- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #2.981
Canım tam 13 gün olmuş galiba ilk günden tutunmuşyumurtlama üzerinden kaç gün sonra öğrendiniz. 29 Nisan bat tarihinizse ne güzel erkenden çıkmış sonucu
Ben yeni çektirdim...bizdede sorun yok..ama olmuyor((Canım ben pkoluyum aslında ama hormonlarda vs hiç sorun çıkmamıştı eşimde de sorun yoktu hsg çektircektim bu ayda olmasa çok şükür gerek kalmadı
6 gün önceden öğrendin yaniiCanım sat 28 mart bat 29 nisandı aslında ama duphaston regli erkene alıyormuş canım
Canım birde sende AMH değerleri kaç?bende 1.36 çıktı.yaş 34Canım ben pkoluyum aslında ama hormonlarda vs hiç sorun çıkmamıştı eşimde de sorun yoktu hsg çektircektim bu ayda olmasa çok şükür gerek kalmadı
Canım merak etme bu ay olucak hepimiz pozitifleri görücez stres yapmaBen yeni çektirdim...bizdede sorun yok..ama olmuyor((
Sağol kuzum..iyiki varsınız.İn şa Allah bizde seviniriz..çocuk için hazırlıklar yaparızCanım merak etme bu ay olucak hepimiz pozitifleri görücez stres yapma
Benim de HCG resmine o gebelik değil demsiti ama gebeydimKizlar o kadina sordum minnakkurabiyelerdeki 2. Kez yumurtluyo olabilirsin bazi kadınlar da bu görülüyor dedi bide dedim silik 2. Cizgi gördüm hcg de resimlerini istedi attim daha gormedi bakalim ne diyecek
Yaa ne güzel maşallah belirtilerini de yazar misinKuzum duphaston kullandım perşembe günü bitti o regli etkiliyormuş galiba yoksa 29 nisandı kan verdim çıktı ama
Hangisi bugün yaptığın ? İkisi de mi ?S sultansultan90My_Moonlight06 kızlar bugün ki yaptığım fotoda bir tık daha açık çıkıyor rengi kalitesi düşüyor fotoğrafın
İkiside canım. Bunu da az önce yaptım daha da koyulaşmış gibiHangisi bugün yaptığın ? İkisi de mi ?
Evvvvvvvvvvettttt işte buuuuuuuuuuuuuKızlaaaarrrrr bu ne demek
Adam artık e gel sen koniiiş diyecek
()
bu günde bu büyümüyor letu kullanayım mı evde var dedim güldü bu aşamada gerek yok dozu yükselttik büyüyecek dedi bakalım
Kalınlığı olsa rahim kalınlığı der rahim boyu başka bir şey bence bilmiyorum bilinci bir terimi var mıBana da kontrolde rahim boyu 5.7 dedi kalınlığı mı demek istedi acaba ama yumurtan çatlamış dedi nası oluyo acaba boyu ya da kalınlığı
Canım hiç bakılmadıCanım birde sende AMH değerleri kaç?bende 1.36 çıktı.yaş 34
Amin vallaha Alalh yardımcımız olsun... Yine bence boş durma derim belki büyüyup çatlar.. benim doktorum mutlaka dene dedi bırakma dediBenim de bu ay 12 mm geçmedi daha da büyümedi bıraktım ben de . Artık adet olup hemen ilacı kullanmayı bekliyorum . O ilacı hiç duymamıştım doktor bu sefer de klomen kullanalım öyle bakalım dedi eğer olmazsa başka ilaca geçelim mi diye ben teklif etmek istiyorum gerçi işe karışmayı da hiç sevmem ama bebek olunca konu çok stres oldum . Stresli işlermiş gerçekten Allah yardımcımız olsun
Canımmm aminn inşallahh burası bana uğur getirdi hepimize öyle olsun inşallahhEvvvvvvvvvvettttt işte buuuuuuuuuuuuu
tebrikleeeeer @seftalilidondurma
Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canım İnshaAllah hep beraber anneler gurubuna geçeriz
Aslında tek belirtim kasık ağrısı ve adet olcak gibi bel ağrısı başkada bişi yok henüz hala adet olcam gibi hissediyorumYaa ne güzel maşallah belirtilerini de yazar misinAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Uyyy MashaAllah Rabbim bağışlasın eeeee 3. Geliyor deseneeeeKiz benim 11 yasinda oglum var bide 8 yasinda kizim varkaynanam dengesiz alıştık artik
Aynen öyle kuzum benim sabırsız hemen gösterdi kendini6 gün önceden öğrendin yanii
Canımmm olacak inşallah asla umutsuzluğa düşme bizde aynı senin gibiydi iki yıldır hiç bişi olmamasına rağmen olmuyordu bu ayda bi şey bi şeye vesile oldu rabbim ol dediBen yeni çektirdim...bizdede sorun yok..ama olmuyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?