- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.881
Haklısın vallaha diyecek sözüm yok sanırım bende senin gibi düşünürdüm..Ah yaa gün geçmiyor ki telaşlanmayayım rahat durmayayım yaa
E ben 20 dk sonra çatlama iğnesini yapıcam ama şimdi yumurta akı kıvamında akıntım var acaba kendi kendine çatladı mı ki bubu geceki uyku da gitti sabaha kadar düşün dur artık
Ben hayıt tohumunu hiç denemeim ve hiç bilgim yok. Sen iyi geliyor diyorsan..Cok ya ağrım da artti yerlesme kanamasi diyemiyorum artik bariz regl oldum. Peki öyle olsun o zamanhayıt otuna devam edeyimmi sence bir ay kullandım sadece
Ekle lütfenHoşgeldin Nesli
İnshaAllah bütün belitilerin gebelikten dir az kalmış yakın da bir test yaparsın
Hemen ekliyorum seni de listeye
Günaydıııın.evet çatltma iğnesinden bahsediyorum. Birde 2kez afedersiniz kanlı bir şry geldi damar gibiHahahahahahahahahh
İlaç derken iğnen mi aldın ?
Duymak istediğim sözlerr vallaha ilaç gibi geliyor insanaAh hiçbir fikrim yok yaevet canım kendim vurdum. Artık saldım çayıra mevlam kayıra amaaan şimdiye kadar düşündük irdeledik de noldu, hiç. Doktor ne dediyse onu yapmaya devam.
Kuzum hem hormonları düzenliyor gebeliğe etkisi var hemde valla col enerji veriyor günde bir tatlı kasıgı yetiyorAdamı biliyorum da hiç araştırmadım ilaç falan bilmiyordum sadece ilişki günleri için bir önerisi var diye biliyordum. Ee ilaçlar nasıl etli yapıyor cinsel açıdanYa benim eşim bi gün nöbetçi bi gün evde o günde çok yorgun oluyor adamın hali kalmıyor hiççç
Hadi hayırlısı kuzummmmAh hiçbir fikrim yok yaevet canım kendim vurdum. Artık saldım çayıra mevlam kayıra amaaan şimdiye kadar düşündük irdeledik de noldu, hiç. Doktor ne dediyse onu yapmaya devam.
Oyyyysssss benim tiniminihanimcimmmşöyle bir göz gezdiririrken baktım burdayım arada gelip dedikodu yapar mıyızz tavşanımMy_Moonlight06
Anlaştık çiçeğimmmmOyyyysssss benim tiniminihanimcimmmtabiki tatlimmm sohbet ederizzz seve seve
Ekledim bile canımEkle lütfenteşekkürler inşallah öyledir. Umutlanmak da isteniyorum sonra üzülürüm insan ,ne zormuş aslında bebiş sahibi olmak hemen oluverir sanıyordum.
Yeeessssssssss kesinlikle .. Ben dünyanın en gozel anasiyammmm..Anlaştık çiçeğimmmmBu ay ki mottomuz ben annee oluyorummmm
Hep siz gunaydin diyorsunuz bende yataaa ahhahaahGünaydın kızlarrrrrr kalkınnnn
Harikasınnnn tavşanımYeeessssssssss kesinlikle .. Ben dünyanın en gozel anasiyammmm..
Benim mesela ilk oğlum olacak İnshaAllah sonra oğlan ve kız belkide ikiz bilemem
Neden olmasınnnn...Harikasınnnn tavşanıminşAllah rabbim gönlüne göre versin
Benimde hep ikizz hayalimmmm ya ailede var pko yumurtalarımda müsait belkim olaaar
Bir taşla iki kuş yaparızz tavşanım belkiiiiNeden olmasınnnn...Bazen bende isterim diyorum ama bazende ikisine de yetişecem diye zevkine varamam diye korkuyorum
Peşinden gelicez canım iyi bak bayram gelmeden olacak bitecek bayramdan sonra çalışmalara başlarsın şöyle düşün çoooook gecikip olsaydı hem boşa umut hem de boşa zaman kaybı olacaktı hayıt tohumunu bende almıştım ama evde duruyo hiç içmedim bu ay bende denerim çünkü hayıt tohumu adeti düzenliyo birsürü faydası var doğurganlığı çoğaltıyo sende böyle düşün canım benim stres yapma ki diğer minnoş yumurtaların sağlıklı büyüsün bebiş olsunlarCok ya ağrım da artti yerlesme kanamasi diyemiyorum artik bariz regl oldum. Peki öyle olsun o zamanhayıt otuna devam edeyimmi sence bir ay kullandım sadece
Yaaaaa bana geçen ay 3 test bu pozitif gösterdi hem de gölge falan değil bariz belliydi almam artık ondan bir daha
Maalesef sorunlu bir test
Yapmayın yaaa bu ay ben de onlardan aldım ilk defa erken test batağına düştüm, bilmiyorum da tabii. Tühh boşa gitti. Neyse pozitif çıkarsa hepsi, bi tanecik kaset testim var sağolsun hep bembeyaz çıkar o zatenEvet haklısın valla niye aldım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?