Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin Allah razı olsun oluyo canım o akıntı ıslaklık hissi veriyo inşallah hayırlı haber alırsın

Kuzum hayırlısı olsun sevindim mayisda olmana hala... İnshaAllah Mayıs bitmeden güzel haberi alicaz senden Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım amiiiinnnnnmn

Eskiisine kırmızı koyup seni yeniden ekliyorum canım

Ayyy çok heyecanlı yaptın mı ki bence al derdim ama çok pahalı ya aşırı pahalı. Bilemedim biz de yarın hastaneye gidiyoruz, eşim sperm testi için ben de smear falan filan bakalım nolcak

Canım erkenden bozma keyfini boşver regl olana kadar ümit vardır her zaman

Bat’a tam bir hafta var benim kızlar. Hamile değilim diye düşünüyorum, hiç hamile hissetmiyorum. Bugün sabah gebelik ve ovü testi yaptım. Ovü çok silik, gebelik de tertemizdi. Sonra dışarıya gittim geldim gebelikte 2. Çizgi bu kuruma çizgisi ikinci kez başıma geliyor, benimle dalga geçiyoryine de bi hoşuma gidiyo çift görmek

Surelab kaset test kötü mü kızlar ya? İyi diye yorum okumuştum, o yüzden aldım. Böyle kıruma çizgisi çıkarması sinir etti beni. Atıyorum fotoları

Eklentiler

• 884777A5-B764-4B7C-ACD4-DB082581481D.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 00F5A1AD-F8FF-426F-9D6B-097053716716.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 63
Ovulasyon varsa gebelik testi yapana kadar yap. O da test sonuçta ve onunla da öğrenen çok fazla en azından gebelik testlerini erkenden harcamamış olursun
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım eglence çıkıyor bana da

Açtırdım Açtırdım umudumuz 'şaban' oldu artık. Şuan için olumlu beklemedeyiz. Ay inş hele ilki tutsun da sonrasında kopyala yapıştır kısmı nasip olur artık. Peki yapışıklık ağrısı dedin canım sen. Benim adetlerim çok sancılı olur acaba ondan mı idi? İşlem sonrası ilk adetim hep hayal ettiğim gibi geldi sessiz sedasız sevinçten ağladım

Kızlar ben bugünde hasta olmayınca dayanamadım ya yaptım test negatif çıktı normalde bekleyecektim bir kaç gün ama dışarı çıkmıştık açık eczane görünce girip aldım. Şimdi adet belirtim de yok normalde karnım ağrırdı. Gün içinde mide bulantım falan vardı psikolojikti demek ki. Ayy niye hastalanmadım acaba hiç böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…