• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir 🌸
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar 😅😅😅 şaşırdım
Bu akşamki şarkımız ibodan memelere geliyor memeler baş kaldırmış 😂 isyan hareketi seziyorum. Gelecek o bebe buraya🐣

İnternette aşılama sonrası 6. Gün olur yerleşme diyordu hep o yüzden heyecanım kursağımda kaldı yaa😞 sen naptın varmı kasık ağrısı bel ağrısı
Kasık ağrım arada giriyor canım ama adet öncesi gelen ağrılar gibi göğüs ağrım biraz daha azaldı benim bi kaç gündür umudum kırıldı ya her ay adetten 1 hafta 10 gün önce gelen beyaz kremsi akıntım olurdu dün oda geldi yani ben size odaklandım bu ay. Zaten 3. Aşılamamdı bu 🤦🏻‍♀️

Tatlım ben yerleşme kanaması yaşadım bata 4-5 gün kala olmuştu önce pembe leke sonra kahve leke oldu acısız sancısız sildikçe gelen bir lekelenmeydi. İnşallah sende de böyle oluyordur kuzum
Benim adete 10 gün var daha. Bende de aynı oldu peçeteye geldi sildikçe az az . Ağrı sancı yoktu. Gün içinde oldu işte sancı mide bulantısı. Ama mide bulantısı aşılama öncesi de vardı ilaçlar yapıyorlar

Kasık ağrım arada giriyor canım ama adet öncesi gelen ağrılar gibi göğüs ağrım biraz daha azaldı benim bi kaç gündür umudum kırıldı ya her ay adetten 1 hafta 10 gün önce gelen beyaz kremsi akıntım olurdu dün oda geldi yani ben size odaklandım bu ay. Zaten 3. Aşılamamdı bu 🤦🏻‍♀️
Ay yok öyle yelkenleri suya indirmek. Ben her boşluğumda ayetel kürsiyi okuyorum rahimimi ve yumurtalıklarımı ovalayarak üfleyerek. Her fırsatta dua ediyorum. Bu saatten sonra bizim yapabileceğimiz tek şey dua etmek rabbim yardım etsin de tutunsun bebelerimiz inşallah. Sen duanı et bol bol rabbim isterse olur. İnan buna🤲

Ay yok öyle yelkenleri suya indirmek. Ben her boşluğumda ayetel kürsiyi okuyorum rahimimi ve yumurtalıklarımı ovalayarak üfleyerek. Her fırsatta dua ediyorum. Bu saatten sonra bizim yapabileceğimiz tek şey dua etmek rabbim yardım etsin de tutunsun bebelerimiz inşallah. Sen duanı et bol bol rabbim isterse olur. İnan buna🤲
İnşallah canım benim ya valla bende dua ediyorum ablalarım da annem de 3 yıl olunca artık kendi kendine iniyor yelkenler suya 🤷🏻‍♀️

Sperm testi yaptıysanız onda yazar canım spermin sıvılaşma süresiymiş bir arkadaş yazmıştı burda onun eşinin 40 dk mış 2 saat falan kalkma demiş doktoru. Benim eşimin 20 dk çıktı bir testinde bir testinde 30 dk çıktı her ihtimale karşı yatıyorum 2 saat

İnşallah canım benim ya valla bende dua ediyorum ablalarım da annem de 3 yıl olunca artık kendi kendine iniyor yelkenler suya 🤷🏻‍♀️
Canım bende senden aşağı kalır yanım yok 2.5 yıl oldu bizimde. İnşallah rabbim daha fazla bekletmez hiç birimizi

Sperm testi yaptıysanız onda yazar canım spermin sıvılaşma süresiymiş bir arkadaş yazmıştı burda onun eşinin 40 dk mış 2 saat falan kalkma demiş doktoru. Benim eşimin 20 dk çıktı bir testinde bir testinde 30 dk çıktı her ihtimale karşı yatıyorum 2 saat
Yok canım her hangi bir test yaptırmadık. Zaten daha 2. Ayımız denemelerde. Bakalım hayırlısı gerek kalmaz inşallah ama gerekirse tabi ki baktırıcaz her şeye

Ufak bi heyecan yaşadım akşam akşam🤭
Peçeteye pembe leke geldiiğ🙈
Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
R Random3 A ad000 S sultansultan90 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlaarr
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..
Tatlım öncelikle kendini yormaman için harika bir sebebin var, ev kirli kalsın sen iyi ol.. yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu inan bilmiyorum ama umarım öyledir 🥰
Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir 🌸
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar 😅😅😅 şaşırdım
Benim de gebelikte tek kıstas memeler 🤣🤣 çünkü ben de asla bir değişim yaşamam benim de minnak ve öylece de kalırlar hep 😁 önceki gebeliklerimde göğüs uçlarında acı oluyordu dokununca, tek belirtim buydu. O yüzden memelere takığım ben 🤣 ve ilk defa da geçmeyen bir ağrı var, ilk defa meriofert kullandım onun etkisi bu kadar uzun olur mu bilemem. Umarım bu memişler bize bebiş haberi veriyorlardır 😍

Progestan fitil olunca oruç bozulmaz sanıyordum ama bozuluyormuş o yüzden oruç tutamayacağım sağlıklı sağlıklı beslenip bebişin tutulmasına yardımcı olucaz inşallah Allah nasip eder de tutunursa sonra kazasını tutarım inşallah 🤲
Mesajınıza denk geldim de fitil besin sayılmadığı ve vücudu beslemediği için orucu bozmuyormuş, göz damlasının bozmadığı gibi. Hangi kaynakta yazıyor bozar diye? Ben tutuyorum oruç, fitil de kullanıyorum

Tatlım öncelikle kendini yormaman için harika bir sebebin var, ev kirli kalsın sen iyi ol.. yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu inan bilmiyorum ama umarım öyledir 🥰

Benim de gebelikte tek kıstas memeler 🤣🤣 çünkü ben de asla bir değişim yaşamam benim de minnak ve öylece de kalırlar hep 😁 önceki gebeliklerimde göğüs uçlarında acı oluyordu dokununca, tek belirtim buydu. O yüzden memelere takığım ben 🤣 ve ilk defa da geçmeyen bir ağrı var, ilk defa meriofert kullandım onun etkisi bu kadar uzun olur mu bilemem. Umarım bu memişler bize bebiş haberi veriyorlardır 😍
Ayyyyy ne diyorrrsunnn.. benim ucunda acı yok da dışından ucuna doğru bir damar sancıyor geçiyor.. 15dk sonra tekrarlıyor.. rahimde de basınç ve hafif hafif sancılar var sanki bugün regl olacakmışım gibi ama daha 2-3 gün var 🤓 söyleyeceklerim bu kadar

Back