Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elendim canım. 5 ay oldu bununla.

Bende bi bakiyim

Canım üzülme bak işte ben hep bu yuzden herkese diyorum erkenden test yapmayın diye iki intimalden dolayı biri kimyasal gebelik diğeride gebeligin henüz çok erken olması ve negatif göstermesi.. en güzeli batı beklemek.. sen Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun Cook erken evresinde ancak belli olmaz adet olana kadar ümit vardır hala umit var .. ama birsaha erken test yapmayın üzülüyorum sonra bende ..

İnshaAllah çıkar diyelim önce belli olmaz ama cikmazsada yola devam pes etmek yok

Gögüslerim yumuşak hiç ağrımadan adet olmazdım ilk defa böyle. Kendimi dinlemekten yoruldum hayırlısı ile şu günlerde geçse
Birde bel ağrım var adet olucam sanırım diyorum. Bir yandan da kabızlık çekiyorım bende ibs var 8 aydır bi ishal durumu yaşıyorum neden kabız oldum anlamadım. Dediğin gibi şu günler bi geçse Rabbim yüzümüzü bir güldürse :)

Oh oh iyi iyi

Kuzumm sen bir test mi yapsan acaba gerçi ben erken his testi tavsiye etmem hep karışiyim ama sendeki bu belirtiler çok fazla geldi ... İnshaAllah bebiştiendir
Amin inşallah öyledir geçen ay hormon testine göre prolaktin 33 kusur çıkmış ondan inofolic combi verdi demekki bana hormon testinde ki sonuca göre bende diyorum sivilcelenme göğüs çevresinde niye oluyo bu belirtilere göre hamile cikmazsamda yuh diyecem artık bacım ne zor işler bunlar daha bata 8 var çıkmaz bende net bir çiş testi

Bugün ev temizledik eltimle yarın kalabalık misafirimiz var anam sanırsınız on ev temizledim saat 4 te bı yattım saat 6 da uyandım sersem gene bı hal oldu üzerimde eltim diyo kesin tuttu kadın bugün ağır iş ne varsa bana yaptırmadı kolay işleri yaptım o değilde negatif çıkar adet olursam valla kadından utanacak hakdeyim bir yanimd agebelik olursa gorumcemle nasik soyleyecem ne kadar saklayabilirim falan filan la geçiyor yani daha çocuk fırına girmedi he doğmamış çocuğa dön biçmek bendekihafiften siyiriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…