- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.941
Bidaki aylara ambargo koyar bence ben yeniyim yaBanada yasak ya ovulasyon bile yaptırmıyor artik
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaki aylara ambargo koyar bence ben yeniyim yaBanada yasak ya ovulasyon bile yaptırmıyor artik
Aşko iyiymis bu iş ama doğru diyor sen biraz dikkat et zaten.. resmen regl sancisi cekiyorum suanKız benimkide smdiden triplerde makinayı fln bosaltıyo uzanma yukarlara diye kasıgım agrıyo diyorum ya deminde evi süpürdü![]()
Kuzu özel hastanede yaptirdim o testleri e nabizda değilde hastanenin sitesinde cikiyoKuzum cıktıya gerek yok e nabızda tahlillerinde cıkıyor ztn ordan gösterirsin
Hadi guzel haber ver bizeKızlar ben şimdi ne farkettim biliyor musunuz geçen hafta perşembe yaptığım testte ikinci çizgiyi görmeyince çekmeceye atmıştım şimdi bı daha test almaya karar verince bı bakayım dedim valla bı çizgi var o yaptığım testte ama ben artık o gün mü farketmedim yada beş dakka sonrası öyle gözüktü belki de bilmiyorumama bunun üzerine meraktanda olsa yapayım bı tane ne çıkarsa bahtimiza
![]()
Güzel düşün askımm vardırrr hiçbişe belirti olmadan hamile olanlar cok vallaAyy yok anacım bende bel göğüs ağrısı hiç bişe yok akıntı da sadece sabahları oluyor bi an var diyorum bi an yok zaten o yüzden sabırsızlanıyorumbence sende var bişeyler
![]()
Kırmızılara yerrr yokkkk gelmiceklerrrrAşko iyiymis bu iş ama doğru diyor sen biraz dikkat et zaten.. resmen regl sancisi cekiyorum suan![]()
Canım benim de yumurtlama döneminki gibi akıntı gelmiş normalde adet dönemi akıntım olmaz hiç hayrolsun inşallahh, normalde adet zamanı kahverengi lekelenmem olur o da henüz olmadı şükür.. İnşallah hamileyizdirrrKızlar adet dönemimdeyim şuan belki 1-2 gün gecikti veya 1-2gün daha vardır her zaman aynı olmuyor.şeffaf yumurta akı gibi akıntım var adet öncesii hiç olmazdı normalde. Gebelik belirtisinde beyaz akıntı diye biliyorum şeffaf da sayılır mıbugün testi alıp yarın yapacağım dayanamıyorum..
Canım miratech al beni hiç yanıltmadıKizlar S sultansultan90Venev @Fang bata 4 hatta 3 gun var
yarin gidecem hastaneye muayneye sabah erken gebelik testi yapip mı gitsem nöbetçi eczane de yeğenim calisiyor artimed kaset test var predictor ekspres var ama 71 liraymis pahali geldi bana early i dün 40 liraya almistim akcakoca dan bide miratech erken gebelik testi var miratech alayimmi
Canım bugün çok belim ağrıdı adet öncesi de ağrır böyle değişik bir akıntı da oldu bilemedim literatüre geçmesi açısından belirtilere ekledimKuzum geliyor mu bebiş![]()
Aynen öyle akıntım var ve kahverengi lekenme benimde oluur ama şuan yokCanım benim de yumurtlama döneminki gibi akıntı gelmiş normalde adet dönemi akıntım olmaz hiç hayrolsun inşallahh, normalde adet zamanı kahverengi lekelenmem olur o da henüz olmadı şükür.. İnşallah hamileyizdirrr![]()
Ha bir de gögüslerim aşırı acıyor dokundukçaKızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasınıBugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum
![]()
Şu kahverengi lekelenme olmazsa umudum artacakkkAynen öyle akıntım var ve kahverengi lekenme benimde oluur ama şuan yok.senin bat belli mi? Test yapacakmısın? Amin inşallah yaaa
Yaaa canim burda cook gördük böyle olanalr genelde gebe oluyor iki kez yumurtlayan cok az bende heyecan yaptimKızlar şimdi size ovulasyon testinin fotosunu atacağım yaptığım saat 17:20 ben tekrar mı yumurtluyorum yaaaaaM Mavimiresl
partalina_ R Random3
Childdevelopment M Mrs Electrical Engineer hele bi diyiverin tüm kızlar