- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.861
2 gün önce az az bugün biraz çoğaldı sol kasıkta acı yanma var dün yoktuHe tamam şimdi anladım doğru mart sonu olmuş ya ondan değil mi senin baya yakın İnshaAllah adet olmazsin ne zaman başladı lekenme?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün önce az az bugün biraz çoğaldı sol kasıkta acı yanma var dün yoktuHe tamam şimdi anladım doğru mart sonu olmuş ya ondan değil mi senin baya yakın İnshaAllah adet olmazsin ne zaman başladı lekenme?
4_5 mayıs gibi ca
Benimde 5 6 Mayıs canım4_5 mayıs gibi canım
Yaaa inşallah tutmuştur bu ayBenimde 5 6 Mayıs canım
İnshaAllah yerleşme dir eğer öyle ise yerleşme kanamasından 4 gün sonra filan tetslerde çıkıyor diye okudum ben2 gün önce az az bugün biraz çoğaldı sol kasıkta acı yanma var dün yoktu
Ay umarim ya bu ay umitliyim cunku adettwn hemen sonra yumurtlama belirtilerim basladi 10 gün sürdü 6 sürüyordu normalde hemen ardindan belirtiler basladi seffaf uzayan akıntım ve diger bütün belirtiler başladı vee calismalara hemen baslamistik 2 gunde bir ama bugun yone agrilarim var bel sirt kasik ağrısı ateş basmasi iste hepsi anlamadim umarim tutar doktora gittigimde folikul yok demisti 1 hafta once de çatlamış da olabilir bilemem dedi degisik ben mi bilcem hehehehehe nese ins tutar yaİnshaAllah çok beklemezsin bebiş gelir bu ay
İnşallah canım. Yani bu şekilde ara kanama tarzı gibi şeyler de olmadı hiç şimdiye kadar bende ama bilmiyorum belki de öyle biseydirYaaa inşallah tutmuştur bu ay
Yani ne zaman yapsam çıkar günümü bekliyim mi ama çok zorİnshaAllah yerleşme dir eğer öyle ise yerleşme kanamasından 4 gün sonra filan tetslerde çıkıyor diye okudum ben
Yaa ben de bilmiyorum ki olsun istiyorum işte beklemesi zorİnşallah canım. Yani bu şekilde ara kanama tarzı gibi şeyler de olmadı hiç şimdiye kadar bende ama bilmiyorum belki de öyle biseydir
İnşallah. Peki senin yumurtlama ne zaman oldu tahminiYaa ben de bilmiyorum ki olsun istiyorum işte beklemesi zor
10 gün falan oldu galiba canımİnşallah. Peki senin yumurtlama ne zaman oldu tahmini
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım10 gün falan oldu galiba canım
Peki senin yumurtlamadan kaç gün geçtiHadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım
Pazartesi günü oldu diye düşünüyorumPeki senin yumurtlamadan kaç gün geçti
O da yorgun geliyordur işte sıkıntısı oluyordur ne bileyim biz de neticede her an boncuk dağıtmıyoruz belki sen de hassassın ve ekstra ilgi bekliyorsun. Eşin düzen seviyor o zaman valla bazen bana benimki de şu niye burda değil diyor benim yapabildiğim bu gel sen yap diyorum yatıyor aşağı napalım yani olduğu kadar şu Ramazan çıksın bi hayırlısıyla bayram girsin şenlenirsinizYa sana şöyle söyleyim disardan eve girecek ya kapinin önünde ayakkabilar karışmıştır misal cocuklar surekli inip cikiyolar yada ben disardan gelmisimdir cikarmisimdir ayakkabimi duzeltmemisimdir iceri almamisimdir ona kizar evde surati asık oturur
Bence çok güzel değerlendirmişsin nasibinde de var ise tutacaktır Allah'n izni ileAy umarim ya bu ay umitliyim cunku adettwn hemen sonra yumurtlama belirtilerim basladi 10 gün sürdü 6 sürüyordu normalde hemen ardindan belirtiler basladi seffaf uzayan akıntım ve diger bütün belirtiler başladı vee calismalara hemen baslamistik 2 gunde bir ama bugun yone agrilarim var bel sirt kasik ağrısı ateş basmasi iste hepsi anlamadim umarim tutar doktora gittigimde folikul yok demisti 1 hafta once de çatlamış da olabilir bilemem dedi degisik ben mi bilcem hehehehehe nese ins tutar ya
5 gün sonra bence yap biliyorum zor beklemesi ama malsef çok erken bakmak hiç iyi değil yaniYani ne zaman yapsam çıkar günümü bekliyim mi ama çok zor
Amin teyzeleri inşallah tek temennim o sadece sağlıklı olsunSağ salim gelsin miniğimiz
İnşallah tutar canımPazartesi günü oldu diye düşünüyorum
Bekliycem inşallah kırmızıya dönmez de5 gün sonra bence yap biliyorum zor beklemesi ama malsef çok erken bakmak hiç iyi değil yani
Yaa umarim doktor bakti Normal dedi hani kist mist yok ama adetten hemen sonra yumurtlama olduysa buna cok sasiricam genelde olmamasi lazim hemen ama işte adetim 10 gun sürdüğü icin emin olamiyorum normaldede gec adet oluyorum ama bu defami hissettim sanki yumurtlamayi hala daha agrilarim var catladiysa da burdan goremeuiz diyor doktor catladi bittimi anlamadjm ki degerlendirdik o ayrida insan merak ediyor tabiBence çok güzel değerlendirmişsin nasibinde de var ise tutacaktır Allah'n izni ile