Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken test gercekten tuzak, hele bazıları 6 gun gecınce gosterır dıyor ya külliyen yalan. Dollenme den 9 gun sonra rahme ancak ulasıyor, nasıl karıscak idrara, henuz kana karısmadan.. Hele de prodoctor hep ıkıncı cizgi cıkarır.. İsterseniz deneyin, ovulasyondan 3 gun sonra bile silik cizgıyı gorursunuz

Kızlar Merhaba.
Belirti olduğunu düşündüğüm için değil ama merak ettim. 4-5 gündür idrarımda beyaz tortular görüyorum her defasında. Zar gibi beyaz beyaz parçalar. 2 hafta önce idrar tahlili de yapmıştım temiz çıkmıştı. 1 hafta önce de vajinal muayenede doktorum enfeksiyon bitmiş dedi.
Böyle bişey yaşayan oldu mu acaba ben hep bakarım ama ilk defa görüyorum biraz tedirgin oldum.
Bat 27 Nisan.

Pofff sahte mutluluklar yaşamak istemiyorum. Ne alayım peki? Zaten laboquick kaset test kullanıyorum asla yanıltmaz ama daha düşük HCG yi algılayan güvenilir hangi test var? Predictor çok pahalı

Pofff sahte mutluluklar yaşamak istemiyorum. Ne alayım peki? Zaten laboquick kaset test kullanıyorum asla yanıltmaz ama daha düşük HCG yi algılayan güvenilir hangi test var? Predictor çok pahalı
Labaquick bende geçen hafta kuruma çizgisi çıkardı ilk defa. Normalde hiç olmamıştı.

canım bence de erken gebelık almaya gerek yok eger eczaneden alacaksan cunku aşırı pahalı satıyorlar , ama ben trendyoldan alıyorum normal test fıyatına prodoctor hıc yalancı cızgı cıkarmadı, 7 aydır kullanıyorum.
ama 1,7 betayı bıle algılıyor cok hassas.
artımed cok guzel normal testler ıcınde, cok hassas

Bosver ya 2 3 gun erken ogrenınce ne degısecek.. Adet gununden 1 gün once yap, kaset testler cok net gosterır 100 lira verip predictor alacağına git eczaneden o paraya 10 tane normal kaset test al daha ıyı, markası Hıc farketmez, varsa hepsi gosterır zaten

Sabırsızım bebeğiiiim sabırsız ama arkadaşlar prodoctor kötü diyorlar işte, hep ikinci çizgi çıkıyormuş. Bence daha fazla almayayım. Aldıkça bugünden yapmaya başlayacağım yoksa

predıctor eczanede sanırı 60tl falan sanırım,
tıp merkezınde kan vermek bızım burda 60 tl :)
normal test al sen erkene para verme

Sabırsızım bebeğiiiim sabırsız ama arkadaşlar prodoctor kötü diyorlar işte, hep ikinci çizgi çıkıyormuş. Bence daha fazla almayayım. Aldıkça bugünden yapmaya başlayacağım yoksa
bende cok sabırsızım senın gıbı,
4 erken gebelık 1 kaset testım var evde ama hevesım yok bu ay.
kişiden kişite degişiyor kuzum ya da alıdgın yer ıle alakalı sanırım çizgi .
artı med ben cok begendım mesela ama bazılarında kuruma cızgısı cıkarmıs bende hıc olmadı. ne artı medde ne prodoctor da .

Evet hiç almamaya karar verdim zaten. Sanki ikinci çizgiyi kesin görecekmişim de yanıltmasını düşünüyorum. Ki yanlış olduğunu düşünsem de bi tane kaset testim var yeter. Yapım bu tatlım, her konuda sabırsızım ben

Evet hiç almamaya karar verdim zaten. Sanki ikinci çizgiyi kesin görecekmişim de yanıltmasını düşünüyorum. Ki yanlış olduğunu düşünsem de bi tane kaset testim var yeter. Yapım bu tatlım, her konuda sabırsızım ben

Benim de pek umudum yok ama bu ayı son şansım olarak gördüğüm için geriliyorum. Daha çooook var bekleyelim bakalım

predıctor eczanede sanırı 60tl falan sanırım,
tıp merkezınde kan vermek bızım burda 60 tl :)
normal test al sen erkene para verme
Yok be kuzum geçen ay ilk defa alayım dedim 86 TL mi ne ödedim bi daha o hatayı yapar mıyım? Gider kan veririm özelde daha iyi. Saçmalık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…