Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben şimdi ne farkettim biliyor musunuz geçen hafta perşembe yaptığım testte ikinci çizgiyi görmeyince çekmeceye atmıştım şimdi bı daha test almaya karar verince bı bakayım dedim valla bı çizgi var o yaptığım testte ama ben artık o gün mü farketmedim yada beş dakka sonrası öyle gözüktü belki de bilmiyorum 😀 ama bunun üzerine meraktanda olsa yapayım bı tane ne çıkarsa bahtimiza😀😀

Kızlar ben şimdi ne farkettim biliyor musunuz geçen hafta perşembe yaptığım testte ikinci çizgiyi görmeyince çekmeceye atmıştım şimdi bı daha test almaya karar verince bı bakayım dedim valla bı çizgi var o yaptığım testte ama ben artık o gün mü farketmedim yada beş dakka sonrası öyle gözüktü belki de bilmiyorum 😀 ama bunun üzerine meraktanda olsa yapayım bı tane ne çıkarsa bahtimiza😀😀
Ay yap hemen

Kuzum hayırlısı olsun inşallah. Tüp bebek serüveninde çifter çifter olsunlar🙂 Bende bu ay tam yumurtlama döneminde Tekirdaga ailemin yanına geldim bayram için. Bizde bu ayı pas geçiyoruz maalesef
Beraberseniz iki arada bi derede okur belki bişeyler 😜 yalnızsan da gelse ya ziyaretine muayyen günlerde 😇

Kiz yoktur belki bide özel muayne ya profesörden ilk defa gitcm mesai saatleri disinda olacak testleri falan yaparlarmiki ben gecen ay yaptigim testlerin ciktisini alsam gostersemmi nasil yapsam hic bilmiyorum ilk gitcm
Kuzum cıktıya gerek yok e nabızda tahlillerinde cıkıyor ztn ordan gösterirsin

Kız bu kadar kalabalık ta yatıp kalkıp kan mı versem test mi yapsam diye düşünüyorum 😂😂 Sabah akıntım var öğleden sonra sancım ama ne göğsümde falan hiç belirti yok 😂😂 sen neler yapıyorsun ne durumdasın 🤗
Ahahahah kız dur bir iki gün daha sabret ole yap 🤣🤣 bende akıntı fln yok valla sag kasıgım cok agrıyo belim ara ara o kadar

E yapsana bidaha kuZum ne bekliyorsun

Ahahahah kız dur bir iki gün daha sabret ole yap 🤣🤣 bende akıntı fln yok valla sag kasıgım cok agrıyo belim ara ara o kadar
Ayy yok anacım bende bel göğüs ağrısı hiç bişe yok akıntı da sadece sabahları oluyor bi an var diyorum bi an yok zaten o yüzden sabırsızlanıyorum 😂😂 bence sende var bişeyler 🤗🤗

Sen kesin hamilesin 🤭Şuan acayip bel ve kasık ağrım var ve kıvamlı bir akıntı tekrar mı yumurtluyorum ben yaaaa 😭 kocamın gözü yaşlı olmaz diyordu yapma diyordu beni sal diyordu 😂
Gebeliktendir inşallah 😍 benim koca bile yok ortalikta ama söz verdim bu ay gebelikten bahsetemyecem😂

Kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmamıştım test yaptım dün negatif çıktı. Bugunde çok fazla şeffaf akıntı içinde kan geldi. Adet başlangıcı mı sizce ?
Bence oyledir 😥 benimde öyle oldu bu ay bir gün önce kahverengi akinti oldu dedim aha kesin yerlesme ikinci gün yoğun sanci ve kirmizilar

Back