- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.661
Günaydın kuzum nasılsınGeçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stres
Kız bu mu silik çizgiAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Hiç valla adet günümü bekliyorum..hep ev ve evin işleriGünaydın kuzum nasılsın
Canım iki kere yaptırdım.Kızlar aranızda asılama yaptıran varmı acıyomu cok stresli mi bana Bilgi verin ya
Canım benim adet yumurtlamaya bağlı yumurtlaman bellki bu ay geç olmuştur o yüzden adetin de gecikmiştir yumurtladığın günü biliyomusun
Geçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stres
Canım yumurtladıgın günü bilmen lazım ovülasyon testi vs takip ettinmi veya akıntın vs ne zaman basladı buna göre ilerleyebilriz
Vallla cok sevinirim kuzum
Oy papatyam bana özelden gel ya o kader ihtiyacım var ki böyle yoruma snaa anlatamam valla bakCanım iki kere yaptırdım.
Hicc korkmana gerek yok benimki çok rahat geçti ikiside.
Vajinal muayane gibi sadece sperm gönderiyorlar bir incecik üç yardimiyla.
tamam canım yazıyorumOy papatyam bana özelden gel ya o kader ihtiyacım var ki böyle yoruma snaa anlatamam valla bak
6 aydır testlere işeyip işeyip negatifi görünceişemeye korkuyom artık
Kizlar sanirim bebek falan yok yaptim testi 20 dkka falan oluyor ama bisey yok ayni dün aksam yaptigim gibi cizgiyi bile zor görüyorum oda testi acinca bunun icin kan vermeye degmez umudumuzu kaybetmiyorum regl olana kadar her sabah tekrarliyorum testimi3 ay bundan önce ben çatlatma iğnesi ediyordum..ama ben bu kadar olmadıkiya İnşa Allah artık bebişlerimiz gelsin
ay bugun benımde regl sancım var,Ay hadi inşallah. Bu günlerde ağrı olurmu ki onu bilmiyorum 10gün önceden de adet sancısı başlamaz herhalde
hayırlısı kuzum bekleyelım bakalımKizlar sanirim bebek falan yok yaptim testi 20 dkka falan oluyor ama bisey yok ayni dün aksam yaptigim gibi cizgiyi bile zor görüyorum oda testi acinca bunun icin kan vermeye degmez umudumuzu kaybetmiyorum regl olana kadar her sabah tekrarliyorum testimi
Aynn oyle vardir bundada bi hayir umutluyum bu ay ama olmazsada yapacak bisey yok yeni ay yeni umuthayırlısı kuzum bekleyelım bakalım
Aynen kuzummAtiyim kuzum 2. Cizgiler cikana kadar test yapmaya devam ke
Kesinlikle canım , hayırlisi olsun herseyinAynn oyle vardir bundada bi hayir umutluyum bu ay ama olmazsada yapacak bisey yok yeni ay yeni umut
Kesinlikle canım , hayırlisi olsun herseyin
Merhaba evet bende sizin durumdayim sizinki ne oldu insallah sonucunuz pozitiftirKızlar hayırlı geceler. İnşallah şu mübarek ayda hepimiz gebelik haberini aliriz. Benim bata 7 gün var çok kasık ağrım ve gaz sancim var afedersiniz. Ayni seyleri yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?