- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.081
Çok teşekkür ederim ilk defa başıma geldi ondan biraz korktum. Ben iğne de vurulmadım ama önceki aylarda hiç olmamıştı tek fark inofolic combi kullanıyorum. Dün gece bu saatlerde ağrı oldu ondan bir gün önceyi ve bu geceyi değerlenirdik. Acaba dün gece mi birliktelik olmalıydı sanki gün aşırı olunca spermler canlı kalamıyormuş gibi hissediyorum bir yıldır uğraşıp duruyoruzBen subatta catlatma iğnesinden sonra ole olmustım canım yürüyememiştim resmen kasık ageısı şişlik gaz bugün sabah sa vuruldum büyük ihtimalle yarın çatlarkene ole olcam gene korkulcak bişe yok
İnşallah canım bende bilmiyorum ki ilkk defa başıma geldi inofolic combi mi işe yaradı diye düşünüyorum. Bu ay gebelik olursa kesin haptandır derimCanım öyle bir ağrım olmadı ama benim de kasık ağrısı desen değil aagli sollu bir ağrı sabır birşey çözemedim ağrım var yani hareket etmemi engellemiyor ama bazen rahatsız edici.. İnshaAllah yumurtam büyüyordur
Canım doktor artık çağırmiyacak.. iki kez baktı iki kez aynı kalınca çağırmiyacak.. ancak gebe kalırsam veya regl olursa ikinci tedaviye gidicem hepsi buİnşallah büyümüşlerdir canım ne zaman gideceksin doktora? Akıntın var mı? Benim sabah şeffaf geldi daha birşey yok. Ara sıra sağlı sollu anlık sancı oluyor o kadar.
İnshaAllah olsunda neyden olursa olsunİnşallah canım bende bilmiyorum ki ilkk defa başıma geldi inofolic combi mi işe yaradı diye düşünüyorum. Bu ay gebelik olursa kesin haptandır derim
Canım o değişir yani bel olsun başka bir ağrı olsun değişir yani yumurtmala gününden kalan ağrılar işte hepsi birbirine benzerHmmmbenim belim ağrımıyor daha doğrusu hep belim ağrıdığı için farketmiyorum ama içeride hep bi çekilme var esnettiğimde kollarımı kaldırdığımda daah cok var, ara sıra da hafif sancı girip gidiyor..
Ay hadi inşallah diyelimCanım o değişir yani bel olsun başka bir ağrı olsun değişir yani yumurtmala gününden kalan ağrılar işte hepsi birbirine benzer
O zaman bacaklar havaya kuzumKızlar ben şimdi ilk ilişkimi yaptım 14 saat geçti üzerinden sag kasıgımda agrı var değerlendireyim dedim gece fln catlarsa spermle karsılassın insallahbide yarın aksam yapcam 36 saat oluyo
Evet ben de öyle biliyorumBir yerde 12-36 saatler kritikmiş ole okudum
Diktim valla bekliyorum canım sıkılıyor böyle beklerken de eşim diyor gidip anlatma hemen diyor ahahaha meraktan çatlıyo ne yazıyoruz kadınlae klübünde diyeO zaman bacaklar havaya kuzum
Evet ben de öyle biliyorum
Diktim valla bekliyorum canım sıkılıyor böyle beklerken de eşim diyor gidip anlatma hemen diyor ahahaha meraktan çatlıyo ne yazıyoruz kadınlae klübünde diye
Daha yumurtlama görmedim bu geçen ay test
Bana diyor fake hesap acıp yazdıklarınıza bakcam ahahahahaha deli ya benimki gülüyor bideyyyav sen ne yapacan kadınların günlük yaptığı şey bu artık yemek içmek gibi birşey oldu bizim için de
Sizin evden giren ikinci hesabı farkederler nasılsa O zaman biz de banlatiriz hahahhaBana diyor fake hesap acıp yazdıklarınıza bakcam ahahahahaha deli ya benimki gülüyor bide
HahahahahahahahGölgelerin gücü adınaaaa. Anacım yumurtluyon mı hamile mi kalıyon lh I full salgılıyon hcg de var biraz belli amacın ne hamile kalıp aynı anda yumurtladığını mı ispatlamaya çalışıyorsun bize ne şekilsin sen türün ne bakalımsen ne yap biliyor musun kuzum iki tane erken gebelik testi al eş zamanlı eşinle salın çişleri kim çift çizgi görürse o hamile artık olmaz böyle
Erken gebelik testim kalmadi biraz arq vereyim sonra tekrarlarimKuzum bu sanki benim dünki testime benziyorrr yarın sabah tekrar yapsan
3-4 gun sonra yapcm canim cok kafam karisti az ara vercm ovulasyon da yapmk istemiyorum artikE bu testlerde var çizgi yahu, oynamaya falan da gerek yokay hadi İnşallah kuzum yaaa sabah idrarınla yap kalpten götürme bizi
Vallaha olabilir canım İnshaAllah bebiş vardırKızlar merhaba adetime daha 10 gün var ama benim sol kasığımda ağrı var hatta gece kalkıyorum ara ara bu ağrı yüzünden gün içerisinde ara sıra çok hafif baş dönmesi oluyor ve akşamları çok üşüyorum acaba belirti mi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?