Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gölgelerin gücü adınaaaa. Anacım yumurtluyon mı hamile mi kalıyon lh I full salgılıyon hcg de var biraz belli amacın ne hamile kalıp aynı anda yumurtladığını mı ispatlamaya çalışıyorsun bize ne şekilsin sen türün ne bakalım sen ne yap biliyor musun kuzum iki tane erken gebelik testi al eş zamanlı eşinle salın çişleri kim çift çizgi görürse o hamile artık olmaz böyle

He çok zor valla bizde de problem yok olmuyor anlam veremedim bir türlü

O zaman normaldir belki bilmiyorum canım ilişki esnasında ağrı oluyorsa git bence yoksa da yumurtlamadandir.

Ya eşi çıkarsa doğuracak artık mecbur

Kızlar yumurta çatlaması ağrısı hissedilir mi? Dün gece yani regl sonra 12 günümdü kasığımda sanki adet ağrısı veya idrar yolu enfeksiyonu olduğunda karın ağrısı hissedilir ya öyle bir ağrı hissettim iki büklüm olup yere çömelmek zorunda kaldım. Böyle yaklaşık 5-8 dk sürdü sonra geçti. Bir daha da böyle bir ağrı hissetmedim. İlk defa başıma geldi sizde bunun gibi bir olayla karşılaştınız mı?

Olsun adet geçmeden belli olmayabilir bazen geç döllenme filan herşey mümkün

Canım öyle bir ağrım olmadı ama benim de kasık ağrısı desen değil aagli sollu bir ağrı sabır birşey çözemedim ağrım var yani hareket etmemi engellemiyor ama bazen rahatsız edici.. İnshaAllah yumurtam büyüyordur

Ben subatta catlatma iğnesinden sonra ole olmustım canım yürüyememiştim resmen kasık ageısı şişlik gaz bugün sabah sa vuruldum büyük ihtimalle yarın çatlarkene ole olcam gene korkulcak bişe yok

İnshaAllah benimkide büyüyordur.. ağrım var bugün iki tarafda ağrıyor belime bile vuruyor.. resmen yumurtalıkların hissediyorum ilginç ya
İnşallah büyümüşlerdir canım ne zaman gideceksin doktora? Akıntın var mı? Benim sabah şeffaf geldi daha birşey yok. Ara sıra sağlı sollu anlık sancı oluyor o kadar.

İşte bak ben bundan bahsediyorum partalina_ .. herzaman illa gebelik olmaz ama taze fırından çıkmış gebemiz kendisi söylüyor
Hmmm benim belim ağrımıyor daha doğrusu hep belim ağrıdığı için farketmiyorum ama içeride hep bi çekilme var esnettiğimde kollarımı kaldırdığımda daah cok var, ara sıra da hafif sancı girip gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…