Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben şimdi ne farkettim biliyor musunuz geçen hafta perşembe yaptığım testte ikinci çizgiyi görmeyince çekmeceye atmıştım şimdi bı daha test almaya karar verince bı bakayım dedim valla bı çizgi var o yaptığım testte ama ben artık o gün mü farketmedim yada beş dakka sonrası öyle gözüktü belki de bilmiyorum 😀 ama bunun üzerine meraktanda olsa yapayım bı tane ne çıkarsa bahtimiza😀😀
Hadi guzel haber ver bize

Ayy yok anacım bende bel göğüs ağrısı hiç bişe yok akıntı da sadece sabahları oluyor bi an var diyorum bi an yok zaten o yüzden sabırsızlanıyorum 😂😂 bence sende var bişeyler 🤗🤗
Güzel düşün askımm vardırrr hiçbişe belirti olmadan hamile olanlar cok valla

Kızlar adet dönemimdeyim şuan belki 1-2 gün gecikti veya 1-2gün daha vardır her zaman aynı olmuyor.şeffaf yumurta akı gibi akıntım var adet öncesii hiç olmazdı normalde. Gebelik belirtisinde beyaz akıntı diye biliyorum şeffaf da sayılır mı😅 bugün testi alıp yarın yapacağım dayanamıyorum..

Merhaba kızlar 16 Nisan'da çatlatma iğnesi yapılmıştı. Bugün itibariyle kırmızılar geliyor maalesef olmadı yine 😢 randevu ayarlayabilirsem haftaya hsg çektireceğim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. @My_Moonligt06 listeden silebilirsin canım beni 😢

Kızlar adet dönemimdeyim şuan belki 1-2 gün gecikti veya 1-2gün daha vardır her zaman aynı olmuyor.şeffaf yumurta akı gibi akıntım var adet öncesii hiç olmazdı normalde. Gebelik belirtisinde beyaz akıntı diye biliyorum şeffaf da sayılır mı😅 bugün testi alıp yarın yapacağım dayanamıyorum..
Canım benim de yumurtlama döneminki gibi akıntı gelmiş normalde adet dönemi akıntım olmaz hiç hayrolsun inşallahh, normalde adet zamanı kahverengi lekelenmem olur o da henüz olmadı şükür.. İnşallah hamileyizdirrr🤲💙

Kizlar S sultansultan90 Venev Venev @Fang bata 4 hatta 3 gun var 😃 yarin gidecem hastaneye muayneye sabah erken gebelik testi yapip mı gitsem nöbetçi eczane de yeğenim calisiyor artimed kaset test var predictor ekspres var ama 71 liraymis pahali geldi bana early i dün 40 liraya almistim akcakoca dan bide miratech erken gebelik testi var miratech alayimmi
Canım miratech al beni hiç yanıltmadı

M Mrs Electrical Engineer ya ayrı odada değil misiniz yapıştırın gitsin 2 dk nolacak 😂🤭 bu arada benim 29 30 nisan pikti 1 Mayıs da ise 30 u kadar koyu değildi ve maalesef 1 mayısı değerlendiremedim. Denk geldiyse çatlamaya inşallah olur bir şeyler

Canım benim de yumurtlama döneminki gibi akıntı gelmiş normalde adet dönemi akıntım olmaz hiç hayrolsun inşallahh, normalde adet zamanı kahverengi lekelenmem olur o da henüz olmadı şükür.. İnşallah hamileyizdirrr🤲💙
Aynen öyle akıntım var ve kahverengi lekenme benimde oluur ama şuan yok 🥰.senin bat belli mi? Test yapacakmısın? Amin inşallah yaaa

Kızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasını 😂 Bugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum 🤔

Kızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasını 😂 Bugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum 🤔
Ha bir de gögüslerim aşırı acıyor dokundukça 🤭 Allahım nolur beklenen şey olsun artık dua edin

Eklentiler

• 9B74B81A-3EDC-406D-8D61-64250CC8CDD7.jpeg
    9B74B81A-3EDC-406D-8D61-64250CC8CDD7.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 44
Back