- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 18
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.881
İnşallah canımİnşallah tutar canım
Eşim aşırı derece heyecanlıydı memlekete gelmeden önce kan vermem konusunda çok ısrar yaptı emindi resmen eşim göbeğime yatıp burda bebek var deyip okşardı diğer gebeliğimde de öyleydi sanırım eşler de hissediyo biraz ben kendimi sadece negatife hazılradım üzülmemek için sakin ol olmassa dünyanın sonu değil elbet bir gün olacak dedimEn iyisi galiba hiç takip yapmamk ve beklemediğin anda gelmesi
Hehhe benim eşim gibiymisEşim aşırı derece heyecanlıydı memlekete gelmeden önce kan vermem konusunda çok ısrar yaptı emindi resmen eşim göbeğime yatıp burda bebek var deyip okşardı diğer gebeliğimde de öyleydi sanırım eşler de hissediyo biraz ben kendimi sadece negatife hazılradım üzülmemek için sakin ol olmassa dünyanın sonu değil elbet bir gün olacak dedim
Boşver hiç düşünme az kaldi sayılır bu ay bitti bile .. İnshaAllah dilediğin gibi olurYaa umarim doktor bakti Normal dedi hani kist mist yok ama adetten hemen sonra yumurtlama olduysa buna cok sasiricam genelde olmamasi lazim hemen ama işte adetim 10 gun sürdüğü icin emin olamiyorum normaldede gec adet oluyorum ama bu defami hissettim sanki yumurtlamayi hala daha agrilarim var catladiysa da burdan goremeuiz diyor doktor catladi bittimi anlamadjm ki degerlendirdik o ayrida insan merak ediyor tabi
Tsk ederim bana döndüğün icin gruba aldığın icin insallah hepimize nasip olur bebiş heheehBoşver hiç düşünme az kaldi sayılır bu ay bitti bile .. İnshaAllah dilediğin gibi olurmutlaka yaz bzie birşeyler sormak istersen filan
Rica ederim ne demek herkes için var burasıTsk ederim bana döndüğün icin gruba aldığın icin insallah hepimize nasip olur bebiş heheeh
Benimle evlenenler değil ama yakınlarımdan biri bekledi bekledi 4. Yıl istediği anda direk hamileyim dedi. Bir diğeri 6 yaşında kızı var şuan hamileymiş. 2 kişi evleneli 6 ay oldu hamileler. Daha kaç kişi var böyle.istedikleri anda hamile kaldılar. Biz bunları duydukça biran önce olsun diye strese giriyoruz bence buda ters tepiyor. Stresi bırakabilsek keşke.
Ne kadar güzel düşünmüssün bak şimdi nasıl murlusunEşim aşırı derece heyecanlıydı memlekete gelmeden önce kan vermem konusunda çok ısrar yaptı emindi resmen eşim göbeğime yatıp burda bebek var deyip okşardı diğer gebeliğimde de öyleydi sanırım eşler de hissediyo biraz ben kendimi sadece negatife hazılradım üzülmemek için sakin ol olmassa dünyanın sonu değil elbet bir gün olacak dedim
Hayırlı olsun MAŞALLAH kucağına almayi nasip etsin RABBIM bu duyguyu bizlere de yaşatsın duani esirgeme kardeşimBilmiyorum ki canım olabilir ama bakalım sağlıklı olsun da
Ayyy canım insallah yaa aminnnnn
GeliyommAsko ozele gel
Yaz özelden kuzum banaÖzelden yaz ekleyelim instan varmı canım
İnsallah bebiştendir askmmKızlar adete 5 gün var.. Tekrar bi ovulasyon yapayim dedim baya koyu. Geçen ay adete yakın çok silikti. Yeniden yumurtlama olabilir mi adete yakın? Bebiştir diye ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum
Özelden yaz asko eklerimBen ilk dedim burda teleqram olsun diye..ama cevab veren olmadı((instaqram bile ola bilir
A a a olabilir kuzum takip et bakalım yerlesme kanamask 1-3 gün sürer test yapsana bakalımBen yerleşme kanaması mı yaşıyorum acaba canım ya 2 gündür kahverengi akıntım var damla damla bugün birazcık çoğaldı ama adet gibi değil
Dün yaptım negatifA a a olabilir kuzum takip et bakalım yerlesme kanamask 1-3 gün sürer test yapsana bakalım
Tatlim Kistlerin buyumeden kist yogası yaptin mi 3 cm den az ise kist yogası ile adet ile birlikte atılıyormusCanım bende 4 senedir çikolata kisti var hatta 5 senedir evlenmeden önce ilk ameliyatımı oldum zaten az çok biliyorsundur çikolata kisti sürekli yenileyen bişey o yüzden 3 ayda bir kontrole gidiliyor zaten 6 sonra tekrar yeniledi 2 buçuk sene hem hamile kalamadım hemde kist büyüyüp çoğalınca tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım ameliyatta ortaya çıktı yapışıklık
İnşallah canım inşallah Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMashallah MashaAllah canım o zaman listede bebişi koyalım isminin yanına
İnshaAllah kucağına da alırsın bizlere haber ver kese filan görürsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?