- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.061
Gölgelerin gücü adınaaaa. Anacım yumurtluyon mı hamile mi kalıyon lh I full salgılıyon hcg de var biraz belli amacın ne hamile kalıp aynı anda yumurtladığını mı ispatlamaya çalışıyorsun bize ne şekilsin sen türün ne bakalımİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kızbakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama
İnşallah canim gebe olanlar söylüyor öyle şeylerYa kasık gelip gidiyoda bel ağrım çok geçmiyorda normaldir inşallah
Bel.agrin ne zaman başladı canım ?Ya kasık gelip gidiyoda bel ağrım çok geçmiyorda normaldir inşallah
Daha yumurtlama görmedim bu geçen ay testiHmm evet dalgalanmalar olmuş ama senin yumurtlama daha barizmiş. Şu an kaçıncı gündesin?
He çok zor valla bizde de problem yok olmuyor anlam veremedim bir türlüİlki tek ilişkiyle oldu ilk denemede9 yaşında şimdi. İkinci için 2 yıldır uğraşıyoruz denemediğimiz şey kalmadı olmuyor. Ben de geçen yıl hsg çektirdim dış gebelik geçirmiştim hiçbişey de yok üstelik. Burada da genelde okuduğum hep ikinciler daha zor oluyor. Sana kalmış tabii ama her ihtimali düşünmek lazım
O zaman normaldir belki bilmiyorum canım ilişki esnasında ağrı oluyorsa git bence yoksa da yumurtlamadandir.Kuzum benim çatlama dönemlerinde hep olur adetten sonraki 14. Gündeyim bugün. Normalde 12. Gün çatlamam olur. 8 ay evvel falan kontrole gitmistim bi sıkıntı yoktu yoğun bi kanama falan değil ama bilemedim bakalım devam ederse giderim
Yumurta gördüğümüzden beri var canımBel.agrin ne zaman başladı canım ?
Benimde bugün çok ağrıyor ya, dün başladı.Yumurta gördüğümüzden beri var canım
Ya eşi çıkarsaGölgelerin gücü adınaaaa. Anacım yumurtluyon mı hamile mi kalıyon lh I full salgılıyon hcg de var biraz belli amacın ne hamile kalıp aynı anda yumurtladığını mı ispatlamaya çalışıyorsun bize ne şekilsin sen türün ne bakalımsen ne yap biliyor musun kuzum iki tane erken gebelik testi al eş zamanlı eşinle salın çişleri kim çift çizgi görürse o hamile artık olmaz böyle
Kız yazıyorum etiketliyirum cevab veren yok henüz herhalde ramazan yoğunluğu
Olsun adet geçmeden belli olmayabilir bazen geç döllenme filan herşey mümkünEvet evet geçen sene işte planlamadıgım Bi dönemde korunurken üstelik oluverdi. Ancak kaybettim. 6 ay kadar yasakladı doktor ocaktan beridir de deniyoruz korunmadan günleri denk getirmeye calısıyoruz buna ragmen tık yok. İnşallah bu ay vardır ama 20.gunımde yaptıgm erken test negatif cıkınca umudumu kaybettim tabi orası ayrı
İşte bak ben bundan bahsediyorumYumurta gördüğümüzden beri var canım
Canım öyle bir ağrım olmadı ama benim de kasık ağrısı desen değil aagli sollu bir ağrı sabır birşey çözemedim ağrım var yani hareket etmemi engellemiyor ama bazen rahatsız edici.. İnshaAllah yumurtam büyüyordurKızlar yumurta çatlaması ağrısı hissedilir mi? Dün gece yani regl sonra 12 günümdü kasığımda sanki adet ağrısı veya idrar yolu enfeksiyonu olduğunda karın ağrısı hissedilir ya öyle bir ağrı hissettim iki büklüm olup yere çömelmek zorunda kaldım. Böyle yaklaşık 5-8 dk sürdü sonra geçti. Bir daha da böyle bir ağrı hissetmedim. İlk defa başıma geldi sizde bunun gibi bir olayla karşılaştınız mı?
Normal canım özellikle ilk aylarda ben de düşük olan gebeligimide bunları hissettim hatta doğuracak gibi agrimm olurdu..Ya kasık gelip gidiyoda bel ağrım çok geçmiyorda normaldir inşallah
Ben subatta catlatma iğnesinden sonra ole olmustım canım yürüyememiştim resmen kasık ageısı şişlik gaz bugün sabah sa vuruldum büyük ihtimalle yarın çatlarkene ole olcam gene korkulcak bişe yokKızlar yumurta çatlaması ağrısı hissedilir mi? Dün gece yani regl sonra 12 günümdü kasığımda sanki adet ağrısı veya idrar yolu enfeksiyonu olduğunda karın ağrısı hissedilir ya öyle bir ağrı hissettim iki büklüm olup yere çömelmek zorunda kaldım. Böyle yaklaşık 5-8 dk sürdü sonra geçti. Bir daha da böyle bir ağrı hissetmedim. İlk defa başıma geldi sizde bunun gibi bir olayla karşılaştınız mı?
Artık anlaşsınlar anası kim babası kim olacak sonra sorun çıkmasınYa eşi çıkarsadoğuracak artık mecbur
İnşallah büyümüşlerdir canım ne zaman gideceksin doktora? Akıntın var mı? Benim sabah şeffaf geldi daha birşey yok. Ara sıra sağlı sollu anlık sancı oluyor o kadar.İnshaAllah benimkide büyüyordur.. ağrım var bugün iki tarafda ağrıyor belime bile vuruyor.. resmen yumurtalıkların hissediyorum ilginç ya
Hmmmİşte bak ben bundan bahsediyorumpartalina_ .. herzaman illa gebelik olmaz ama taze fırından çıkmış gebemiz kendisi söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?