- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.041
Canım klomen etkisi o ayda devam ediyodur bence yumurtaların çatlıyor olabilir sen değerlendir üst üsteMerhaba kızlar. 3 gündür sağ kasığımda ağrı var dün ve perşembe günü biraz akıntım da vardı hafif göğüs ağrısı bide. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Geçen ay gibi yine ilaç ve çatlatma iğnesi kullanmış olsaydım tahminime göre perşembe günü iğne vurulmam gerekiyordu ve ben doktorun Geçen ay bana şu günleri değerlendir demesine göre şuan değerlendirmeye çalışıyorum. Ama Geçen ay ağrılarım daha fazlaydı bu ay çok daha hafif ve ekstra sadece karnımın alt kısımlarında ara ara kramp gibi ağrılar oluyor. Acaba bu ay bende yumurtlama olmayacak mı bu ay diye düşünüyorum ağrılarım çok olmayınca
Ben subat ayında kullandım canım merak etme çatlamazlar doktorlar biliyor o günleri yumurta kendiliginden catlaması için en az 17 ye gelmesi lazım yumurtaların büyüyodur ondan akıntın geliyo olabilir benimde çatlamadan önce akıntım vardıarkadaşlar klomeni kullanıp erken çatlama durumu oluyor mu acaba mesela 9. 10. Günlerde bugun başlayan şeffaf bir akıntım var sanırım yumurtlama günlerimdeyim.11. Gün yani Pazartesi doktor kontrolum. İnşallah kistik yapıya dönüşmez zaten bi kaç ayda bir folikül kistleriyle yaşayan biriyimdoktor keşke beni daha erken çağırsaydı. Ya sonuçta bu ilaç
Herkese aynı etkiyi etmiyor belki ben de daha hızlı geliştirecek bilemedim
Olabilir canım belki de ama işte ağrı yok ya o yüzden biraz kafam karıştı sadece ben yinede değerlendireyim o zamanCanım klomen etkisi o ayda devam ediyodur bence yumurtaların çatlıyor olabilir sen değerlendir üst üste
Bende gördüm canımİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kızbakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik @Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama
Hayırlı olsun kuzum coookkk sevindimCanım tam 13 gün olmuş galiba ilk günden tutunmuş
Çokkk teşekkür ederim canımmm darısı başınıza olsun hep beraber sevinmek nasip olsun inşallah bizlereHayırlı olsun kuzum coookkk sevindim
Kuzum bu sanki benim dünki testime benziyorrr yarın sabah tekrar yapsanİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kızbakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik @Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama
Askiim benide çağırıp takip yapmadııı iğne yapmadıı duphaston verip yolladı hikayemiz çok benziyo du bakalım sonuda benziycek belkiiiiBeni çağırmiyacak artık takip yapmicak iğne işi yattı.. ancak adet olmazsam gidicem gebemiyim diye yada adet olup tekrar ilacı.kullandiktan sonra gidicme diğer ay için takibe baslicaz off.. ben yurtdışındayim canım burada her gittiğimde para ödüyorum bu da çok fazla yani sürekli de gidememtest desen burada oda çok pahalı yani sabırlı günler beni bekliyor açıkçası
Ağzından bal damliyoreeeeeAskiim benide çağırıp takip yapmadııı iğne yapmadıı duphaston verip yolladı hikayemiz çok benziyo du bakalım sonuda benziycek belkiiii
İnşallah olcak canımm bu hayırlı ay hepimize iyi gelsinAğzından bal damliyoreeeeeİnshaAllah kuzum Yaa ahh ne guzel olur bir bilsennn .. eşim ölüyor çocuk çocuk diye... Sen demişsin eşik ağladı eminim benimkide ağlrrr
Evet evet MashaAllah bence de koyulaşır.. İnshaAllah
Aminn İnshaAllah .. ne yapsın bende oda yilallardir bekliyoruz canımİnşallah olcak canımm bu hayırlı ay hepimize iyi gelsinayyy evet erkekler bile duygusallaşıyor ya eminim ki ağlar en yakın zamanda bu haberi vermek nasip olsun inşallah ❤
İnşallah canım bakalım yarın belli olurEvet evet MashaAllah bence de koyulaşır.. İnshaAllah
İnshaAllah benimkide büyüyordur.. ağrım var bugün iki tarafda ağrıyor belime bile vuruyor.. resmen yumurtalıkların hissediyorum ilginç yaİnşallah canım bakalım yarın belli olur
Benimde iki gun kasik agrim oldu geri geçti onu belirti diye tutmustum kaçırdım yaAslında tek belirtim kasık ağrısı ve adet olcak gibi bel ağrısı başkada bişi yok henüz hala adet olcam gibi hissediyorum
Evet evet geçen sene işte planlamadıgım Bi dönemde korunurken üstelik oluverdi. Ancak kaybettim. 6 ay kadar yasakladı doktor ocaktan beridir de deniyoruz korunmadan günleri denk getirmeye calısıyoruz buna ragmen tık yok. İnşallah bu ay vardır ama 20.gunımde yaptıgm erken test negatif cıkınca umudumu kaybettim tabi orası ayrıEvet elbette öyle ama sanırım o gün yumurtlama gününe denk gelmiş olmalı yada çok iyi bir deoneme sanırım..
Peki bebiş oldumu o gebelikten
Ya kasık gelip gidiyoda bel ağrım çok geçmiyorda normaldir inşallahBenimde iki gun kasik agrim oldu geri geçti onu belirti diye tutmustum kaçırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?