Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.Valla bir okuyorum..her kesin bir yeri ağrıyoracaba çocukmu diye..bende ağrı bile yok..kesin adet olucamSizlerden ne haberler var?

Aslında tutmak istiyorum ama fitil oruç bozar mı onu bilmiyorum bi kaç video izledim bozuyor diyo ama
Allahım içimizi biliyor canım hiç kendini kötü hissetme bebeğimiz için sağlıklı beslenelim
Ay geçsin artık yaa
Ya benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi
Çatlatma iğnesi yapıyor canım ben sağa sola dönerken bile ağrıyor

3 ay bundan önce ben çatlatma iğnesi ediyordum..ama ben bu kadar olmadıkiya İnşa Allah artık bebişlerimiz gelsin
Valla 2 sene önce 2 kez ayrı ayrı zamanlarda kullandım bende de olmamıştı canım bu iğneler bi değişik herhalde inşallah canım benim gelsin artık valla

Valla hiç bilmiyorum bir bilsem ben de aynıyım çünkü ama bende gerginlik tarzı birşey yok.18inde iğne oldum 10.günüm az kaldııı….

A ad000 @Random3 kızlar ya oruç tutuyor musunuz siz?
Benim doktorum bana bıraktı istersen tutabilirsin dedi ama sabah akşam fitil progestan kullanıcam o oruç bozar mı acaba
A a sen iki kere mi kullancan canım bana aksamları bir kere al dedi ben agızdan alıyorum ama sordum onu farketmiyor dedi alttan zorlanma diye ilişki vs oldugunda zorlanma ddi

Kizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum

Ya benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi
Canım normal benimde bu sabah basladı cok acıyo cnku dün progestana basladım o gögüslerini şişirip acıtıyo o ilaç

Hayırlı kandiller Rabbim bu gecede yaptiğimiz duaları kabul etsin dileyen bekleyen herkese nasip etsin benide listeye eklermisiniz 3.5 yıldır bekliyorum 2 ay önce bir kaybım oldu bat 9 mayıs
Canım bi kaç gün bakamayabilir misafirleri varmıs My_Moonlight06 eklicektir girince

Canım ilaç bitki cayı vs bişe kullandınmı gecikme yapar onlar veya belkide geç döllenme de olabilir varmı belirtin peki

Canım ilaç bitki cayı vs bişe kullandınmı gecikme yapar onlar veya belkide geç döllenme de olabilir varmı belirtin peki
Hiç bişey kullanmadım canım. Gebelik düşündüğüm için cok dikkat ettim. Yani aşırı derecede gogus ve kasik agrim var. Her an adet olacakmisim gibi agrilarim. Normalde de çok duzenliydi asla gecikmez.. benim aklima takilan su erken gebelik testi ne kadar erken degeri gösteriyor. Eğer gec dollenme varsa göstermemiş olabilir mi

Canım benim adet yumurtlamaya bağlı yumurtlaman bellki bu ay geç olmuştur o yüzden adetin de gecikmiştir yumurtladığın günü biliyomusun

Geçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stres

Canım yumurtladıgın günü bilmen lazım ovülasyon testi vs takip ettinmi veya akıntın vs ne zaman basladı buna göre ilerleyebilriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…