• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi galiba hiç takip yapmamk ve beklemediğin anda gelmesi 🥰🥹
Eşim aşırı derece heyecanlıydı memlekete gelmeden önce kan vermem konusunda çok ısrar yaptı emindi resmen eşim göbeğime yatıp burda bebek var deyip okşardı diğer gebeliğimde de öyleydi sanırım eşler de hissediyo biraz ben kendimi sadece negatife hazılradım üzülmemek için sakin ol olmassa dünyanın sonu değil elbet bir gün olacak dedim

Eşim aşırı derece heyecanlıydı memlekete gelmeden önce kan vermem konusunda çok ısrar yaptı emindi resmen eşim göbeğime yatıp burda bebek var deyip okşardı diğer gebeliğimde de öyleydi sanırım eşler de hissediyo biraz ben kendimi sadece negatife hazılradım üzülmemek için sakin ol olmassa dünyanın sonu değil elbet bir gün olacak dedim
Hehhe benim eşim gibiymis🙂

Yaa umarim doktor bakti Normal dedi hani kist mist yok ama adetten hemen sonra yumurtlama olduysa buna cok sasiricam genelde olmamasi lazim hemen ama işte adetim 10 gun sürdüğü icin emin olamiyorum normaldede gec adet oluyorum ama bu defami hissettim sanki yumurtlamayi hala daha agrilarim var catladiysa da burdan goremeuiz diyor doktor catladi bittimi anlamadjm ki degerlendirdik o ayrida insan merak ediyor tabi 🤭🤭🤭
Boşver hiç düşünme az kaldi sayılır bu ay bitti bile .. İnshaAllah dilediğin gibi olur 😍 mutlaka yaz bzie birşeyler sormak istersen filan

Stres yapmayalim hepimiz INŞALLAH RABBIM takdir ettiği zaman da kizlar hepimizin vakti gelince olacaktir ol der ve olur
Benimle evlenenler değil ama yakınlarımdan biri bekledi bekledi 4. Yıl istediği anda direk hamileyim dedi. Bir diğeri 6 yaşında kızı var şuan hamileymiş. 2 kişi evleneli 6 ay oldu hamileler. Daha kaç kişi var böyle.istedikleri anda hamile kaldılar. Biz bunları duydukça biran önce olsun diye strese giriyoruz bence buda ters tepiyor. Stresi bırakabilsek keşke.

Ne kadar güzel düşünmüssün bak şimdi nasıl murlusun🥰

Canım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklık
Tatlim Kistlerin buyumeden kist yogası yaptin mi 3 cm den az ise kist yogası ile adet ile birlikte atılıyormus

Back