Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Hoşgeldin

İyi yapmışsın buraya yazar sorar rahatlarsın en azından ... Daha erken canım biraz daha bekle günün gelsin hele ondan sonra bakalım yine teste...

Ne zamandır bebiş bekliyorsun? Snei de ekleyim mi listeye

İlk önce kendimi tanitmadim 33 yaşındayım herhalde 30 dan sonra saymayı bıraktım 7 yaşında bir oğlum var bu ayda olmazsa 2 aydır denemeye başladık listeye ekleye bilirsiniz

Bugün aşırı kasık ağrım olunca test yaptım negatif çıktı. Yumurtlamaya göre 2 ama takvime göre 5 gün var zaten.
Kızımda yumurtlamadan 17 gün sonra öğrenmiştim o şekilde düşününce daha 9 gün var
İnşallah olur da geç öğrenmiş olayım problem değil.
Gelirse cumaya kadar kırmızılar gelir
Yoksa haftasonuna ümitli girerim

İlk önce kendimi tanitmadim 33 yaşındayım herhalde 30 dan sonra saymayı bıraktım 7 yaşında bir oğlum var bu ayda olmazsa 2 aydır denemeye başladık listeye ekleye bilirsiniz
Hosgeldin canım hayırlı olsun şimdiden

Düşünme öyle kendini pis hissettiğin şeyden çocuğun oluyor

Ben birkaç ay korunma kararı aldim

Aynen öyle vallaha az önce bayram alışverişinden geldim neden son dakikaya bırakırız anlamam
Kendine 1 hafta onceden cocuklara 15 gun onceden yapiyorum alisveris cunku cok kalabalik oluyor zaten genelde Waikikiden alıyorum cocuklara aman Allah ım adım atilmiyor son hafta

Kızlar iyi akşamlar kahverengi lekelenmenin üzerinden 2 gün geçti ama bişey yok bende devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…