- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 103
- 34
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.941
Ayy canım az kalmıs senin 5. Gün sonra test yaparsınİğne gününü saymazsam 8
Kasık sancım var afedersin idrar yapıyormuşum gibi su geliyo ara ara bi tuhaf anlamadım
ben ıgneyı aksam 9da vuruldum,Saat kaçda vurulmustun ki canım ben sabah 9 da oldugum için aksam 11 de yaptık 14 saat oldu çatlamaya yakın ilişki olsun diye sonra iki gün değerlendirdik bugünde degerlendirip beklicez artık hayırlısı umutsuz olmayalım
Amin canım hepimize insallah ısırgan cayı neye iyi geliyorUmarim tum isteyenlere rabbim nasip eder bu ay hamileligi. Ben bu ay isirgan cayi iciyorum bakalim ne olacak.
Bence iki gün üst üste ilerleyebilirsin canım sonea gün asırıya dön geneKızlar sürecim Klomen+çatlatma iğnesi olacaktı ama geçen aydan kist oluşmuştu iptal edildi ve dün adetten sonraki 11. Günde muayeneye gittim 17 mm’lik yumurtam var gerginliğini kaybetmiş 19 mm’lik de yumurta gördü muhtemelen çatlamaya yakın yada çatlamıştı. İlişkler Çarşamba-Cuma- Pazartesi(dün) şeklindeydi sizce Salı +Çarşamba olarak yapıp sonrası gün aşırı mı ilerleyeyim ? Sperm sayısı 78 mlyn morfoloji 3 tü eşimin keçiboynuzu özü içiyor bir haftadır ve takviyesi var 2 günde bi içiyordu
Bence yeterli canım gönlünü ferah tut olcak insallahben ıgneyı aksam 9da vuruldum,
ertesı gun 24 ve 30 saat ılıskı oldu ıkı kere denedık bu sefer,
sonrakı gun ılıskı oldu ve bır gun ara sonra ılıskı kuzum.
Ben 6:30 da uyanıp yollara düştüm bileGünaydın kızlarrrrrr kalkınnnn
Spermleri bekliyoruz şimdi birazdan hastane yolunu tutacaz canım
akıntı yasayan cok olmus bu donemde canım bende o derece akıntım yok da, az az bazen gelıyor krem akıntı.İğne gününü saymazsam 8
Kasık sancım var afedersin idrar yapıyormuşum gibi su geliyo ara ara bi tuhaf anlamadım
VVucudu temizliyor. Annem verdi . Eve getirdim iciyorum esimede kendimede iciriyorum. Belki sebep olur bilmem . Bitkilerde verimi artiriyor. Belki bizde de verimi artirirAmin canım hepimize insallah ısırgan cayı neye iyi geliyor
inşallaaahh canım benım,Bence yeterli canım gönlünü ferah tut olcak insallah
Hadii insallah güzel sorunsuz geçsin canımmBen 6:30 da uyanıp yollara düştüm bile
Spermleri bekliyoruz şimdi birazdan hastane yolunu tutacaz canım
canım ben gecen ay uc gun ust uste denedık esımın degrlerı 90 mılyon morf.4. ılerı hız 35. - geçen ay olmadı nasip .Kızlar sürecim Klomen+çatlatma iğnesi olacaktı ama geçen aydan kist oluşmuştu iptal edildi ve dün adetten sonraki 11. Günde muayeneye gittim 17 mm’lik yumurtam var gerginliğini kaybetmiş 19 mm’lik de yumurta gördü muhtemelen çatlamaya yakın yada çatlamıştı. İlişkler Çarşamba-Cuma- Pazartesi(dün) şeklindeydi sizce Salı +Çarşamba olarak yapıp sonrası gün aşırı mı ilerleyeyim ? Sperm sayısı 78 mlyn morfoloji 3 tü eşimin keçiboynuzu özü içiyor bir haftadır ve takviyesi var 2 günde bi içiyordu
Dimi sanki şu aşamada üst üste iki gün iyi olacak gibiBence iki gün üst üste ilerleyebilirsin canım sonea gün asırıya dön gene
Ya reglden yumurtlamaya kadar hersey gül gülistan ama o ovulasyon geçtiği bugün başlıyorum acaba oldu mu olmadı mı test yapsam mı çıkar mıOnu çok övüyolardı zaten canım bu ay olucak gözüyle bak hiç stresine girme strese girince de elimize birşey geçmiyo ki yine olmuyo yine olmuyo içini ferah tutmaya çalış
Bende öyleydim 6 ay geçti regle bir hafta varkenn başlıyoddum test. Yapmaya artık bıraktım evde testte yok kafamm rahat dokktora. Gidiyomusun yumurtlama içinYa reglden yumurtlamaya kadar hersey gül gülistan ama o ovulasyon geçtiği bugün başlıyorum acaba oldu mu olmadı mı test yapsam mı çıkar mı
O zaman bugün de olsun sonra gün aşırıcanım ben gecen ay uc gun ust uste denedık esımın degrlerı 90 mılyon morf.4. ılerı hız 35. - geçen ay olmadı nasip .
bu ay ıkı gun ust uste bır gun ara sonra ilişki denedik bakalım ne olacak :)
iğneden sonra sayıyorum ben canımMerhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba
evet canım olsun sonra gun asıırı devam edersınız,O zaman bugün de olsun sonra gün aşırıenerjim de yok eşim hastaydı haftasonunu acilde geçirdik hep olacağı varsa olacak artık senin iğnenin 9. Gün galiba az kalmış inşallah hayırlı haberler alırız kuzum
Su mfk nın eş paketini eşinle denesen aslında canım tüp bebege giden yolda cok hamile kalan olmus eş paketi olan amainşallaaahh canım benım,
tüp bebek oncesı son çıkış zaten bu yıl eylule kadar gebelık olmazsa tüp düşünüyoruz artık cunku 3.yılımız olacak gebelık calısmalarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?