Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen yumurtalar çatlarken de lekelenmeler oluyo canım ama o negatif diyorsun kist fln olabilirmi allah korusun ilaç bitki çayı bişey denedin mi

Cnku asagıdan daha net görüyolar canım :) ultrasonda yok idrara sıkıscan vs alttan daha dogru sonuclar oluyo rahme bakıyolar herşeye bakıyorlar

Kızlarr ben gidiyorum buralar size emanet malum işim gücüm var sonra yatıcam sabah 6:30 kalk vs cok da yorgunum hepinizi öpüyorum kendinize hakim olun test fln yapmayın beyninizi dinlemek yok oranızı buranızı elleyip belirti cıkarmayın sizleri seviyorum

Benimde dün yoğun bir şekilde kahverengi akıntım oldu sol kasik ağrısıyla beraber bugün de akıntım pempeye döndü hala kasık ağrısı devam ediyor korkuyorum açıkçası yarın düzelmezse doktora gidecem ilk defa oluyor bu şekilde bana

Arkadaşlar 21 Mart son adet tarihim 23 Nisan'da kan vermiştim ama negatif çıktı daha da gelen giden yok rahim ağzı kalinligi 7.19mm çıkmıştı acaba sonradan pozitif çıkabilir mi yoksa olsa çıkar mıydı böyle birşey yaşayan var mi

Bende hiç ağrı bile yok iltihap felan mıdır ki

Kiz bende seni merak ediyodum yoksun kac gundur bugun etiket yapcktim

Daha olmadım aşılama canım çarşamba günü olucam inşallah kız dur daha ne tüp bebeği ben 2.5 senedir bekliyorum 3 sene 5 sene bekleyenler var. İnşallah sen o kadar beklemezsin. Hemencecik gelir yavrun. Daha yeniymişsin illaki olur gibi düşün stres yapma

Umut herzaman vardır cnm ne zman test yapmayı düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam elinde varsa sende sabah yapabilirsin

Canım İn şa Allah aşılama yaparsın ve bebişine kovuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…