Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belki yumurtlama ile alakalıdır bazen hafif kanama olurmuş akıntı ile beraber

Aynen malesef cok stressli gercekten artik oluruna birakmaya karar verdim :) insallah bir gün saglikli bir bebişim olur kucagimda ne diyelim nasip

Kızlar bişey sorucam ya bu gün adet olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama benim akıntım var böyle uzayan ama berrak Bi akıntı bir hafta öncede kahverengi lekelenme olmuştu ben adet olacağıma yakın kuru olur genelde niye böyle ki yaşayan varmı. Acaba tekrarı yumurtlama oluyor bilemedim

Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı
Canım sabah mutlaka gebelik testi yap

Kızlar ya değişik bir soru soracağım benim 2 gündür kaşıntım var ya gece uyutmadı kollarım, bacaklarım, gögüsler, yüzüm ilk defa başıma geliyor. Kuruluk falan yok duştan sonra krem kullanıyorum. Kaşıntıda hamilelik belirtisi olabilir mi

Benim de eşim çok istiyo ama sadece istiyor hiç çaba yok bak mesela aşılamadan sonra doktorun dediği günlerde ilişki de olmadı

Canım sabah mutlaka gebelik testi yap
Kız yapış adama madem istiyor elini taşın altına koysun. Benim ki dün çok yoruldu eve gelir gelmez yattı uyudu değerlendirmemiz lazım diye bi kaç saat sonra uyandırmaya çalıştım minnoş minnoş baktım kalkmıyor hadi iyi geceler dedim döndüm totomu benim de uykum vardı sonra ondan atak geldi. Ben bazen haşlıyorum senin için kolay tabi Ben alıyorum bütün hormonları iğneleri. Sancısıydı ağrısıyla Ben çekiyorum sen kılını kıpırdatmıyosun diye.

Çok şükür balım bu sorun bizde de var uzun zamandır nazara inanırım illaki kem göze gelmissinizdir olayı tatlıya baglamaniza çok sevindim

Bu sorunun cevabını bir bilsem bacım vallahhh sanada diyecem ama cevap yok

Bunlar çok iyi haberler Yaaaaa isnhaAllahhh çift çizgi ile anlam bulur bu belirtiler
Bulur mu dersin ins bulsun ya vallah helak oldum bu ne ya acayip sizliyo göğüs uçları adet okcakmis gibi sizi oluyo kasiklarda hafif beeyaz akinti var oda hafif ne bilem hayirlisi olsun bat günü vercem kandaha fazla dayanamammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…