- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.921
Benimkide tam tersi hatun baktinmi diyor ne alemdesin diyoBana yasak geldi bey almıyor test bekle gününü diyor![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide tam tersi hatun baktinmi diyor ne alemdesin diyoBana yasak geldi bey almıyor test bekle gününü diyor![]()
Ay yap hemenKızlar ben şimdi ne farkettim biliyor musunuz geçen hafta perşembe yaptığım testte ikinci çizgiyi görmeyince çekmeceye atmıştım şimdi bı daha test almaya karar verince bı bakayım dedim valla bı çizgi var o yaptığım testte ama ben artık o gün mü farketmedim yada beş dakka sonrası öyle gözüktü belki de bilmiyorumama bunun üzerine meraktanda olsa yapayım bı tane ne çıkarsa bahtimiza
![]()
Kız bu kadar kalabalık ta yatıp kalkıp kan mı versem test mi yapsam diye düşünüyorumPişttt kızzz napıyorsun senn
Valla neyse çıksın artık canım yapcam muhtemelen haber veririmAy yap hemen
Beraberseniz iki arada bi derede okur belki bişeylerKuzum hayırlısı olsun inşallah. Tüp bebek serüveninde çifter çifter olsunlarBende bu ay tam yumurtlama döneminde Tekirdaga ailemin yanına geldim bayram için. Bizde bu ayı pas geçiyoruz maalesef
Kuzum cıktıya gerek yok e nabızda tahlillerinde cıkıyor ztn ordan gösterirsinKiz yoktur belki bide özel muayne ya profesörden ilk defa gitcm mesai saatleri disinda olacak testleri falan yaparlarmiki ben gecen ay yaptigim testlerin ciktisini alsam gostersemmi nasil yapsam hic bilmiyorum ilk gitcm
Ahahahah kız dur bir iki gün daha sabret ole yapKız bu kadar kalabalık ta yatıp kalkıp kan mı versem test mi yapsam diye düşünüyorumSabah akıntım var öğleden sonra sancım ama ne göğsümde falan hiç belirti yok
sen neler yapıyorsun ne durumdasın
![]()
E yapsana bidaha kuZum ne bekliyorsunKızlar ben şimdi ne farkettim biliyor musunuz geçen hafta perşembe yaptığım testte ikinci çizgiyi görmeyince çekmeceye atmıştım şimdi bı daha test almaya karar verince bı bakayım dedim valla bı çizgi var o yaptığım testte ama ben artık o gün mü farketmedim yada beş dakka sonrası öyle gözüktü belki de bilmiyorumama bunun üzerine meraktanda olsa yapayım bı tane ne çıkarsa bahtimiza
![]()
Kız benimkide smdiden triplerde makinayı fln bosaltıyo uzanma yukarlara diye kasıgım agrıyo diyorum ya deminde evi süpürdüBenimkide tam tersi hatun baktinmi diyor ne alemdesin diyoyasak getirsede banada engel olsa
![]()
Kızzz acsana senKızlarrrrr bi sonraki ayın başlığını acın adet olanlar için sevabınıza![]()
Misafirim var canım nöbetçi eczaneye falan da baktım onların gitmesini bekliyorumE yapsana bidaha kuZum ne bekliyorsun
Ayy yok anacım bende bel göğüs ağrısı hiç bişe yok akıntı da sadece sabahları oluyor bi an var diyorum bi an yok zaten o yüzden sabırsızlanıyorumAhahahah kız dur bir iki gün daha sabret ole yapbende akıntı fln yok valla sag kasıgım cok agrıyo belim ara ara o kadar
Evet adetliyimŞuan adetli misin ? Yoksa henüz gelmedi mi?
Cunki sat sende 2 Nisan
Gebeliktendir inşallahSen kesin hamilesinŞuan acayip bel ve kasık ağrım var ve kıvamlı bir akıntı tekrar mı yumurtluyorum ben yaaaa
kocamın gözü yaşlı olmaz diyordu yapma diyordu beni sal diyordu
![]()
Bence oyledirKızlar dün adet olmam gerekiyordu olmamıştım test yaptım dün negatif çıktı. Bugunde çok fazla şeffaf akıntı içinde kan geldi. Adet başlangıcı mı sizce ?
Banada yasak ya ovulasyon bile yaptırmıyor artikBenimkide tam tersi hatun baktinmi diyor ne alemdesin diyoyasak getirsede banada engel olsa
![]()
Amin inşallah canım ❤Aynen malesef cok stressli gercekten artik oluruna birakmaya karar verdim :) insallah bir gün saglikli bir bebişim olur kucagimda ne diyelim nasip❤