Ayyy çok heyecanlı yaptın mı kiKizlar @sultansultan90Venev M MiuLego bata 4 hatta 3 gun var yarin gidecem hastaneye muayneye sabah erken gebelik testi yapip mı gitsem nöbetçi eczane de yeğenim calisiyor artimed kaset test var predictor ekspres var ama 71 liraymis pahali geldi bana early i dün 40 liraya almistim akcakoca dan bide miratech erken gebelik testi var miratech alayimmi
Canım erkenden bozma keyfini boşver regl olana kadar ümit vardır her zamanBugün 24 günümdeyim iki üç güne regl olabilirim daha şimdiden yine olmayacak diye düşünüp moralim bozulmaya başladı of bu kısır döngüden ne zaman kurtulacağım ya artık adete yakın çok takmaya başladım
Sokulmezse İnshaAllah güzle haberKızlar dün adet olmam gerekiyordu olmamıştım test yaptım dün negatif çıktı. Bugunde çok fazla şeffaf akıntı içinde kan geldi. Adet başlangıcı mı sizce ?
Ekle canım içi ben gitmiyorum kazık çaktım burayaKuzum hayırlısı olsun sevindim mayisda olmana hala... İnshaAllah Mayıs bitmeden güzel haberi alicaz senden Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım amiiiinnnnnmn
Eskiisine kırmızı koyup seni yeniden ekliyorum canım
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım eglence çıkıyor bana daOvulasyon varsa gebelik testi yapana kadar yap. O da test sonuçta ve onunla da öğrenen çok fazla en azından gebelik testlerini erkenden harcamamış olursun
Kız bu ne bizim kuruma çizgisinden çektiğimiz yaYa her yaptigim testte kuruma cizgisi cikmaya basladi gebelik olsa yukselirdi deger daha net cikardi
Bebeğim sen tam bi gezen tavuksunKızlar şimdi size ovulasyon testinin fotosunu atacağım yaptığım saat 17:20 ben tekrar mı yumurtluyorum yaaaaa@miresl partalina_ R Random3 @Cgh @Mrs Electrical Engineer hele bi diyiverin tüm kızlar
Ama bebeğim çok gezen tavuk da ayağında b.kuyla geliyor o nolacakBebeğim sen tam bi gezen tavuksunben şokkk bu yine basbaya pik yaa
Evet sen de iki kez gördün araları benimki gibi yakın mıydı peki?2 yumurtlama oldu sanirim benimde öyle olmustu bu ay 4/5 gun arayla
İnshaaaaaalllahh da gelmezzz canım bebiş haberini alırımMy_Moonlight06 canımm yarın görünüyor bat..henüz şükür gelen giden yok belirti de yok aramıyorum vücudumda bir belirti. Merak heyecan korku içinde bekliyorumm
İnşallahhhhh kuzummmİnshaaaaaalllahh da gelmezzz canım bebiş haberini alırım
Bebiştendir İnshaAllahKızlar şimdi size ovulasyon testinin fotosunu atacağım yaptığım saat 17:20 ben tekrar mı yumurtluyorum yaaaaa@miresl partalina_ R Random3 @Cgh @Mrs Electrical Engineer hele bi diyiverin tüm kızlar
Açtırdım Açtırdım umudumuz 'şaban' oldu artık. Şuan için olumlu beklemedeyiz. Ay inş hele ilki tutsun da sonrasında kopyala yapıştır kısmı nasip olur artık. Peki yapışıklık ağrısı dedin canım sen. Benim adetlerim çok sancılı olur acaba ondan mı idi? İşlem sonrası ilk adetim hep hayal ettiğim gibi geldi sessiz sedasız sevinçten ağladımYapisikligini açtırıp hamile kalanlar var diye biliyorum sen actirmistin dimi yapisikligini.. bide tavsiyem madem böyle bi sorunun var mutlaka insallah ilk bebegini biran önce kucaklarsin ama 2. Bebek icin cok zaman kaybetme tabi ilk bebegin bi olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?