- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
İnşallah öyledir tatlımKuzu valla var gibi duruyor.
Aman kuzu olsun. Hayırlısı ile haziran umut ayımız unutma
Pik bence. Aynı dertten müzdarip biri olarak benide heyecan basıyor görünce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir tatlımKuzu valla var gibi duruyor.
Aman kuzu olsun. Hayırlısı ile haziran umut ayımız unutma
Pik bence. Aynı dertten müzdarip biri olarak benide heyecan basıyor görünce
Walla cok iyiKızlarrr dün konuşmuştuk ya hamile olduğumuzu eşimize nasıl söyleriz falan diye size yeni bi fikir veriyim . Ben tw izliyodum eşim diğer odadaydı telefonla tw ye bağlanıp youtube den şarkı açtı yani tw izlediğim yerde birden youtubedan şarkı çaldı bizdee eşimiz tw izlerken baba oluyosun gibi bişey açabiliriz televizyon izlediği yerde neye uğradığını şaşırır
ya geçen ay benm bi gün geç olmuştu adetim kaydı bence biraz ovülasyon testi de yapmadım ama dur söylim 7 9 11 13 15 16 17 19 yani daha ne olsun günaşırı yapmışız işteAyrıntıya gir hatun hangi günleri değerlendirdiniz? Pozisyon?
Harika performans, tebrik ediyorum sizi çok sevindim gerçekten. Sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütürsün umarımya geçen ay benm bi gün geç olmuştu adetim kaydı bence biraz ovülasyon testi de yapmadım ama dur söylim 7 9 11 13 15 16 17 19 yani daha ne olsun günaşırı yapmışız işte
Aynen yani idrarda koyu olursa zaten deger yuksek demektir. Adeti gecince gidersen en azindan deger yuksekse kimyasal korkusu da olmaz. Tabi dayanabilirsen
Pozisyon da yani artık sıkılıp koltukta falan da yaptığımız oldu hepsinde bi 15-20 dk en az yattım ama. Üşenmeyin sevişinHarika performans, tebrik ediyorum sizi çok sevindim gerçekten. Sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütürsün umarım
Maşallah tavşan gibisinizya geçen ay benm bi gün geç olmuştu adetim kaydı bence biraz ovülasyon testi de yapmadım ama dur söylim 7 9 11 13 15 16 17 19 yani daha ne olsun günaşırı yapmışız işte
Ahdhjahd şimdi dudağımdan öpmüyo ama ana oldun diyo bana hızlı yaşafık genç öldükMaşallah tavşan gibisiniz
Ahdhjahd şimdi dudağımdan öpmüyo ama ana oldun diyo bana hızlı yaşafık genç öldük
Baya bütün ayı değerlendirmişsiniz o kadar enerjiyi nerden buldunuz kızya geçen ay benm bi gün geç olmuştu adetim kaydı bence biraz ovülasyon testi de yapmadım ama dur söylim 7 9 11 13 15 16 17 19 yani daha ne olsun günaşırı yapmışız işte
valla nebilim nası gaza geldiysek demek kiBaya bütün ayı değerlendirmişsiniz o kadar enerjiyi nerden buldunuz kız
Pozitif pozitif doktora da gittik bir takım oluşumlar varİlahi senin belli oldu mu canım, test pozitif mi ?
Maşallah canım güzel yukselmis inşallah sağlıklı güzel haberlerini de duyarız25 inde 231 di bugün 2563 doktorla yarın konuşulan ama
Hahhaha bizimde bu akşam değerlendirmemiz lazım ama ikimizde de tık yok dur senden sonra bende bi gaza geldim şimdivalla nebilim nası gaza geldiysek demek ki
İlk gebelik olacaksa normal o enerji , benim kız yarım saat önce uyudu, son pozisyonumuz ayağımda yan döndürüp sallıyorken sırtını kaşıyordumvalla nebilim nası gaza geldiysek demek ki
Aman kalkın koltukta yapın işte tık tık sonra vurur kafanı uyursunHahhaha bizimde bu akşam değerlendirmemiz lazım ama ikimizde de tık yok dur senden sonra bende bi gaza geldim şimdi
Kuzum biz bu ay grupça ayaklarımızı havaya dikiyoruz bide amuda kalkanlar var yapabilirsem onuda yapıcam koltukta o işler zor oluyoAman kalkın koltukta yapın işte tık tık sonra vurur kafanı uyursun
O kadarına gerke yok onlar yolunu bulur yaKuzum biz bu ay grupça ayaklarımızı havaya dikiyoruz bide amuda kalkanlar var yapabilirsem onuda yapıcam koltukta o işler zor oluyo
Pozitif pozitif doktora da gittik bir takım oluşumlar var
Gerek yokmuş cidden okadar kaldırmaya sallamaya yine yok yine yok, yaptıktan sonra totomu dönüp yatacam bundan sonraO kadarına gerke yok onlar yolunu bulur ya