- 17 Nisan 2021
- 4.311
- 4.080
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.921
Kızlar kizlar kızlarr 🖐🖐🖐
Hayırlı akşamlar nasılsınız napıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım pikim ve perti çıkmış kocamın gece 3 de gelmesini beklerken nekşfilikşte dizi izliyorum ekşın var dıkşın var bu gece sen nasılsın?Kızlar kizlar kızlarr 🖐🖐🖐
Bende elektrikler gitmişken kocamı tenhada sıkıştırdım alacağımı almanın haklı gururuyla uzanıyorumSelam canım pikim ve perti çıkmış kocamın gece 3 de gelmesini beklerken nekşfilikşte dizi izliyorum ekşın var dıkşın var bu gece sen nasılsın?
Ayyyy aman dikkat etUfak bi heyecan yaşadım akşam akşam
Peçeteye pembe leke geldiiğ
Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
R Random3 A ad000 S sultansultan90 My_Moonlight06 ve diğer kızlaarr
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..
Günümüzü değerlendik dinlenme vakti bacaklar havadaKızlar kizlar kızlarr 🖐🖐🖐
Ooo beybiii sen zorlamasan mı iş güç falan otur dinlen bebeye yer aç rahatsız etme çocuuuuBende elektrikler gitmişken kocamı tenhada sıkıştırdım alacağımı almanın haklı gururuyla uzanıyorum
Vallahi dikkat ediyordum 4 gündür ev süpürmedim iş falan yapmadım eşime diyorum evi çektir diye ev temiz diyor totosunu kaldırmıyor benim de içim el vermiyor artık 4 gün oldu dedim yavaş yavaş yapıyordum canımın yandığını görünce ben yaparım demeye başladı bu seferde ben yaptırmadım sinirimdenAyyyy aman dikkat et
Allahım bizi zafer le çıkartsın şu mayıs ayında Bacaklarımı kadırınca belim ağrıyor ya benim totomun altına yastık koydum o bile ağrı yapıyor olacak olan her türlü oluyor yaGünümüzü değerlendik dinlenme vakti bacaklar havada
Yaa bu bi işaret olabiliiirr çok dikkat et bundan sonraUfak bi heyecan yaşadım akşam akşam
Ya aşılama dan kalan kandır desem bu gün 4.gün o zamandan kalan olsa pembe olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü en son dün akşam akıntı ile karışık kahverengi akıntı geldi onun aşılama esnasındaki zorlamadan olduğunu düşünüyorum. Ama bu akşam pembe olması beni bi heyecanlandırdı. Ama daha 4. Gün erken olur sevinmek için dimi?
Bide bu gün evi süpürüyordum pufun arka kısmına süpürgenin başlığı sığmadı bende pufu çekmek yerine başlığı çıkardım eğildim kasığıma bir ağrı saplandı koltuğa zor oturdum..
Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldirUfak bi heyecan yaşadım akşam akşam
Kız napayım kocamın dün Fındık kıracağı tuttu her yeri kabuk yaptı. Ya şu pembe leke nedir yaa bi tahmin edin 4 gün oldu aşılama olalıOoo beybiii sen zorlamasan mı iş güç falan otur dinlen bebeye yer aç rahatsız etme çocuuuu
İnşallah işarettir canım ya ama daha erken değil mi 4 gün anca olduYaa bu bi işaret olabiliiirr çok dikkat et bundan sonra
Valla benim bebiş tutunacağı varsa da tutanamayacak aşılamanın ilk günü dinlendim sadece onun dışında hep ayaktayım misafir ağırlıyorum iş yapıyorum
Yerleşme kanaması olabilir mi renk nasıldıKızlar normalde bat tarihim 7-8 mayıs bugun az bi kanamam oldu neden olabilir ki ağrım sızım yok hiç
Ayy valla hepimizin derdi hepsi aynıVallahi dikkat ediyordum 4 gündür ev süpürmedim iş falan yapmadım eşime diyorum evi çektir diye ev temiz diyor totosunu kaldırmıyor benim de içim el vermiyor artık 4 gün oldu dedim yavaş yavaş yapıyordum canımın yandığını görünce ben yaparım demeye başladı bu seferde ben yaptırmadım sinirimden
Amin amiiinnn bir umut işte diktik bacakları bekliyoruz hahahAllahım bizi zafer le çıkartsın şu mayıs ayında Bacaklarımı kadırınca belim ağrıyor ya benim totomun altına yastık koydum o bile ağrı yapıyor olacak olan her türlü oluyor ya
Maşallah canım benim ama 4 gün yerleşmek için yeterli bir süre benceİnşallah işarettir canım ya ama daha erken değil mi 4 gün anca oldu
Öyle deme canım hiç belli olmaz benim annem kardeşime hamileyken 3 ay boyunca lekelenme gördü ve gebelik düşünmediği için sürekli tarlada çalıştı ağır kaldırdı falan ama maşallah 41yaşında taş gibi doğum yaptı.
İnşallah hayırlara vesile olur canım ya.Ooo beybi, severiz pembişi inşallah hayırlı bir sinyaldir
Benim de mememe sancı girdi bugün bir çok kez ama keskin bir damar sancısı gibi acıttı.. bu arada asla regl öncesi sonrası memem büyümez ağrımaz sancımaz hassaslaşmaz zaten minnacıklar şaşırdım
Tatlım ben yerleşme kanaması yaşadım bata 4-5 gün kala olmuştu önce pembe leke sonra kahve leke oldu acısız sancısız sildikçe gelen bir lekelenmeydi. İnşallah sende de böyle oluyordur kuzumKız napayım kocamın dün Fındık kıracağı tuttu her yeri kabuk yaptı. Ya şu pembe leke nedir yaa bi tahmin edin 4 gün oldu aşılama olalı