Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benide çarşamba günü doktor cagırdı yumurtalar fln çatlıcaktır büyük ihtimalle benide progestana başlatıcak duspaston gibi sanırım oda
Canım ben de progestan kullanıyorum da daha önce düşük yaptığım için verdi sanırım da progestan kullanmaya başladıktan 10 içinde adeti getiriyomuş doğru mu bi bilgin var mı

Canım ben de progestan kullanıyorum da daha önce düşük yaptığım için verdi sanırım da progestan kullanmaya başladıktan 10 içinde adeti getiriyomuş doğru mu bi bilgin var mı
Evet canım ben subat ayında kullanmıştım 12 gün kullan bırak dedi gebe değilsen regl oluyorsun ama bende geciktirmişti canım bıraktıktan 4 gün sonra olabilmiştim

Fitil olarak mı atıyorsun bide kapsül olarak mı alıyosun ben kapsül olarak almıstım yan etkileri cok fenaydı

Kuzum benide çarşamba günü doktor cagırdı yumurtalar fln çatlıcaktır büyük ihtimalle benide progestana başlatıcak duspaston gibi sanırım oda
Beni çağırmiyacak artık takip yapmicak iğne işi yattı.. ancak adet olmazsam gidicem gebemiyim diye yada adet olup tekrar ilacı.kullandiktan sonra gidicme diğer ay için takibe baslicaz off.. ben yurtdışındayim canım burada her gittiğimde para ödüyorum bu da çok fazla yani sürekli de gidemem test desen burada oda çok pahalı yani sabırlı günler beni bekliyor açıkçası

Fitil olarak mı atıyorsun bide kapsül olarak mı alıyosun ben kapsül olarak almıstım yan etkileri cok fenaydı
Evet ya ben onu düşük yaptığım bebeğimde de kullanmıştım düşük tehlikem varken tutarsan çok yan etkisi oluyo ama bu doktorum fitil olarak almamı söyledi hiç bi yan etkisi olmuyo

E napimmmm guzelimm senin de yani şimdiden çizgi görünürse başka açıklaması olamaz gibi geldi
İlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kız bakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama

Eklentiler

• C8A22CFB-3265-4D8F-A8AB-5C7E7CD4F275.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 73
  • 138938B4-B012-467F-9AE3-D386C8983545.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 34EC1128-7455-4FA4-81A8-843391E31014.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 72
  • D4CC2E73-2261-494D-A9AB-83E9AF92EB2E.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 6EEC6920-2361-4CAC-87F6-1B90DBDA422C.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 68EE3FFC-EC25-4E4C-B363-EF24FE6BE743.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 76
Canım bi de sen sabah ilk idrarınla yapmıyorsun testleri değil mi yine de bariz çizgi görünüyor

Hadii yaa insallah kuzum gerek kalmaz ya bu ay gerçekten hepimiz hamile kalalım cok yorulduk süreçlerden maddi manevi

Yoo bende görüyorum çok incelemeden görünüyor var sende kesin birşeyler bence

Hadii yaa insallah kuzum gerek kalmaz ya bu ay gerçekten hepimiz hamile kalalım cok yorulduk süreçlerden maddi manevi
Evet gerçekten bugün sürekli aglayasim geliyor... İnsan biliyor ama tükenmek yokkkk Rabbim hayırlısını versin ne yapalım nasibteki gelir bizi bulur elbet

E bu testlerde var çizgi yahu, oynamaya falan da gerek yok ay hadi İnşallah kuzum yaaa sabah idrarınla yap kalpten götürme bizi

Merhaba kızlar. 3 gündür sağ kasığımda ağrı var dün ve perşembe günü biraz akıntım da vardı hafif göğüs ağrısı bide. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Geçen ay gibi yine ilaç ve çatlatma iğnesi kullanmış olsaydım tahminime göre perşembe günü iğne vurulmam gerekiyordu ve ben doktorun Geçen ay bana şu günleri değerlendir demesine göre şuan değerlendirmeye çalışıyorum. Ama Geçen ay ağrılarım daha fazlaydı bu ay çok daha hafif ve ekstra sadece karnımın alt kısımlarında ara ara kramp gibi ağrılar oluyor. Acaba bu ay bende yumurtlama olmayacak mı bu ay diye düşünüyorum ağrılarım çok olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…