Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim sol kasık ağrılarım beyaz akıntım artmaya başladı hele dün tam kasığımın ortasına bir ağrı girdi ki iki büklüm kaldım anlatamam haftaya cuma doktora gideceğim bu ağrı korkuttu beni

Canım sen de nasıl gidiyor durumlar
Kuzummmmm ben cok bakamadım size bu aralar valla. Döngü günü ne başladım 28 ci gün bugun 32 e kadar vakit var ins bakalım çok bi
Umur yok ama Allahınn işi de belli olmaz belirti olarak akıntı var memelerim kaşınıyordu o geçti ayaklarım şişmiş ama oda ayak da kalmak dan sanırım sol ve sağ da ödem olmuş öyle yanı okun haricinde belirti yol bugın adet belirtisi de olmadı carsambaya kadar oldjm oldum eğer adet olmazsam vardır bi Hikmet eşimin de 8 Mayıs doğum günü siz düşünün bide

Ya ne güzel tesadüf olmuş. Dediğin gibi çok iyi bi doktor bulup sonrası için dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Senin nasıl gidiyor hamilelik
Öncelikle başınız sağ olsun bende sizinle yaşıtım ayrıca konyaliyim umarım mayıs ayı hepimiz için umutlu olur bende asker esiyim gurbetteyim ailemden uzak

Öncelikle başınız sağ olsun bende sizinle yaşıtım ayrıca konyaliyim umarım mayıs ayı hepimiz için umutlu olur bende asker esiyim gurbetteyim ailemden uzak
Ah canım benim ne kadar zordur iyi bilirim 8 yıl okul iş derken ailemden uzakta yaşadım istanbulda tek başımaydım şimdi kendi memleketimdeyim ama hala eşime dubaiden norveçten iş teklifi geliyor sürekli oturup ağlıyorum ben gitmek istemiyorum çocuğumu burda büyütmek istiyorum diye çok zordu gurbette olmak Allah yardımcın olsun ne zaman istersen yazabilirsin elimden geldiğince görüşürüz bişeye ihtiyacın olursa ben ilçesindeyim ama gelirim

Ben normalde antalyada yaşıyorum aslen konyaliyim bu arada hangi ilcesindesin teşekkür ederim sende her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…