- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.641
Offf sinirim bozuldu benim kendi kendine dusermi bu ya bu ayda boşa gitti desenize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tatlım aminHadi insaAllah
Olsun suoriz yap bende spirali çıkardım hala eşime demedim kolay hamile kalmadım için sürpriz yapacam bence muhtesem olacak dikkat et kendine de bebisine deİnşallah emin olmadan eşime söylemekte istemedim hafta sonu bayram derken biraz bekliyecez sanırım kan testi için
İnşallah cokk teşekkür ederim rabbim sana da hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallahOlsun suoriz yap bende spirali çıkardım hala eşime demedim kolay hamile kalmadım için sürpriz yapacam bence muhtesem olacak dikkat et kendine de bebisine de
Amin canım inşallah rabbim büyükİnşallah cokk teşekkür ederim rabbim sana da hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah
Kız sana akıl danışayım dedim valla algilarik durdu niye böyle oldu kiiiii hiç bunu daha önce yaşamadım 3 gündür de değerlendirme olmadı hani şey değil ondna eminim de bu gece akşam geldi birde şimdi dünde feci sancım olmuştu bel kasık ağrısı bacağa vuran cinsinden kafamda deli sorularrrrAmin tatlım amin
Kuzum her an her şey olabilir ama inşallah hamileliktendir akıntın önceki hamilelikte de oldu mu böyle? Bugünü değerlendirirsiniz siz de iftardan sonra yapıştırınKızlar size birşey daha danisacam çok acayiptir ki geceden beri benden yumurta akı gibi akıntı geliyor az önce yine geldi lavaboda bata kaldı 7 sizce bu normal mi veee bu ay bunu ilkkez yaşadım gece herif uyanmadı için değerlendiremedikneyse velhasıl kelam bu akıntı niye geldi uzayan akıntı kokusuz berrak bı akıntı aşağıda neler oluyor diye düşüncelere daldım venevv sence ben bu ay 2 kere mi yumurtladim tavuk gibiay delirecek oldum birden
Sana bu ara her gece ekşın beybim acıma sakın acıya acıya bu hale geldikMinnoşlar bende durum bu asıl bu geceyi değerlendirmek şart sanırım
Kuzum bence sen 3. Gün üst üste devam et derimMinnoşlar bende durum bu asıl bu geceyi değerlendirmek şart sanırım
Valla kizcemde bı kere olduydu bu başka olmadiydi ay geçmez şimdi bu zaman oy anam oyKuzum her an her şey olabilir ama inşallah hamileliktendir akıntın önceki hamilelikte de oldu mu böyle? Bugünü değerlendirirsiniz siz de iftardan sonra yapıştırın
barizzz var masallah canımm belirtilerini sürecini anlat bizeKızlar sizce ?
Kız sende bir yorum yap noluyor acebaaaaaaaaa vallahanda kendimi taniyamiyorum bu ayKuzum bence sen 3. Gün üst üste devam et derim
Valla mesaj attım dün değil bugün önemli diye ölüyorum yorgunluktan dedi ben de testin fotosunu attım zirvedeyim geldin geldin bu 2 gece sonrası tırtingen şıtrayze dedim o da anlaşıldı gece görüşürüz dedi. Anladıkları dildenSana bu ara her gece ekşın beybim acıma sakın acıya acıya bu hale geldik
Kuzum ins olmazsın bu ay bebiş gelir diğer ihtimal içinde eger regl olursan prolaktinine tekrar baktır ve dostinex iste doktordanVallaa engelliyo hend ebiliyorum onu ama vermedi sadece inofolic combi verdi 3 ay kullan dedi başkada bisid etmedi bana bu ayda olmayacak kesin 38 çıkmış çünkü çok saçma demekki 3 aay denesin olmazsa ilaca başlarız diyemi düşündü napti anlamadım ben bisi
Yok ya hissederdik illa ki tüpler tıkalı olanların yumutlama olaylari problemli oluyor galiba çünkü yumurta fallop tuplerinden atılıyor. Kendimizi cok sorguluyorz stresten hastalik sahibi olacaz allah korusun sende akışına birak kismetimizde ne zaman varsa olur bak sende tahlillerini yaptirmissin problem yokmuş cok şükür niye olmuyor diye sorgulamayi bırakalım belki o zaman olacak ben bu ay böyle karar verdimTüpler tıkalı olsa hissedebilir miydik ki? Daha önce bir operasyon, enfeksiyon vs geçirmedim acaba yine de kapalı mı diye düşünmeden edemiyorum
Biz de ani ve mecburi bir kararla annemlere gidiyoruz.. testlerim kargoyla gelmemişti, sıfır testin var çarşamba dönücez.. naapsam hiç sallamadan beklesem mi yapabilir miyim acaba bilmiyorum…Nooo yanıldın çünkü salı günü teste başlayacağım ve o gün eve döneceğim diye sadece 1 tane aldım ama burada tıp merkezi çok yakın direkt kan veririm diye düşündüm hahaha
İns bebiştendir kuzum insallah pozitifleri görelim hepimiz insKız sende bir yorum yap noluyor acebaaaaaaaaa vallahanda kendimi taniyamiyorum bu ay
O ne demek yaValla mesaj attım dün değil bugün önemli diye ölüyorum yorgunluktan dedi ben de testin fotosunu attım zirvedeyim geldin geldin bu 2 gece sonrası tırtingen şıtrayze dedim o da anlaşıldı gece görüşürüz dedi. Anladıkları dilden
Öyle yapacam ama adet gününe denk gelmiyor geçmiş oluyor 13 Mayıs'ta 38 di prolaktin ne bilem hayirlisi olsun Hemi rabbim büyük olmazsa öyle yapacamKuzum ins olmazsın bu ay bebiş gelir diğer ihtimal içinde eger regl olursan prolaktinine tekrar baktır ve dostinex iste doktordan