- 12 Kasım 2021
- 3.572
- 4.387
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.021
Evet bence de tıp biraz daha ilerlerse çok sevinirim lütfen, teşekkürlerKızlarrr zaman geçmiyorrrrrrrrrr keske hemen ilişkiden sonra öğrensekk
Daha oncelerden enfeksiyonum vardı ağrılı şekilde küçük yapardım ama ramazan gireli o kadar iyi hissediyorum ki o problemim kalktı ortadan, geçen sene aynı ramazanda yine gebymişim enfeksiyonum yine gitmişti... Ondan enfeksiyon dan suphelenemiyorumCanım bir gebelik testi yap istersen, bebişse ne güzel olur ama değilse de doktora gitmelisin idrar yolu yada farklı bir enfeksiyon olabilir daha kötü olma..
aşılaman hayırlı olsun canım.Evet canım atayım şimdi
Yumurtlamadan sonra 14. Günde çıkıyor gebelik varsa. Bende duphaston kullaniyorum bitince 4. Gün oluyordum reglEki Görüntüle 3055955 Eki Görüntüle 3055956 Kızlar elimde ovulasyon azdı 14. Gün yapmaya başladım. 15. Gün Duphastona başladım. 19. Gün yani 23. Nisan test bu şekilde koyuydu sonra testlerim bitti. Silikleşti mi bilmiyorum. Duphaston 2 gün sonra bitiyor. Göğüslerimde dolgunluk var ve tek taraflı göğüs ucu kaşıntısı yaşadım. Bunlar ilacın yan etkisi diye düşünüyorum çok ümitlenmek istemiyorum. Neyse ilaç bittikten kaç gün sonra test yapmalıyım sizce? Elimde 2 tane test var laboquick.
Birini bu haftasonu yapayım o zaman adet olmazsam diğerini de bat günü yaparımYumurtlamadan sonra 14. Günde çıkıyor gebelik varsa. Bende duphaston kullaniyorum bitince 4. Gün oluyordum regl
Bir gün önceki nasıldıHanımlar test yine koyulaşmaya başladı bugün. Çatlamadan sonra tamamen silikleşir çok silik olurdu. Acaba yeniden yumurtlama olacak olabilir mi? Akıntım ve ağrılarım var hafif hafif
Kaçıncı gündesnki canımgaliba bu çatlatma iğnesi benim psikolojimi bozdu... koltuktan kalkarken bile acaba sert mi kalktım yavaş yürüyeyim bari gibi gibi hallere büründüm şu 14 gün geçse hemencecik rahatlasam
Yok canım Aşılamadan önce adetin 3. Günü ilaç kullanmaya başlıyorsun yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi yapıyorsun.He birde ilaçmı var?aşılama bitdikden sonramı ilaç yazılıyor
Ay keşke öyle bişey olsa yaaKızlarrr zaman geçmiyorrrrrrrrrr keske hemen ilişkiden sonra öğrensekk
Sağol canım teşekkür ederim fotoğrafı silebiliyor muyuz bilmiyorum onuaşılaman hayırlı olsun canım.
inşallah olumlu olur sonu.
naçizane eşinin bilgileri çıkmış fotoda onları sil istersen
bugün yedinci gün geçmiyor zaman....Kaçıncı gündesnki canım
Böyleydi canımBir gün önceki nasıldı
Benimde 3bugün yedinci gün geçmiyor zaman....
Anladım şimdi canım.Hayirlı olsunYok canım Aşılamadan önce adetin 3. Günü ilaç kullanmaya başlıyorsun yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi yapıyorsun.
Ay keşke öyle bişey olsa yaa
Sağol canım teşekkür ederim fotoğrafı silebiliyor muyuz bilmiyorum onu
benim sadece kasık ağrım var aralıklıda değil sürekli. başka bi belirtim yok sende durumlar nasılBenimde 3geçer geçer canım başladımı belirti fln
Kuzumm sen napıyosunnnAnladım şimdi canım.Hayirlı olsun
Benim daha cok yeni hala ilişki aşamasındayım bugünde yapcaz sonra bir gün bosluk veririm artık perşembe de son yaprız artık bekleriz hayırlısı canım ins pozitifleri görelimbenim sadece kasık ağrım var aralıklıda değil sürekli. başka bi belirtim yok sende durumlar nasıl
ayyy inşallah inşallah :) görelimde rahatlayalım :)Benim daha cok yeni hala ilişki aşamasındayım bugünde yapcaz sonra bir gün bosluk veririm artık perşembe de son yaprız artık bekleriz hayırlısı canım ins pozitifleri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?