- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.001
Gözün aydınAy çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıS sultansultan90 Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_
@Veziir hadi sıra sendeee
hayırlı olsun canımm, bolca dınlen agır ıs yapma,Ay çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıS sultansultan90 Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_
Hangi marka alacaz kizlar aynısını da bana comfort days gosterdiYaaaaa bana geçen ay 3 test bu pozitif gösterdi hem de gölge falan değil bariz belliydi almam artık ondan bir daha
Ayyyyy hadi bakalım kendini yorma sağlıklı beslen herşey gönlünce olsunAy çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıS sultansultan90 Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_
@Veziir hadi sıra sende
Canim insallah guzel sonuclansin yat dinlenAy çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıS sultansultan90 Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_
Erken gibi daha bi 15 gün geçsin kan testi mi verdinNegatif benim kızlar
KAN TESTİ VERDİM BİLMİYORUM Kİ İLK DEFA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM DOKTOR 26 SINDA VER DEMİŞTİ YİNE ÇOK ÜZÜLDÜMErken gibi daha bi 15 gün geçsin kan testi mi verdin
Teşekkür ederiz sizin süreciniz nasıldıHeey gidi heey bu siteye geçen sene bu zamanlar katilmistim ve ilk grubum mayis gebelik planlayanlar grubuydu. Tabii umduğum gibi olmadı, çalışmalara başlar başlamaz hamile kalamadimherkese bol şans
Amiin inşallah canım benim çok teşekkür ederimHaydiiin hayırlı uğurlu olsun canım.. güzel romantik bir buluşma olsun içeride
Hemen anlatıyorum canımGözün aydınhadi şimdi güzelce dinlen bakalım, yorulma. Eve geç rahatla da sorularıma cevap yaz hangi hastanede oldu, sperme ve aşılamaya ne kadar ödediniz? Aylaaaar sonra bi daha deneyecek olursak fikir olsun
Tamam canım benim yatmaya başladım bile çok teşekkür ederimhayırlı olsun canımm, bolca dınlen agır ıs yapma,
güzel beslen.
ınsallaahh sonucun pozıtıf olsun
Amiinn hepimizin inşallah canım benimAyyyyy hadi bakalım kendini yorma sağlıklı beslen herşey gönlünce olsun
Hemen yatış pozisyonu aldım bile inşallah canım benimCanim insallah guzel sonuclansin yat dinlen
Kendini demorolize etme Adetini bekle bakalım Mayıs olmazsa Haziran var üzme kendiniKAN TESTİ VERDİM BİLMİYORUM Kİ İLK DEFA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM DOKTOR 26 SINDA VER DEMİŞTİ YİNE ÇOK ÜZÜLDÜM
Yok canim gitmiyorum ya gerek de yok zaten ovulasyon takibi yapıyorum ama bu ay bende yapmayacam test falan galiba artikBende öyleydim 6 ay geçti regle bir hafta varkenn başlıyoddum test. Yapmaya artık bıraktım evde testte yok kafamm rahat dokktora. Gidiyomusun yumurtlama için
Canım İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın.Banada aşılama doktorum dedi..ama dedi film yeni çektirdin..2 ay bekle dedi.Sana kendi doktorunmu yaptı aşılamayı?çok para ödemedin.Bana 3000 TL dedilerAy çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıS sultansultan90 Papatyamveben-Mavi @Venev partalina_
Görümcem 15 haftalık diyodu meğerse 17 haftalikmis ve normal doğum yaptırdılar içerde kalan parcayida kürtajla aldılar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canim benim çok sağol bizde hayırlısı diyoruz Allah büyükAh canimmmm ne güzel bir insansın Rabbim herkese senin gibi bir dost akraba eş nasib etsin.. Yüce gönüllüm benim.. MashaAllah..
Çok üzgünüm Hayirlsii buymuş ne diyelim imtihan dünyasi
Sen 15 haftalık di demiştin o haftalarda normal doğum oluyor mu ?
O daha çokmuş ben ilaca da 2200 verdim amaCanım İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın.Banada aşılama doktorum dedi..ama dedi film yeni çektirdin..2 ay bekle dedi.Sana kendi doktorunmu yaptı aşılamayı?çok para ödemedin.Bana 3000 TL dediler
He birde ilaçmı var?aşılama bitdikden sonramı ilaç yazılıyorO daha çokmuş ben ilaca da 2200 verdim ama
Ben 35 yaşındayım ama testlerimin sonucu iyiydi, hormonlara baktirmistim, hsg çektirmistim. Her sey yolunda görünüyordu. Eşimin ilk verdiği spermde hızlı ileri hareket yoktu. Uzun süre proxeed kullandı,düZeldi. Hsg eylülde çekildim. Ekimde aşılama yaptirdim. Kimyasal sonuçlandı. Aralıkta doğal yoldan hamile kaldimTeşekkür ederiz sizin süreciniz nasıldı
KızlarUmut herzaman vardır cnm ne zman test yapmayı düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam elinde varsa sende sabah yapabilirsin
Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..Kızlar bat 29 nisan
31 mart sat
Aslında 23 gunde bir oldugum da oluyo 30 gunde bir de 24,25,26,27 aralarında dolanıyorum en son 29nisan diye kodladım 30 gune kadar onu var diye 29 nisanı bekliyorum.
Bugun 26. Günüm 1 haftadır goguslerm agrıyo,uyksuuzluk ve halsizlik daha bugun basladı sanki karnımda gaz sancısı ve şişkinliği ve 3 4gundur 2 sabah da karın agrısı cektm regl olmadım mide bulantılarım gunduz oluyor ancak ramazana bagladım belki açlıktandır diye ıslaklık oluyor gibi hissediyorum wc gidiyorum regl yok. 20.gunumde erken test yaptım negatif idi. Daha oncede başımdan geç döllenme geçti. Sizce gebelik olabilir mi ben 20.gunumde yaptıgm testten oturu umudumu kaybettim ama geçen sene 40 gunlukken bile kaset testim silik idi.
Canım bir gebelik testi yap istersen, bebişse ne güzel olur ama değilse de doktora gitmelisin idrar yolu yada farklı bir enfeksiyon olabilir daha kötü olma..Kızlar
Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?