Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gündür mide bulantısı ve akşam baş dönmesi buda belirti sayılır mı yavvv 4 kaldı bata inat ettim bat günü yapcam
Hayirlisiyla guzel haberler al canim ben vazgectim ya istemiyorum bebek kesin kararliyim bu sefer 2 tane var yeter cok şükür regl olursam ilk iş dogum kontrol hapina baslamak..

Veziir merhaba aşılama yaptınız galiba öyle okudum. Diyarbakır memorial demişsiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben 2020 de zelal coşkun hsg çekmişti. Sorun yok gebe kalmana dedi ama şubat 2022 de histereskopi olmak zorunda kaldım yapışıklığım ve şekil bozukluğum varmış. Bu süre içerisinde 2 başarısız aşılamalarm oldu Allah hayırlara vesile etsin

Canım benim de o kadar azdı ki zaten rengi de çok açıktı. Cum 20. gündü bugün de 24 günümdü. İnşallah canım umarım güzel haberler alırız

Mehmet Nafi hocaya gidiyorum canım ben hsg yi geçen sene dicle üniversite hastanesinde yaptırdım. Genesis de seval hocaya gittim bir süre 3 kes klomen denedik olmadı Nafi hocaya aşılama için başvurduk o da letu önerdi 3 ay onu kullandım yine olmadı bu ay aşılama yaptık inşallah güzel sonuç alırım. Sen kime yaptırdın aşılamalarını.

Merhaba! Gecmis olsun.. Rabbim cok beklemeden guzel haberler almak nasip etsin…Yapisiklik oldugunu nasil anladinz?

Okudum şimdi inşallah çabucak alırsın güzel haberini canım benim birde dua oku sende meryem suresi ve hz ibrahimin duasını bende ettim kendim

Okudum şimdi inşallah çabucak alırsın güzel haberini canım benim birde dua oku sende meryem suresi ve hz ibrahimin duasını bende ettim kendim
Allah razı olsun canım Meryem suresini arada dinleyip göz süzerek takip ediyordum bir ara ezbere bilmediğim için hz İbrahim duasını da okurum bundan sonra inşallah

Merhaba hoşgeldin

Şimdi şöyle testlerde koyuluk var biribine yakın belki de pik olup hemen çatladı sen göremedin..

Yerleşme olabilir tabiki adet döneminde olur zaten yerleşme kanaması.. Bir test yap bence

Kizlar ya benim ovulasyon testim neden hep boyle çıkıyor? Gecen ay adete yakın neredeyse gözükmüyordu bile yumurtlamayla beraber 10. Gün

Eklentiler

• 16515821681646321623447826715077.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar benim negatif kan sonucum. Dün adet oldum zaten. Test sonuçlarımda da prolaktin sınırda çıktı. 24,73 ilaç yazdı doktor

Duphastron bittikten sonra 1 hafta içinde olursun adet.. eğer olmazsan doktora git gebelik söz konusu olabilir İnshaAllah

Merhaba hoşgeldin

Ekledim bile canım.. sadece bana son adet tarihini ve ne zamandır bebiş beklediğini yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…