- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.761
Anaki çok hafif çizgi gördüm gibi ama resimde yanıltıyor olabilir.. Bekler biraz daha geçsin adet olmazsan yine yap erken olabilir henuzKızlar bugun adet olmam gerekiyordu olmayınca koştum test aldım ama negatif
Tamam canım ekliyorum seni de listeye İnshaAllah bu ay nasib olurHoşbuldum
Son adet 5 nisan
4 yıldır istiyoruz
Belki ben görmek istediğim için uyduruyorum da olabilir ama var gibi geldiBen çıplak gözle hiç bişey göremiyorum valla göz bebeğime kadar soktum
Normal de günü gününe adet olurum canım ben. Çok nadir 1 gün geç olduğu zamanlar oldu. Şimdi yarında olmazsam sonrasını beklerim zaten. En son yaptığımda pozitif çıktım hastaneye gittim kese yok kimyasal gebelik dedi kanama ile atacaksın dedi doktor. 2 gün sonra kanamam başladı. Erken davranmasam hemen test yapmasam 2 gün sonra adet oldum sanıp kimyasal geçirdiğimi öğrenmeyecektim. Zaten bir çok kadının yaşadığı ama adetinin geciktiğini sandığı bir olaymış kimyasal gebelik. Şimdi erken test yapmak istemiyorum doktorlar 1 haftanın üstünde gecikince yapın diyor testi. Onun için acele etmeme kararı aldım. Seninde mi bat bugündü ?Bende tam seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye :) bende adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı
Hayırlısı olsun kuzucum benim umudum yoktu gerçekten hiçbir yumurtalama belirtisi görmediğim için gecikince şaşırdım amaSenden ümidim büyük canımbekleyenler gerçekten muradıne eriyor
Benim ki adete kadar yada pozitife kadar gün aşırı dedi yavaş yavaş sakin sakin gün aşırı devam edicez. Adam dün o kadar yoruldu ki erkenden yattı gece zar zor uyandırdım değerlendirdik. Bu saatten sonra ilişkinin bi şeye yarayacağını zannetmiyorum ama arkadan gelişen yumurtam yoktu çünkü. işte aklımızda kalmasın diyeKızlar bende 3 güne bırakıyorum progestanı bgn son ilişkiye girdim doktor son 3 gün ilişkiye girme demişti aklınızda olsun
Kuzum işte sonlara doğru belki bebek yerlesmeye çalışıyorsa ilişki riskli oluyor ya ondan dedi doktorum benimdeBenim ki adete kadar yada pozitife kadar gün aşırı dedi yavaş yavaş sakin sakin gün aşırı devam edicez. Adam dün o kadar yoruldu ki erkenden yattı gece zar zor uyandırdım değerlendirdik. Bu saatten sonra ilişkinin bi şeye yarayacağını zannetmiyorum ama arkadan gelişen yumurtam yoktu çünkü. işte aklımızda kalmasın diye
Belki ben görmek istediğim için uyduruyorum da olabilir ama var gibi geldi
Belki yenidir kız bakalım inşallah çıkar bişeylervallahi bişey var gibi görünüyor böyle yapınca ama aslında yok atmıyorum testi bakalım durdukça bişey çıkacak mı.. ama regl günü olsa daha net çıkardı diye düşünüyorum
Evet canım hayırlısı olsun gerçektenHayırlısı olsun kuzucum benim umudum yoktu gerçekten hiçbir yumurtalama belirtisi görmediğim için gecikince şaşırdım amasende üzülme sabah ilk idrar daha garanti oluyor hakkımızda hayırlısı olsun vardır bununda bir zamanı
Canıma adet gelmeden elenilmiyorKızlar ben elendim galiba bata 4 gün var ama erken gebelik testi yaptım tek çizgiışığa tuttum yine yok
Tabi canım öyle yapayım .. ne zaman geldi reglin canım ?
Anladım canım bende bırakırım ya artık robot gibi olduk. Hiç işime gelmiyor böyle doğaçlama olunca daha güzelKuzum işte sonlara doğru belki bebek yerlesmeye çalışıyorsa ilişki riskli oluyor ya ondan dedi doktorum benimde
Poff yaaKar beyaz bir test kızlar
R Random3 @VenevGunzaman S sultansultan90 Veziir My_Moonlight06 ve tüm canım kızlar…
Sabah regl olmazsam bir daha yaparım ama malesef pek umut yok her an geliyor kırmızılar…
Hayırlısı o zaman canım İnshaAllah diğer aya olur1 mayısta adet oldum canım adetim 4 gün gecikmişti hayırlısı
Bugün hiç sancım yoktu ama regl sancıları başladıPoff yaasabah yap bi de bakalım hemen karalar bağlamak istemiyorum
Tamamdır canımCanım son adet tarihim 21 Nisan
Hoşbuldumm iki senedir bekliyorum 2 düşüğüm var sat 27.04 bat 27.05Hoşgeldin
Elbette eklerim bana son adet tarihini ve ne zamandır bebiş beklediğini yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?