Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar o kadina sordum minnakkurabiyelerdeki 2. Kez yumurtluyo olabilirsin bazi kadınlar da bu görülüyor dedi bide dedim silik 2. Cizgi gördüm hcg de resimlerini istedi attim daha gormedi bakalim ne diyecek
Benim de HCG resmine o gebelik değil demsiti ama gebeydim

Bana da kontrolde rahim boyu 5.7 dedi kalınlığı mı demek istedi acaba ama yumurtan çatlamış dedi nası oluyo acaba boyu ya da kalınlığı
Kalınlığı olsa rahim kalınlığı der rahim boyu başka bir şey bence bilmiyorum bilinci bir terimi var mı

Amin vallaha Alalh yardımcımız olsun... Yine bence boş durma derim belki büyüyup çatlar.. benim doktorum mutlaka dene dedi bırakma dedi

Evvvvvvvvvvettttt işte buuuuuuuuuuuuu

tebrikleeeeer @seftalilidondurma

Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canım İnshaAllah hep beraber anneler gurubuna geçeriz
Canımmm aminn inşallahh burası bana uğur getirdi hepimize öyle olsun inşallahh

Ben yeni çektirdim...bizdede sorun yok..ama olmuyor((
Canımmm olacak inşallah asla umutsuzluğa düşme bizde aynı senin gibiydi iki yıldır hiç bişi olmamasına rağmen olmuyordu bu ayda bi şey bi şeye vesile oldu rabbim ol dedi bolca dua bende ediyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…