- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.921
OlumsuZ düşünme canım iğneden sonra nasıl değerlendirdiniz pekievet canımmm, ınsallah hayırlısı olur.
benımde 9.gün ama hıc bır sey hıssetmıyorum yine kırmızı kart yicem sanırım,
hevesım yok pek .
Yaptığın testleri bekletme hiç, boşuna kafan karışır üzülürsün. En geç 20 dk sonra at gitsinEvet 1-2 saat geçmişti nerdeyse.
yuh yaaa gercekten cok fazla....Yok be kuzum geçen ay ilk defa alayım dedim 86 TL mi ne ödedimbi daha o hatayı yapar mıyım? Gider kan veririm özelde daha iyi. Saçmalık ...
bakalım alıştık artık :)OlumsuZ düşünme canım iğneden sonra nasıl değerlendirdiniz peki
Kesinlikle ders oldu zaten geçen ayYaptığın testleri bekletme hiç, boşuna kafan karışır üzülürsün. En geç 20 dk sonra at gitsin
Hahahah valla yattım uyudum kızz napiyim ikimizinde çok uykusu vardıTamam hadi bugün otur desek rahatliycan degilmi
Selam canım iğneden bir gün sonrasını 1. Gün sayıp 13-14. Günde kesin sonuc alırsın suan negatif bile görsen cok erkenMerhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba
Saat kaçda vurulmustun ki canım ben sabah 9 da oldugum için aksam 11 de yaptık 14 saat oldu çatlamaya yakın ilişki olsun diye sonra iki gün değerlendirdik bugünde degerlendirip beklicez artık hayırlısı umutsuz olmayalımbakalım alıştık artık :)
ıgne gunu boş ertesı gun ve sonrakı gun ilişki- bir gün ara - diğer gün ilişki
Teşekkür ederim motivasyonlariniz icinPeşinden gelicez canım iyi bak bayram gelmeden olacak bitecek bayramdan sonra çalışmalara başlarsın şöyle düşün çoooook gecikip olsaydı hem boşa umut hem de boşa zaman kaybı olacaktı hayıt tohumunu bende almıştım ama evde duruyo hiç içmedim bu ay bende denerim çünkü hayıt tohumu adeti düzenliyo birsürü faydası var doğurganlığı çoğaltıyo sende böyle düşün canım benim stres yapma ki diğer minnoş yumurtaların sağlıklı büyüsün bebiş olsunlar
Evet ins hayirlisi olsunda tabiki..Canım Rabbimden hayırlısı sağlık olsun önce.. erkenden karar verme basın bakalim elbet olacak İnshaAllah
Onu çok övüyolardı zaten canım bu ay olucak gözüyle bak hiç stresine girme strese girince de elimize birşey geçmiyo ki yine olmuyo yine olmuyo içini ferah tutmaya çalışTeşekkür ederim motivasyonlariniz icino yönü de var tabi gecikip sonradan olsaydi daha cok umutlanip üzülecektim erken olmasi o açıdan iyi oldu. Hayıt da bana iyi gibi geldi ya adet sancilarimi falan bayağı azaltti ben faydasını gördüm
İlk zamanlar ben de oyleydım, ev test doluydu, suan evde ne ovulasyon var ne de gebelık testı, butun hevesim kactı.. Doydum artık.. Ama heyecanlı bşr sürec ıcındesın sonucu merak ediyorsun, haklı olarak.. İnsalllah Rabbım yüzünü güldürsün prodoctor lar da yapıp saklarsınEvet hiç almamaya karar verdim zaten. Sanki ikinci çizgiyi kesin görecekmişim de yanıltmasını düşünüyorum. Ki yanlış olduğunu düşünsem de bi tane kaset testim var yeter. Yapım bu tatlım, her konuda sabırsızım ben
canım cok erkennn,Merhaba arkadaşlar 18 Nisan da otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı iğneden bir gün önce ilişki istedi doktorum iğneden sonra 3 gün değerlendirildi benim testler 5.gün negatife döndü bugün 8.günüm çok erken döndü negatife cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ilişki öncesini de saymak gerekir mi acaba
İğne gününü saymazsam 8canımmm gunaydın,
ıgne sonrası kacıncı gun bugun ??
Bende tam senin durumundayımHoşbuldum amin İNŞALLAH 3 doktora gittik sbebsiz infertilite dediler doktorlar ikimizde bir sorun olmadığını sağlıklı olduğumuzu söylüyorlar3 kere klomen 3 kere yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı 5 ay da ovulasyon testi denedim nasipte varsa bekliyoruz artık bu ay doktora rahim filmi için gidecktim bayrama denk geldi
Aboovv istanbulun göbeğinde o paraya 2kere kan testi veriyorumYok be kuzum geçen ay ilk defa alayım dedim 86 TL mi ne ödedimbi daha o hatayı yapar mıyım? Gider kan veririm özelde daha iyi. Saçmalık ...
Ya kuzum belki çatlamış..elinde test varsa..yap..bu ilaçlar iyi diğilki..yumurtayı tembel ediyor..bir doktor böyle demişti bana..Bende aynen akıntı oluyor çatlarkenAh yaa gün geçmiyor ki telaşlanmayayım rahat durmayayım yaa
E ben 20 dk sonra çatlama iğnesini yapıcam ama şimdi yumurta akı kıvamında akıntım var acaba kendi kendine çatladı mı ki bubu geceki uyku da gitti sabaha kadar düşün dur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?