- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.061
Hahahaha aynaya bak tam karşında o kızGünaydınnnSabaha kadar uyumayınca ikindine zor kalktım ya
Bencede ya ya bide çatlama riski olsa doktor kendiliğinden çatlayacak iğne yapma derdi eğer verdiğim testlerden anşılıyorsa
Kırk yılın başı asiliğim tuttu
Güzelmiş kız ama her gün de insana gına gelirbide benimki bi gün ev bi gün iş. Evde olduğunda tamam da işte napacak bu adam düz duvara mı tırmansın bize olmaz bu
Testim yok canım benim doktorum da 3 kez letu denemesinde yumurtalarımın kendiliginden çatlayabilidğini söyleyip iğne vermemişti. Bu sefer gerek duydu verdi diye tereddüt etmedim açıkçası
Ay hadi geçmiş olsun canım korktuğun kadar varmıydı?
Ay valla bana geldi sıra g*tüm tutuştudün sana korkma etme diyen kızı getirin bana
Benim sorduğum yer de tıp merkezi 44liraBu kadar uygun nerede veriyorsunuz kızlar ya banada söyleyin. Ben Ankarada tıp merkezinde 200TLye yaptırıyorum kan testini.
canım ,İlişki oluyor mu yoksa beklemede misin ben sanırım bu kısmı kaçırdım doktorda
Maşallahcanım ,
igne oncesı; Nisan 10-12-14-16 ilişki oldu...
17 nısanda ıgne oldum ,
18 nısanda 24 ve 30 saate ılıskı oldu- sonra 19nısanda ılıskı- 20nısan mola - 21nısan ılıskı- 25nisan ılıskı ve yeter bence yoruldum yaaa .
olduysa olmustur atık ya nasıp
sen ne zaman iğne oldun?
Anamm mis gibi değerlendirmişsin ben salak gibi iğneden önceki gün değerlendirdim sadece sonra gün aşırı neyse neyse üzülmek yok bidahaki ay daha disiplinli olacağımmmcanım ,
igne oncesı; Nisan 10-12-14-16 ilişki oldu...
17 nısanda ıgne oldum ,
18 nısanda 24 ve 30 saate ılıskı oldu- sonra 19nısanda ılıskı- 20nısan mola - 21nısan ılıskı- 25nisan ılıskı ve yeter bence yoruldum yaaa .
olduysa olmustur atık ya nasıp
sen ne zaman iğne oldun?
ayyy keske bana surprız olsa canım yaaa,Maşallahbunca değerlendirmeye inşallah sonu güzel olur
kuzum hıc bellı olmaz kı o yaaa,Anamm mis gibi değerlendirmişsin ben salak gibi iğneden önceki gün değerlendirdim sadece sonra gün aşırı neyse neyse üzülmek yok bidahaki ay daha disiplinli olacağımmm
SağolasınRabbim sana sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip eylesin çok geçmiş olsun öncelikle zor bir süreçten geçmişin hayırlısıyla sen ve rahmin sağlığınıza kavuşun inşallah tez vakitte rabbim mucizeni mujdelesin kuzum
evet benımde aynı yaaaa.Kk site hata veriyor ayni şeyi yaşayan varmi
Yaa benim 10 gündür bi mide bulantım vardı zaten bu gün bayağı arttı iğneler beni mahfetti, mafetti, nasıl yazılıyordu kız bu.Hahahaha aynaya bak tam karşında o kızvalla bu ağrı nerden geliyor bilmiyorum ama çok fena sancım var baya bastırıyor
Nerden aliyosn eczanedenmiMiratech erken gebelik bana hiç pozitif göstermedi 20 TL ye alıyorum
Evet canım kutusunda da 20 TL fiyat yazılmış şekilde etiket falan da değilNerden aliyosn eczanedenmi
Kuzum bende laboquick i tavsiye ederim trendyoldan toplu siparis ettim çok uyguna geldi hem hemde kaset test olmasına rağmen battan 1 hafta önce öğrendimHangi marka alacaz kizlar aynısını da bana comfort days gosterdi
Mahvetti diye yazılıyor herhaldeYaa benim 10 gündür bi mide bulantım vardı zaten bu gün bayağı arttı iğneler beni mahfetti, mafetti, nasıl yazılıyordu kız bu.
Spekulum acıttı mı peki canını. Aç mı gittin tok mu ? Aşılama sonrası oruç falan tutacak mısın doktor bişey dedi mi?
Dualarım seninleDaha olmadım aşılama canım çarşamba günü olucam inşallahkız dur daha ne tüp bebeği ben 2.5 senedir bekliyorum 3 sene 5 sene bekleyenler var. İnşallah sen o kadar beklemezsin. Hemencecik gelir yavrun. Daha yeniymişsin illaki olur gibi düşün stres yapma
En çok ondan yoruldum İnan ki :)Cnku asagıdan daha net görüyolar canım :) ultrasonda yok idrara sıkıscan vs alttan daha dogru sonuclar oluyo rahme bakıyolar herşeye bakıyorlar
Kız ben alıstım artık direk yatıp uzanıyorm acıyorum valla arkama yaslanıyorm misss haftada 1 kere de onu yiyomEn çok ondan yoruldum İnan ki :)
Ayyy okuyorum araa ara ama bi giremedim. Buralardayım. Değerlendirme günlerindeyiz bakalım bu ay olcak mıKiz bende seni merak ediyodum yoksun kac gundur bugun etiket yapcktim
Ankara çok pahalı bi şehir be bizdeki de şans yaniBu kadar uygun nerede veriyorsunuz kızlar ya banada söyleyin. Ben Ankarada tıp merkezinde 200TLye yaptırıyorum kan testini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?