Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hayırdır inşallaaaah valla hafif mafif değil baya damar çekildi kaç kere.. çok da korkarım böyle şeylerden
Sen damarlarının belirginleşmesine baksana bi morarmışlar mı benim bu son gebelikte memeler ateş ediyordu resmen. Korkulacak bir durum yok şampiyon rahat ol

Amin inşallah canım. Bende memelerim şişir acımayaınca ahanda bi b*kluk var diyorum. Yumurtlamadan başlıyor benimki. Herkeste farklı Allahım inşallah bebeklerizin size küçük bir ben geldim süprizidir

Ah gerçekten mi ben youtubede hocalardan dinledim onlara uydum bir kaç hoca diyordu vücudun içine girdiği için orucu bozuyormuş öyle diyorlardı

Canım bira dikkat et ev işleri yaparken ne olur ne olmaz..

Bence de bira erken kuzum ya İnshaAllah oluşuyordur diyelim ama yerleşme kanaması için erken gibi

İnsallah kuzum ya dualarımız kabul olsun

Canım bira dikkat et ev işleri yaparken ne olur ne olmaz..

Bence de bira erken kuzum ya İnshaAllah oluşuyordur diyelim ama yerleşme kanaması için erken gibi
Bencede ya o yüzden pek sevinemedim nettede 6. Günden sonra olur en erken diyordu zaten

İnsallah kuzum ya dualarımız kabul olsun
Amin canım sen napiyosun nasıl gidiyor bayağı aktif değerlendiriyorsunuz okuyorum kaçıncı gündesin çatlatma iğnesinin

Ah gerçekten mi ben youtubede hocalardan dinledim onlara uydum bir kaç hoca diyordu vücudun içine girdiği için orucu bozuyormuş öyle diyorlardı
Ben makale okudum birkaç yerde
Oruç besini keserek nefse hakim olmak sonuçta
Fitil damla tarzı şeyler de besin değil vücut beslenmiyor böylece orucu bozacak birşey yok
Bu bana mantıklı geldi ve oruç tutuyorum fitili de kullanıyorum
Bozar diyenler neye dayanarak diyorlar merak ettim doğrusu
Bilinçsiz ani bir şekilde orucu unutup su içtiğinde bile bilinçsiz yaptığın için orucun bozulmuyor düşün. Fitil nasıl bozabilir serum almak bozar ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…