Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın hadi şimdi güzelce dinlen bakalım, yorulma. Eve geç rahatla da sorularıma cevap yaz hangi hastanede oldu, sperme ve aşılamaya ne kadar ödediniz? Aylaaaar sonra bi daha deneyecek olursak fikir olsun

Haydiiin hayırlı uğurlu olsun canım.. güzel romantik bir buluşma olsun içeride
Amiin inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Gözün aydın hadi şimdi güzelce dinlen bakalım, yorulma. Eve geç rahatla da sorularıma cevap yaz hangi hastanede oldu, sperme ve aşılamaya ne kadar ödediniz? Aylaaaar sonra bi daha deneyecek olursak fikir olsun
Hemen anlatıyorum canım ctiy Hospital da Türkan hoca yaptı sperme düzen Laboratuvarında 575 verdik hastaneye 1000 lira ödedik
hayırlı olsun canımm, bolca dınlen agır ıs yapma,
güzel beslen.
ınsallaahh sonucun pozıtıf olsun
Tamam canım benim yatmaya başladım bile çok teşekkür ederim
Ayyyyy hadi bakalım kendini yorma sağlıklı beslen herşey gönlünce olsun
Amiinn hepimizin inşallah canım benim
Canim insallah guzel sonuclansin yat dinlen
Hemen yatış pozisyonu aldım bile inşallah canım benim

Canım İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın.Banada aşılama doktorum dedi..ama dedi film yeni çektirdin..2 ay bekle dedi.Sana kendi doktorunmu yaptı aşılamayı?çok para ödemedin.Bana 3000 TL dediler

Görümcem 15 haftalık diyodu meğerse 17 haftalikmis ve normal doğum yaptırdılar içerde kalan parcayida kürtajla aldılar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canim benim çok sağol bizde hayırlısı diyoruz Allah büyük

Canım İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın.Banada aşılama doktorum dedi..ama dedi film yeni çektirdin..2 ay bekle dedi.Sana kendi doktorunmu yaptı aşılamayı?çok para ödemedin.Bana 3000 TL dediler
O daha çokmuş ben ilaca da 2200 verdim ama

Teşekkür ederiz sizin süreciniz nasıldı
Ben 35 yaşındayım ama testlerimin sonucu iyiydi, hormonlara baktirmistim, hsg çektirmistim. Her sey yolunda görünüyordu. Eşimin ilk verdiği spermde hızlı ileri hareket yoktu. Uzun süre proxeed kullandı,düZeldi. Hsg eylülde çekildim. Ekimde aşılama yaptirdim. Kimyasal sonuçlandı. Aralıkta doğal yoldan hamile kaldim

Umut herzaman vardır cnm ne zman test yapmayı düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam elinde varsa sende sabah yapabilirsin
Kızlar
Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..

Kızlar

Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..
Canım bir gebelik testi yap istersen, bebişse ne güzel olur ama değilse de doktora gitmelisin idrar yolu yada farklı bir enfeksiyon olabilir daha kötü olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…