• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin zeliscim🥰🌺 tabiki eklerim ..

Son adet tarihin başlama tarihi 7 Nisan mi? Ne zamandır deniyorsun bebiş için ?

Bence iyi değerlendirmişsin , adetten sonra hemen yumurtlama olabiliyor tabi böyle olan çok var.. demekki gelmiş çatlamış İnshaAllah.o bebiş olmuştur şimdide yavaş yavaş belirtiler geliyordur 🤲🏻🥰🌺🤲🏻🤲🏻
9 nisan son baslama tarihi 17 mayis da baslicak eger hamile kalmazsam 1 aydirda bebek yeni deniyoruz yani sagolasin cok

Oyyyyy kuzummm ağlama niye yaaa.. belki bir sıkıntısı vardır ne bilem neden asık ki yüzü?

Üzülme canım ya 7 ay duzeldiyse belki bu aralar birşey takılmıştır kafasına, sen tabi daha iyi bilirsin kocan senin ama neden asislinki yüzü diye düşünüyorum..

Sen de haklısın tabi insanin gerçekten modu düşüyor böyle ama üzme kendini konuş derdi ne imiş konuşmasında da büyüyor işler ya.

İnshaAllah gebesindir ondan ağlıyorsundur😁😁😍. Ben de dün mutfak temizliğine ağladım bildiğin is bitmiyor diye hahahaha benim de sinirlerim bozuk sanırım normalde ağlanacak şey değil yani
Bende düşünüyorum bir tek ben ağlıyorum her şey için😂

Benim çok karışık canım ya düşükten sonra benim düzenim komple değişince normal olarak yumurtlama günlerimde değişiyodu bu ayda takibi hiç yapmadığı dan ne zman yumurtladığımı da bilmiyordum ama normal düzenine göre 5 gün geçtiğinde öğrendim tahmini yumurtlamanın13. Günü
En iyisi galiba hiç takip yapmamk ve beklemediğin anda gelmesi 🥰🥹

Ben yerleşme kanaması mı yaşıyorum acaba canım ya 2 gündür kahverengi akıntım var damla damla bugün birazcık çoğaldı ama adet gibi değil
Olabilir bu bir ihtimal adeta yakınsin o zaman oluyor yada adet günü bazende adet geçince olur yerleşme İnshaAllah bebiştendir.🤲🏻🥰

Senin sat niye öyle geç Nisan'da adet olmadın mı canım ?

Back