Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet biraz koyulaşmış. Benim tam silik olmuyordu hiç böyle oluyordu hep çatlamadan sonra da. Elinde test varsa yapmaya devam et belki koyulaşmaya devam eder. 2. Defa yumurtlayıp hamile kalanları görmüştüm burda.

mesajı düzenle kısmında sadeceye fotoyu sil yazıların kalsın

Merhaba canım ben geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım iğneden 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntım oldu. O akıntıdan tam 11 gün sonrada adet oldum. Bu ay ilaç kullanmadım ama düne kadar da ağrım vardı ve dün o şekilde akıntım oldu yine bugün ağrım da kalmayınca çatladı demek ki diye düşünüyorum o şekilde anladım yani. Ama benimde anlamadığım şu canım önceki aylarda bende ağrıda olmazdı akıntı olsana son iki aydır olan su gibi akıntı olmazdı. O zaman önceki aylar yumurtlama olmuyor muydu yani

Günaydınnn Sabaha kadar uyumayınca ikindine zor kalktım ya

Haklısın vallaha diyecek sözüm yok sanırım bende senin gibi düşünürdüm..

Çatlamışsa jgey yapmanın zararı olurmu? Olsa doktorlar riske atmazki öyle değil mi ?
Bencede ya ya bide çatlama riski olsa doktor kendiliğinden çatlayacak iğne yapma derdi eğer verdiğim testlerden anşılıyorsa

Duymak istediğim sözlerr vallaha ilaç gibi geliyor insana
Kırk yılın başı asiliğim tuttu

Kuzum hem hormonları düzenliyor gebeliğe etkisi var hemde valla col enerji veriyor günde bir tatlı kasıgı yetiyor
Güzelmiş kız ama her gün de insana gına gelir bide benimki bi gün ev bi gün iş. Evde olduğunda tamam da işte napacak bu adam düz duvara mı tırmansın bize olmaz bu

Ya kuzum belki çatlamış..elinde test varsa..yap..bu ilaçlar iyi diğilki..yumurtayı tembel ediyor..bir doktor böyle demişti bana..Bende aynen akıntı oluyor çatlarken
Testim yok canım benim doktorum da 3 kez letu denemesinde yumurtalarımın kendiliginden çatlayabilidğini söyleyip iğne vermemişti. Bu sefer gerek duydu verdi diye tereddüt etmedim açıkçası

Ay hadi geçmiş olsun canım korktuğun kadar varmıydı?
Ay valla bana geldi sıra g*tüm tutuştu dün sana korkma etme diyen kızı getirin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…