• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ufak bi heyecan yaşadım akşam akşam🤭
Peçeteye pembe leke geldiiğ🙈
Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
R Random3 A ad000 S sultansultan90 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlaarr
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..

Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
R Random3 A ad000 S sultansultan90 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlaarr
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..
Ayyyy aman dikkat et 😬

Ayyyy aman dikkat et 😬
Vallahi dikkat ediyordum 4 gündür ev süpürmedim iş falan yapmadım eşime diyorum evi çektir diye ev temiz diyor totosunu kaldırmıyor benim de içim el vermiyor artık 4 gün oldu dedim yavaş yavaş yapıyordum canımın yandığını görünce ben yaparım demeye başladı bu seferde ben yaptırmadım sinirimden

Yaa bu bi işaret olabiliiirr çok dikkat et bundan sonra 🤗
Valla benim bebiş tutunacağı varsa da tutanamayacak aşılamanın ilk günü dinlendim sadece onun dışında hep ayaktayım misafir ağırlıyorum iş yapıyorum ☺️

Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir 🌸
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar 😅😅😅 şaşırdım

Yaa bu bi işaret olabiliiirr çok dikkat et bundan sonra 🤗
Valla benim bebiş tutunacağı varsa da tutanamayacak aşılamanın ilk günü dinlendim sadece onun dışında hep ayaktayım misafir ağırlıyorum iş yapıyorum ☺️
İnşallah işarettir canım ya ama daha erken değil mi 4 gün anca oldu
Öyle deme canım hiç belli olmaz benim annem kardeşime hamileyken 3 ay boyunca lekelenme gördü ve gebelik düşünmediği için sürekli tarlada çalıştı ağır kaldırdı falan ama maşallah 41yaşında taş gibi doğum yaptı.

Vallahi dikkat ediyordum 4 gündür ev süpürmedim iş falan yapmadım eşime diyorum evi çektir diye ev temiz diyor totosunu kaldırmıyor benim de içim el vermiyor artık 4 gün oldu dedim yavaş yavaş yapıyordum canımın yandığını görünce ben yaparım demeye başladı bu seferde ben yaptırmadım sinirimden
Ayy valla hepimizin derdi 🤦🏻‍♀️ hepsi aynı 😂

İnşallah işarettir canım ya ama daha erken değil mi 4 gün anca oldu
Öyle deme canım hiç belli olmaz benim annem kardeşime hamileyken 3 ay boyunca lekelenme gördü ve gebelik düşünmediği için sürekli tarlada çalıştı ağır kaldırdı falan ama maşallah 41yaşında taş gibi doğum yaptı.
Maşallah canım benim 🙏🏻 ama 4 gün yerleşmek için yeterli bir süre bence 🤗🤗

Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir 🌸
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar 😅😅😅 şaşırdım
İnşallah hayırlara vesile olur canım ya. 🤲
Hiç olmuyorsa senin için belirti olabilir canım hadi inşallah 😍 benimkiler maşallah zaten büyük bide yumurtlamadan sonra bi şişmeler hassaslaşmalar acımalar. O yüzden sürekli olduğu için onu belirti olarak almıyorum.

Kız napayım kocamın dün Fındık kıracağı tuttu her yeri kabuk yaptı. Ya şu pembe leke nedir yaa bi tahmin edin 4 gün oldu aşılama olalı
Tatlım ben yerleşme kanaması yaşadım bata 4-5 gün kala olmuştu önce pembe leke sonra kahve leke oldu acısız sancısız sildikçe gelen bir lekelenmeydi. İnşallah sende de böyle oluyordur kuzum

Back