• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sahurlar benim halen az az lekelenmem devam ediyor adet göremedim niye böyle oldum anlayamadim
Test yaptın mı canım İnshaAllah bebiş vardır ya 😁

3 gun geciktim ama adetten 1 gün önce test yapmıştım negatif çıktı o yüzden bekliyorum pazartesi kan vermeye gidicem olmazsam eğer 🙂
İnshaAllah olmazsin ve hamilesindir aminn 🥰

12 nisan son adet 4 aydır bir düşüğüm var
Tamam canım ekledim

Bu ay çok takip edemiycem burayı o yüzden yazdırmiyim. İnşallah bekleyen herkes bebişine kavuşur bir an evvel. Arada güzel haberlerinize bakıcam 🌸
Öylemi ben yazmış bulundum tamam kalsın öyle önemli değil iyi haberin olursa gelir bizi sevindrisinnn takip etmene gerek yok kalsın ismin listede ☺️

Merhaba 🌸 şimdi sizlere bisey danışmak ıstiyorum en son 18 nisanda adet oldum mayıs 16 da adet olmam gerektiyor 2 aydır deniyoruz ama benim mayıs 15 de uçakla yolculuk yapmam gerekiyor eğer ki hamile kalırsam bilmeden yolculuk yaparsam bunun Bi zararı olurmu adet bitiminden beri gün aşırı iliski oluyor Bi yandan hamile kalmayı istiyorum ama gurbette olduğumm içim ailemin yanına da gitmek istiyorum ama bebeğim olursa diyede düşünüyorum
Merhaba Umay hoşgeldin 🥰🌺

Vallahi neredeyse aynı telaş bende de var Haziran sonu filan benimde uçak yolculuğu ihtimalim var gebe olma ihtimalim biraz düşük bu ay ama gidene kadar gebe kalırsam nasıl olur diye ben de düşünüyorum planım su gebe olursam gitmeden doktora danışicam bence en iyisi bu sen de öyle yap hamile isen doktoruna sor canım..

Burada listeye ekleyim mi seni hazır bilgilerini de vermişken

Son adet dönemin ne zaman ? Yerleşme olma ihtimali var tabi

Selam sinsi üye 😁😁
Bence de adet günü bekle İnshaAllah vardır bebiş..

Aminnnn isnhaAllahhh 🤗

Allah Allah..
İki yer hatalı olamaz herhalde demekkk diğerlerinde hata var 😟😟

Yumurtlama olabilir oda ağrı yapıyor canım ☺️

Hayırlısı henüz umutsuzluk etme İnshaAllah olmazsın

Nasıl çıkmadı baya görünüyor ben gördüm canım

Hayırlısı canım sağlık Olsun İnshaAllah Mayıs ayına belkide regl olmazsın

Aminnn İnshaAllah canım 🤗💐🌺

Evet kuzum görünüyor ikisinde de görüyorum ben

Bilinç alti muhtemelen canım oluyor öyle bazen☺️

Nasıl kırpsın yerleşmeden henuzz yiiiivruuum

İnshaAllah güzel sonuç alirisn canım 🤗💐🌺