Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu kahverengi lekelenme olmazsa umudum artacakkk😅
Bat yarın görünüyor..cuma yaparım test inşallah olmazsam. Sen canım
Hımm inşallah hayırlısı olur ya💜 benim gün olarak belli değil ama bu hafta 😂 şöyle geçen ay iğnenin 17.günü adet oldum şuan 16.günüm döngümün de 29.günü..ben yarın test yapmayı düşünüyorumm

Eklentiler

• D5B7498B-8BB0-4C47-9B73-868813E10D02.jpeg
    D5B7498B-8BB0-4C47-9B73-868813E10D02.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 57
Hımm inşallah hayırlısı olur ya💜 benim gün olarak belli değil ama bu hafta 😂 şöyle geçen ay iğnenin 17.günü adet oldum şuan 16.günüm döngümün de 29.günü..ben yarın test yapmayı düşünüyorumm
Benim de 29. Günümm 😅 bu ay da çatlatma iğnesi mi vuruldun. Yarın krtik gün bizim için 🙈😅
Allahımmm duy sesimiziii 💙🤲

2 mayıstan once de pik oldu mu canım. Birde yumutlamafan 14 gün sonea falan regl olmak lazim senin niye böyle uzun
Ben geçen ay da nerdeyse 4 gün pik gördüm ama şöyle oldu 3-4-5-6 nisan pikti 7 sine çatlama gördüm 19 nisanda da adet oldum. Benim ne biçim bir yumurtlamam var arkadaş anlamadım ki

Benim de 29. Günümm 😅 bu ay da çatlatma iğnesi mi vuruldun. Yarın krtik gün bizim için 🙈😅
Allahımmm duy sesimiziii 💙🤲
Amin amiiinn😇 evet gebelik olana kadar bi süre femara+ovitrelle devam edecekmişiz inşallah gerek kalmaz..aynı ilerliyoruz sankiii..kasıklarım da ağrıyor inşallah adet sancısı değildir. 30mayıs evlilik yıldönümümüz eşime hediye olarak bir çift minnak patik almak istiyorum ☺️

Ben geçen ay da nerdeyse 4 gün pik gördüm ama şöyle oldu 3-4-5-6 nisan pikti 7 sine çatlama gördüm 19 nisanda da adet oldum. Benim ne biçim bir yumurtlamam var arkadaş anlamadım ki
Benim genelde iki gün pik oluyor ya seninde öyledir en koyu günü bir gündür muhtemelen diğerlerinde artış vardir canim. Senin döngün kaç gün

Aralıkta kürtaj oldum 32-29-28-26 günde adet oldum bu ay da tahmini olarak 27. Günü baz aldım ve 15 Mayıs dedim
Vallahi ben de işin içinden çıkamadım daha iki üç gün önce o zaman senin pik yapmış yeniden bir yapması bu kadar kısa sürede normal mi eğer Gebey sende lh bu kadar çabuk yükselir mi

Gebelik testi de cok erken. E sen niye hâlâ ovulasyon testi yapiyorusn ki 😂
Maksat test yapmak boş geçmeyelim 🤭 7 tane ovulasyon testim var her gün bir tane yapacağım bakalım neler olacak 🤓 gebeliği ovulasyon bittikten sonra yaparım artık. Ovulasyon ile de öğrenen çok bari bir işe yarasınlar😂

Maksat test yapmak boş geçmeyelim 🤭 7 tane ovulasyon testim var her gün bir tane yapacağım bakalım neler olacak 🤓 gebeliği ovulasyon bittikten sonra yaparım artık. Ovulasyon ile de öğrenen çok bari bir işe yarasınlar😂
inşallah canım vardır ovülasyon testiyle öğreneenlere seni de ekleriz 🥰 Ben tüm testleri mi gardırobun en üstüne fırlattım uzun bir süre alamamak için

Back