- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.901
Ayseeekkk Canım listeye baktım göremedim senin bat ne zamandı ki? Bir de ne zamandır bebiş bekliyorsun
Yazmıştım liste de vardım amaa benim bu gündü 30 Mayıs ama hala olmadım regl 1 yıldır istiyoruz
Bende istiyorummKızlarrrr ben sizleri merak ediyorum yaaa bi süre sonra ekleyelimmi birbirimizi sosyal medyadan fln
Canım çikolata kisti diğer kistler gibi değil ne ilaçlar ne soğan suyu işe yaradıTatlim Kistlerin buyumeden kist yogası yaptin mi 3 cm den az ise kist yogası ile adet ile birlikte atılıyormus
Pardon bilmiyordum canim RABBIM sifaversinBende istiyorumm
Canım çikolata kisti diğer kistler gibi değil ne ilaçlar ne soğan suyu işe yaradı
Aminn inşallahPardon bilmiyordum canim RABBIM sifaversin
Sultancim iyi akşamlar pazrtesi catlama iğnesinin 14.Yaz özelden kuzum bana
Eveeeettt artık yaptırabilirsinnSultancim iyi akşamlar pazrtesi catlama iğnesinin 14.
Gunu kan tahlili yaptirsam mi
Kızzzz dönemedim hiç ne yaptınMerhaba benim testim şimdi çıktı hgc 123 diyot hamilemiyim acaba
Kuzummmmm ben cok bakamadım size bu aralar valla. Döngü günü ne başladım 28 ci gün bugun 32 e kadar vakit var ins bakalım çok biCanım sen de nasıl gidiyor durumlar
Yazmıştım liste de vardım amaa benim bu gündü 30 Mayıs ama hala olmadım regl 1 yıldır istiyoruzAyseeekkk Canım listeye baktım göremedim senin bat ne zamandı ki? Bir de ne zamandır bebiş bekliyorsun
Kızzz ins hamılesın ayşeeeeeYazmıştım liste de vardım amaa benim bu gündü 30 Mayıs ama hala olmadım regl 1 yıldır istiyoruz
Öncelikle başınız sağ olsunYa ne güzel tesadüf olmuş. Dediğin gibi çok iyi bi doktor bulup sonrası için dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Senin nasıl gidiyor hamilelik
Cnm dr. dogum kontrol hapi vermisti. Onu kullanmaya basladim. Umarim reglle beraber kistten kurtulurum.Sen nasıl ilerliceksin canım Peki
Neden olmasın yaaaaKızlarrrr ben sizleri merak ediyorum yaaa bi süre sonra ekleyelimmi birbirimizi sosyal medyadan fln
Bende adet gecikmesi dışında hiçbir şey olmamıştı canımHayırlı iftarlar bayanlar
Bu kimyasal gebelik mide bulantısı yada yanması yaparmı bi bilginiz varmı
Ah canım benim ne kadar zordur iyi bilirim 8 yıl okul iş derken ailemden uzakta yaşadım istanbulda tek başımaydım şimdi kendi memleketimdeyim ama hala eşime dubaiden norveçten iş teklifi geliyor sürekli oturup ağlıyorum ben gitmek istemiyorum çocuğumu burda büyütmek istiyorum diye çok zordu gurbette olmak Allah yardımcın olsun ne zaman istersen yazabilirsin elimden geldiğince görüşürüz bişeye ihtiyacın olursa ben ilçesindeyim ama gelirimÖncelikle başınız sağ olsunbende sizinle yaşıtım ayrıca konyaliyim umarım mayıs ayı hepimiz için umutlu olur bende asker esiyim gurbetteyim ailemden uzak
Ben normalde antalyada yaşıyorum aslen konyaliyim bu aradaAh canım benim ne kadar zordur iyi bilirim 8 yıl okul iş derken ailemden uzakta yaşadım istanbulda tek başımaydım şimdi kendi memleketimdeyim ama hala eşime dubaiden norveçten iş teklifi geliyor sürekli oturup ağlıyorum ben gitmek istemiyorum çocuğumu burda büyütmek istiyorum diye çok zordu gurbette olmak Allah yardımcın olsun ne zaman istersen yazabilirsin elimden geldiğince görüşürüz bişeye ihtiyacın olursa ben ilçesindeyim ama gelirim
Beyşehir ilçesindeyim canım benBen normalde antalyada yaşıyorum aslen konyaliyim bu aradahangi ilcesindesin teşekkür ederim sende her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?