- 9 Aralık 2020
- 1.088
- 1.564
- 83
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.961
Hımm inşallah hayırlısı olur yaŞu kahverengi lekelenme olmazsa umudum artacakkk
Bat yarın görünüyor..cuma yaparım test inşallah olmazsam. Sen canım
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm inşallah hayırlısı olur yaŞu kahverengi lekelenme olmazsa umudum artacakkk
Bat yarın görünüyor..cuma yaparım test inşallah olmazsam. Sen canım
Bak bu da toplu haliYaaa canim burda cook gördük böyle olanalr genelde gebe oluyor iki kez yumurtlayan cok az bende heyecan yaptim
Oo kiz senin hep pozitif çıkmis yumurtlamadan sonra siliklesti mi hicBak bu da toplu hali
Canim senin bat ne zamandıBak bu da toplu hali
15 Mayıs bat 2 mayısta yaptığım test çok silikti kesin çatladı dedimCanim senin bat ne zamandı
2 mayıstan once de pik oldu mu canım. Birde yumutlamafan 14 gün sonea falan regl olmak lazim senin niye böyle uzun15 Mayıs bat 2 mayısta yaptığım test çok silikti kesin çatladı dedim
Benim de 29. GünümmHımm inşallah hayırlısı olur yabenim gün olarak belli değil ama bu hafta
şöyle geçen ay iğnenin 17.günü adet oldum şuan 16.günüm döngümün de 29.günü..ben yarın test yapmayı düşünüyorumm
Ben geçen ay da nerdeyse 4 gün pik gördüm ama şöyle oldu 3-4-5-6 nisan pikti 7 sine çatlama gördüm 19 nisanda da adet oldum. Benim ne biçim bir yumurtlamam var arkadaş anlamadım ki2 mayıstan once de pik oldu mu canım. Birde yumutlamafan 14 gün sonea falan regl olmak lazim senin niye böyle uzun
Amin amiiinnBenim de 29. Günümmbu ay da çatlatma iğnesi mi vuruldun. Yarın krtik gün bizim için
Allahımmm duy sesimiziii![]()
Benim genelde iki gün pik oluyor ya seninde öyledir en koyu günü bir gündür muhtemelen diğerlerinde artış vardir canim. Senin döngün kaç günBen geçen ay da nerdeyse 4 gün pik gördüm ama şöyle oldu 3-4-5-6 nisan pikti 7 sine çatlama gördüm 19 nisanda da adet oldum. Benim ne biçim bir yumurtlamam var arkadaş anlamadım ki
Aralıkta kürtaj oldum 32-29-28-26 günde adet oldum bu ay da tahmini olarak 27. Günü baz aldım ve 15 Mayıs dedimBenim genelde iki gün pik oluyor ya seninde öyledir en koyu günü bir gündür muhtemelen diğerlerinde artış vardir canim. Senin döngün kaç gün
Vallahi ben de işin içinden çıkamadım daha iki üç gün önce o zaman senin pik yapmış yeniden bir yapması bu kadar kısa sürede normal mi eğer Gebey sende lh bu kadar çabuk yükselir miAralıkta kürtaj oldum 32-29-28-26 günde adet oldum bu ay da tahmini olarak 27. Günü baz aldım ve 15 Mayıs dedim
aynı sorular kafamda şu an dönüyor canımVallahi ben de işin içinden çıkamadım daha iki üç gün önce o zaman senin pik yapmış yeniden bir yapması bu kadar kısa sürede normal mi eğer Gebey sende lh bu kadar çabuk yükselir mi
Ay ağlama sakın ya belki bebişin habercisidir belki de yeniden yumurtluyorsundur. Olumsuz düşünme değerlendir benceaynı sorular kafamda şu an dönüyor canımAğlamak istiyorum
![]()
Gebelik testi de cok erken. E sen niye hâlâ ovulasyon testi yapiyorusn kiaynı sorular kafamda şu an dönüyor canımAğlamak istiyorum
![]()
Maksat test yapmak boş geçmeyelimGebelik testi de cok erken. E sen niye hâlâ ovulasyon testi yapiyorusn ki![]()
inşallah canım vardır ovülasyon testiyle öğreneenlere seni de eklerizMaksat test yapmak boş geçmeyelim7 tane ovulasyon testim var her gün bir tane yapacağım bakalım neler olacak
gebeliği ovulasyon bittikten sonra yaparım artık. Ovulasyon ile de öğrenen çok bari bir işe yarasınlar
![]()
Bu arada sen topik açtın ama bu ay hamile kalma şansın çok yüksekinşallah canım vardır ovülasyon testiyle öğreneenlere seni de eklerizBen tüm testleri mi gardırobun en üstüne fırlattım uzun bir süre alamamak için
Ya nerde ya kocam yok benim nöbet yazmislar canimin icine yumurtlamada yalnizimBu arada sen topik açtın ama bu ay hamile kalma şansın çok yüksek![]()