- 1 Nisan 2022
- 12.972
- 15.690
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.001
Anladım kuzum..seninki 2 sene digilmiydi canım? 14 ay içinde bana bütün testleri yaptırdılarCanım hiç bakılmadı
MashaAllah canım Rabbim tamamına erdirsin güzelce İnshaAllah sağ salim kavuşun bebişinleee ..Ayyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sankicanım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazz
İnşa Allah canım..yaşımdan dolayı çok stres yapıyorum..Et kuzum et hepimizeCanımmm olacak inşallah asla umutsuzluğa düşme bizde aynı senin gibiydi iki yıldır hiç bişi olmamasına rağmen olmuyordu bu ayda bi şey bi şeye vesile oldu rabbim ol dedibolca dua bende ediyorum hepinize
Evet elbette öyle ama sanırım o gün yumurtlama gününe denk gelmiş olmalı yada çok iyi bir deoneme sanırım..Kızlar ben de şunu anlayamıyorum geçen seneki bebeğime kazara hamile kaldım geri çekilme ile. Bu sene de çabalıyoruz bile isteye ancak olmuyor. O zaman yapıp simdi yapmadığımız ya da farkında olmadıgımız ne var diye dusunuyorumnasipte ote koy yok tabi ama
Sanki yeni mi catlamaya başlamış öyle anladım ben ama henüz çatlamamiş .. teste devam yarın yine iş başıKızlar dün değerlendirdim ben .şimdi yine test yaptım..bir bakarmısınız
Gözün aydın canım benim çok sevindim senin adınaKızlaaaarrrrr bu ne demek
Kuzum ben 8 nisanda gittim 18.5 olmuş dedi o gün yazdı 3 gün üst üste ilişki olsun hapa hemen bu akşam başla dedi bitene kadar günde iki kere kullan bittikten bir hafta sonra görüşelim dedi hap perşembe bitti cuma test yaptım gölgeydi bugün daha belliydi isteMashaAllah canım Rabbim tamamına erdirsin güzelce İnshaAllah sağ salim kavuşun bebişinleee ..
Canım bu duphastron tam olarak ne zaman kullanmaya başladın ? Yumurtlama bittikten sonra mı?
Şimdi benim de yumurtam vardı 13mm ama büyümedi hala aynı duruyor doktor belki büyüyebilir geç yumurtlama anlamında dedi bana da duhaosreon verdi aama sebebi gebelik olmazsa vakit kaybetmeyelim biran önce âdet ol dedi.. artık takib etmiyecek duphastron da pazartesi başka dedi hemen başlatmadi beki yumoş çatlar diye sanırım
Canımm çok çok teşekkür ederim hepimize beraber nasip olsun inşallah böyle buruk oluyor ❤Gözün aydın canım benim çok sevindim senin adınarabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah
İnşallah gelmez kırmızılarHiçbir belirti de yok bende daha var gerçi de yani bakalım
Yarın diğil bu gün yine pompa olucakSanki yeni mi catlamaya başlamış öyle anladım ben ama henüz çatlamamiş .. teste devam yarın yine iş başı
Ay inşallah canım ya ağzından bal damlıyorİnşallah gelmez kırmızılarbende de bişi yoktu hatta adet olcam gibi ağrım vardı hala da öyle olcam gibi hissediyom
Evet canım özellikle belim regl olcam gibi ağrıyo hala da öyle olcam gibi hissediyorumayy hayırlı olsun canım çok sevindimm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ağrıların regl ağrısı gibi mi geldi acaba ?
Kız 6 gün varken hissettin mi ki test yaptın sen yoksa öylesine miİnşallah gelmez kırmızılarbende de bişi yoktu hatta adet olcam gibi ağrım vardı hala da öyle olcam gibi hissediyom
İnshaAllah canım... Bakalım denicez umutluydum hala İnshaAllah yanılmaKuzum ben 8 nisanda gittim 18.5 olmuş dedi o gün yazdı 3 gün üst üste ilişki olsun hapa hemen bu akşam başla dedi bitene kadar günde iki kere kullan bittikten bir hafta sonra görüşelim dedi hap perşembe bitti cuma test yaptım gölgeydi bugün daha belliydi isteinşallah büyüyecek inanıyorum stres yapma hiç kuzum
Canım eşim rüyasında görmüş çok ısrar etti bana test yap diye aklıma girdi ona yok dedim yaptım adama malum olmuş yazıkKız 6 gün varken hissettin mi ki test yaptın sen yoksa öylesine mi
Evet doğru neyin ne olacağı belli olmaz . Rabbim ol derse önüne kimse duramaz insallah biz de mucizelerimizle karşılaşalımAmin vallaha Alalh yardımcımız olsun... Yine bence boş durma derim belki büyüyup çatlar.. benim doktorum mutlaka dene dedi bırakma dedi
Ay ne güzel ya benim eşimde asker göreve gitmeden göbeğime yattı okşadı burda bebek var dedi ama maalesef ben öyle hissetmiyorum diğer bebeğimde de öyle yapmıştı keşke olsa da bayram şekerimiz olsaCanım eşim rüyasında görmüş çok ısrar etti bana test yap diye aklıma girdi ona yok dedim yaptım adama malum olmuş yazık
Ayy allahım inşallah vardır bu adamlar hissediyo mu ne anlamadımAy ne güzel ya benim eşimde asker göreve gitmeden göbeğime yattı okşadı burda bebek var dedi ama maalesef ben öyle hissetmiyorum diğer bebeğimde de öyle yapmıştı keşke olsa da bayram şekerimiz olsa
Kuzum benide çarşamba günü doktor cagırdı yumurtalar fln çatlıcaktır büyük ihtimalle benide progestana başlatıcak duspaston gibi sanırım odaMashaAllah canım Rabbim tamamına erdirsin güzelce İnshaAllah sağ salim kavuşun bebişinleee ..
Canım bu duphastron tam olarak ne zaman kullanmaya başladın ? Yumurtlama bittikten sonra mı?
Şimdi benim de yumurtam vardı 13mm ama büyümedi hala aynı duruyor doktor belki büyüyebilir geç yumurtlama anlamında dedi bana da duhaosreon verdi aama sebebi gebelik olmazsa vakit kaybetmeyelim biran önce âdet ol dedi.. artık takib etmiyecek duphastron da pazartesi başka dedi hemen başlatmadi beki yumoş çatlar diye sanırım
Valla onların hissi bizden daha kuvvetliAyy allahım inşallah vardır bu adamlar hissediyo mu ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?