- 1 Nisan 2022
- 12.843
- 15.599
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.641
Yok olmamıştı isnallah kuzum ya hayirlisiİnşallah bebeğin ayak sesleridir bu belirtiler canım daha önce olmuşmuydu böyle belirtiler ?
Allahım içimizi biliyor canım hiç kendini kötü hissetme bebeğimiz için sağlıklı beslenelimAslında tutmak istiyorum ama fitil oruç bozar mı onu bilmiyorum bi kaç video izledim bozuyor diyo ama
Ay geçsin artık yaaEvet öyleymiş valla bizim bugün de yalan oldu. Bi aşılamayla umut edicez artık amuda da kalksam faydası yokCamiye gidicem dedim ya bugün, 3 saatin sonunda ben bi fenalaştım (zaten midem çok ağrıyordu) tansiyonum bi düştü, namazın ortasında attım kendimi dışarıya. 5 sn sonra ya kusacaktım ya da bayılacaktım. Allah biliyor niyetimizi napayım kabul eder belki
Tatlım benim kaç gün geçti, kasık ağrım daha bugün geçti ama bugün de her hareketimde ani kasılmalar başladı. Gayet normal yani merak etme
Kız biz ne çizgileri görüyoruz, sen bunu mu göremedinsabah erkenden koş kan testine bebiş ordan göz atıyor
Yok ben tutmuyorum. Fitil bozar mı onu da bilmiyorum ama zaten sabah akşam duphaston içiyorum ben
Çatlatma iğnesi yapıyor canım ben sağa sola dönerken bile ağrıyorYa benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi
Bizimkiler çatlatma iğnesinden canım yalancı belirtiler hiç korkmaGünaydın kızlar.Valla bir okuyorum..her kesin bir yeri ağrıyoracaba çocukmu diye..bende ağrı bile yok..kesin adet olucam Sizlerden ne haberler var?
6 aydır testlere işeyip işeyip negatifi görünce
Sanırım ben de görüyorumAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
3 ay bundan önce ben çatlatma iğnesi ediyordum..ama ben bu kadar olmadıkiBizimkiler çatlatma iğnesinden canım yalancı belirtiler hiç korkma
Valla 2 sene önce 2 kez ayrı ayrı zamanlarda kullandım bende de olmamıştı canım bu iğneler bi değişik herhalde3 ay bundan önce ben çatlatma iğnesi ediyordum..ama ben bu kadar olmadıkiya İnşa Allah artık bebişlerimiz gelsin
Valla hiç bilmiyorum bir bilsemValla kızlar benim bata 10 kaldı sanki adet olacakmış adına sol kaşıktan belime kadar bı ağrım var erkenmi olacam birde sırt üstü yada yüzüstü yatınca orda gerginlik oluyo huzursuz oluyorum yatamiyorum bu bir belirti olabilir mi
A a sen iki kere mi kullancan canım bana aksamları bir kere al dedi ben agızdan alıyorum ama sordum onu farketmiyor dedi alttan zorlanma diye ilişki vs oldugunda zorlanma ddi
Canım normal benimde bu sabah basladı cok acıyo cnku dün progestana basladım o gögüslerini şişirip acıtıyo o ilaçYa benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi
Canım bi kaç gün bakamayabilir misafirleri varmısHayırlı kandiller Rabbim bu gecede yaptiğimiz duaları kabul etsindileyen bekleyen herkese nasip etsin benide listeye eklermisiniz 3.5 yıldır bekliyorum 2 ay önce bir kaybım oldu bat 9 mayıs
Canım ilaç bitki cayı vs bişe kullandınmı gecikme yapar onlar veya belkide geç döllenme de olabilir varmı belirtin pekiKizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Hiç bişey kullanmadım canım. Gebelik düşündüğüm için cok dikkat ettim. Yani aşırı derecede gogus ve kasik agrim var. Her an adet olacakmisim gibi agrilarim. Normalde de çok duzenliydi asla gecikmez.. benim aklima takilan su erken gebelik testi ne kadar erken degeri gösteriyor. Eğer gec dollenme varsa göstermemiş olabilir miCanım ilaç bitki cayı vs bişe kullandınmı gecikme yapar onlar veya belkide geç döllenme de olabilir varmı belirtin peki
Canım benim adet yumurtlamaya bağlı yumurtlaman bellki bu ay geç olmuştur o yüzden adetin de gecikmiştir yumurtladığın günü biliyomusunKizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Geçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stresKizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Canım yumurtladıgın günü bilmen lazım ovülasyon testi vs takip ettinmi veya akıntın vs ne zaman basladı buna göre ilerleyebilrizHiç bişey kullanmadım canım. Gebelik düşündüğüm için cok dikkat ettim. Yani aşırı derecede gogus ve kasik agrim var. Her an adet olacakmisim gibi agrilarim. Normalde de çok duzenliydi asla gecikmez.. benim aklima takilan su erken gebelik testi ne kadar erken degeri gösteriyor. Eğer gec dollenme varsa göstermemiş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?