• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzülme bak işte ben hep bu yuzden herkese diyorum erkenden test yapmayın diye iki intimalden dolayı biri kimyasal gebelik diğeride gebeligin henüz çok erken olması ve negatif göstermesi.. en güzeli batı beklemek.. sen Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun Cook erken evresinde ancak belli olmaz adet olana kadar ümit vardır hala umit var .. ama birsaha erken test yapmayın üzülüyorum sonra bende 😟..
Çok Haklısın canım en iyisi öyle zaten bu ay ovülasyon testlerine başlıcam
Birde hayıt tohumununa ve civan perçemi çayına başladım kullanalar 1,2 ayda hamile kaldığını söylüyor deneyen yada duyan varmı bunu ?

Çok Haklısın canım en iyisi öyle zaten bu ay ovülasyon testlerine başlıcam
Birde hayıt tohumununa ve civan perçemi çayına başladım kullanalar 1,2 ayda hamile kaldığını söylüyor deneyen yada duyan varmı bunu ?
Canım adet olunca başlasaydin ne olur ne olmaz belki gebesindir.. en azından adet olunca emin olursun

Yok canim cektirmedim. Bence stres yapıyoruz ya o yüzden olmuyor. Eşim diyor rahimle ilgili bir problem olsaydi kendini belli ederdi
Tüpler tıkalı olsa hissedebilir miydik ki? Daha önce bir operasyon, enfeksiyon vs geçirmedim acaba yine de kapalı mı diye düşünmeden edemiyorum

Merhaba burada yeniyim tam alışamadım uygulamaya o yüzden cevabın altına yazıyorum kusura bakmayın🦋 beni de ekler misin canım❣
Son adet tarihim 27 mart 2 gün gecikmem var şu an 2 yıldır bebek istiyorum🙂
Hoşgeldin 🥰🌺 eklerim tabi ..

Tets yaptın mı peki gecikmişsin ?

Bacım sana bı sorum var benim az önce lavobiya gittim adet oldum sandım aynı iki parmak arasında gayett uzayan yumurta akı gibi akıntı geldi bian adet oldum sandım hala umut varmıdır kiii yoksa değerlendiren mi bidaha mi yumurtluyom noluyo yav acaba bebekten mıdır bu akıntı hiç böyle olmadı bugüne kadar
Regl gününe az kaldıysa akıntı normal canım.

Back