Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklima ne geldi acaba ilk yumurtalr olgunlasmadi catlayamadimi bugunki tamamen olgumlasmis rengi gecen gunden koyuydu bence bugun catlyck

Ah inşallahh canımm benim şuan hiç bir ağrım yok. Arada adet olcakmışım gibi oluyor hemen lavaboya koşuyorum bir şey yok.gelmez de inşallahh. Ben de anneler gününe bu müthiş haberle girmek istiyorummm

Yaa senin yumırtlamaları ben hiç çözemedim canım benim yaaa.. diğeri tamamen silikleşmedi di mi? Üçer beşer mi yumurtlıyorsun maşalaaah
Kuzum 2 mayısta yaptım test ilk idrarla değil sabah yaptım çok silikti artık daha gerek görmedim yapmaya. Benim lh testlerine göre yumurtlamadan adet gününe kadar adamın iflahını kurutmam lazım daaaa fire var arada yapmıyoruz

Kız nasıl yapacaksınız bir ay yumurtlama mı olur enişteminki de can.. ya 2-3 günde bire fixleyeceksin ya da doktorla yumurta takibi yapacaksınız.. bence bu ay haftada 2-3 düzgün aralıklı bir devam edin bakalım.. pes etmek yoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…