- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.601
Valla kuzum doktor senin keyfine bıraktıysa ve süreci de uzatmamak istiyorsan git başlat derim ama 2 ay daha bekle ne olacak ki diyerek fikrimi beyan ederim Ama inşallah bu ay buna gerek kalmayacak. Herkes bir değil senin 2 evladın var kimseyle kıyaslama kendini dr un verdiği süreye uy benceKizlar bana bi akil verin.. ben ocak ayında vuruldum en son korunma ignesini ve subat ayindan buyana korunmuyorum dolu dolu 3 ay hatta 4. Aya bile girdim ilk 2 ay hadi diyelim ignede etkili oldu vucutta.. size soracagim şey doktor bana 6 ay demisti neredeyse 4 ayini gecirdik regl olursam..Ben doktora bu sureci uzatmak istemedigimi soyledim keza eşimde o sekilde oda bana hep dogal yolla hamile kal dedi ama cok istiyorsan bidaki regl oldugunda gel tedaviye baslayalim dedi.tedavi olarak ne olacak bilmiyorum testlerimi falan verdim ben eşim sperm testi verecek sadece..eşim ilk basta gidelim dedi ben istemedim suan karari bana birakti insallah bu ay adet olmam ama olursam ne yapayim siz olsaniz ne yapardiniz sureci beklermiydiniz yoksa olacaksa hemen olsunmu derdinz..bu arada 2 sezeryanim oldugu icin yapisikligim var karin icinde ben bunu soyledigimde doktor sorun olmaz dedi gebelik icin sadece dogumda bize zor olursun dedi ama cogu yerde yapisiklik yuzunden hamile kalamayan cok kadin okudum.. Maddi olarak çok şükür tedavileri karsilayacak durumdayiz eşim ben ne dersem onu yapacak gidelim dersem gelecek yani yada bekleyelim dersem bekliycek biraz uzun oldu ama siz olsaniz ne yapardiniz ne yapmaliyim bana fikir verirmisiniz