- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.639
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.101
Canım şeyi söyle bana son adet tarihini en son 27 Mart'ta kalmış çünkü
Normalde çatlatma iğnesinin 14 günğ kesin cıkıyo 3. Günğm canım 11 kalıyor ama M Mavimiresl 1 gün daha bekle dediKaçına denk geliyor test tarihin canım
23 nisanCanım şeyi söyle bana son adet tarihini en son 27 Mart'ta kalmış çünkü
Tamam canım not aldım birazdan ekleyeceğim İnshaAllah.. Rabbim sana bu ay nasib eder İnshaAllah hep birlikte seviniriz23 nisan
Cevriye moduna girmiyjm yohsa topik dagilirTamam cevriyeciyimmm hemen ekliyorum
İnşallah canm benim bu ay IVF baslicaz hayirlisi ile bi aksaklik cikmazsaTamam canım not aldım birazdan ekleyeceğim İnshaAllah.. Rabbim sana bu ay nasib eder İnshaAllah hep birlikte seviniriz
Tamam datlum sen o zaman hiç girme oralaraCevriye moduna girmiyjm yohsa topik dagilir
Duamdasin İnshaAllah çıkmayacakİnşallah canm benim bu ay IVF baslicaz hayirlisi ile bi aksaklik cikmazsa
Herkes tutturabildigine fiyat veriyor ya şaka gibiValla beni bildiğin kazıklamışlar canım. Birde değer 5in altında negatif görünürse detaylı incelemeye laboratuvara gönderip kaç olduğu söylemiyorlar.
Bugün bizim de son mecburi ilişki günümüz pofff hiç istemiyorum yaaBende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bidebat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaym
Dışarı çıktığın bir vakit sorarsın eczanelereHangi eczanede vardir burda bilemem kiama net te var
Yani ayın 10unda yapıcan testi bende aşılamadan 14 gün sonra yap dedi doktor ama dayanabilir miyim bilmiyorumNormalde çatlatma iğnesinin 14 günğ kesin cıkıyo 3. Günğm canım 11 kalıyor ama M Mavimiresl 1 gün daha bekle deditek testim var tek atıs yapcam insallah
İnshaAllah güzel sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba
O zaman çatlatma iğnesindendir kesinAhh benim de karnım şiş davul gibi sancı yapıyo gaz
Hadi güzel haberler bekliyoruz canımKızlar yarın benim kontrolüm var bakalım ne durumdayız
Dayannnn erken test yokkk ben size hakim olurum hepinizeYani ayın 10unda yapıcan testi bende aşılamadan 14 gün sonra yap dedi doktor ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Hoşgeldin OrkideBeni de ekler misinizz sat 30 marrtt bat 7 Mayıss 6 aydır çocuk için çabalıyoruz inşallah olurrr
MAALESEF REGL OLDUM..
Sağlık olsun canımm... Adetine daha var gecikmeden çıkmayabilir çok erken dahaNegatif benim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?