- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Birgün isabet olacak. Testlerden vazgeçmek de ihanet gibi ama yapmak heyecanı da yokİşte orasını hiç bilemiyorum canımmuamma tamamen, rica ederim görünce direk sen geldin aklıma atayım dedim.
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birgün isabet olacak. Testlerden vazgeçmek de ihanet gibi ama yapmak heyecanı da yokİşte orasını hiç bilemiyorum canımmuamma tamamen, rica ederim görünce direk sen geldin aklıma atayım dedim.
Gece gece kahkaha attım yaaKuzum göreve tam hazırlanıyoken eşim dedi ki ovü testlerini yaparken canın acımıyo mu bende dedim ki anlayamadım neden acısın ne dedi biliyomusun ; e sen fitil gibi sokup 10 saniye beklemiyomusunben artık nasıl güldüysem kendime geldiğimde eşim salona kaçmıştı bile
![]()
Ben şimdi ne okudum ki dedim yaniKuzum göreve tam hazırlanıyoken eşim dedi ki ovü testlerini yaparken canın acımıyo mu bende dedim ki anlayamadım neden acısın ne dedi biliyomusun ; e sen fitil gibi sokup 10 saniye beklemiyomusunben artık nasıl güldüysem kendime geldiğimde eşim salona kaçmıştı bile
![]()
Yok yaa o testlerden vazgeçme işini yapamadım bir türlü baginmli oldum galiban benBirgün isabet olacak. Testlerden vazgeçmek de ihanet gibi ama yapmak heyecanı da yokben şuan bat bekliyorm gelsin bakalım ne olacak haller. Sen nasılsın bu arada? Bat kaç gün var?
Canım sizdeki sperm sorunu nedir?Bulmuyo bizimkiler illa kırk takla atıcaz eşimde de sperm sorunu var doggy yapmamız lazımmış yani biz sevişmiyoruz bayaaa ev ödevi gibi çalışıyoruz o yüzden öyle koltukta tık tık la bitmiyo bizim ki baya işkenceye döndü![]()
Gece gece kahkaha attım yaa![]()
Ben şimdi ne okudum ki dedim yani![]()
![]()
![]()
![]()
Gebelik testi filtresiyle bakabileceğim hayalet çizgim bile olmadıİnstagramda gebelik testi filtresi varmış onunla bakın kızlar
Kuzum ileri hareketi 0 bide varikosel varCanım sizdeki sperm sorunu nedir?
Olur olur yakında hepimiz bebeklerimiz kaç cm olmuş ağzı yüzü oluşmuş mu onları konuşacağızGebelik testi filtresiyle bakabileceğim hayalet çizgim bile olmadı![]()
Bizde de ileri hızlı hareket yokKuzum ileri hareketi 0 bide varikosel var
Eşimin dokroru yarın sabah hemen ameliyat edelim demişti ama benim doktorum ürolog senin yumurtalıklarını göremiyo ameliyata gerek yok demişti böylece 5-6 ay geçti tabii . Bu ay başka doktorlarla görüştük hepsi ameliyat önerdi temmuza kadar süre verdik kendimize eğer gebelik olmazsa ameliyat olacak ya da direk aşılamaya geçicez kararsız kaldık temmuzda netleşecek ilaç vermedi doktor direk ameliyat dedi diyeBizde de ileri hızlı hareket yokvarikosel de yok ama niye tembel bu minnoslar anlamadım ben. Ameliyat önerdi mi doktor? İleri hareket için ilaç verdi mi?
Eşine deki canımı açıtan tek şey bu olsaydı bu onun yanında sinek ısırığı olurduartık nasıl bi hayal gücü varsa
![]()
Birgün olursa bu çilginlığı yapacağımGebelik testi filtresiyle bakabileceğim hayalet çizgim bile olmadı![]()
Yapak gızBirgün olursa bu çilginlığı yapacağım![]()
Ameliyat olunca düzeliyor sanırım. En azından sebebini biliyorsunuz. Umarım hemen halledilir bir şeydir. Sperm sayısı nasıldı? İleri hareketin olmaması bizim zaten gebe kalma şansımızı epey düşürüyor sanırımEşimin dokroru yarın sabah hemen ameliyat edelim demişti ama benim doktorum ürolog senin yumurtalıklarını göremiyo ameliyata gerek yok demişti böylece 5-6 ay geçti tabii . Bu ay başka doktorlarla görüştük hepsi ameliyat önerdi temmuza kadar süre verdik kendimize eğer gebelik olmazsa ameliyat olacak ya da direk aşılamaya geçicez kararsız kaldık temmuzda netleşecek ilaç vermedi doktor direk ameliyat dedi diye
Yaaa bide işin orası var demiEşine deki canımı açıtan tek şey bu olsaydı bu onun yanında sinek ısırığı olurdu![]()
Bende bat 4-5 haziran arası beklemedeyim adet olacak havam yok ama havasız da adet olabilen birisiyim sessiz sakin beni bulurYok yaa o testlerden vazgeçme işini yapamadım bir türlü baginmli oldum galiban benyapmayınca daha çok stres oluyorum.insallah tuttururuz canım.benim haftaya p.tesi adet gece yarısını gecdigine göre 6 kaldı diyebiliriz
ama hiç belirtim yok bakalım adet ağrım var ara ara o kadar.olmazsa bu ay rahim filmi cektircem inşallah.senin kaç günün kaldı bata.
İşin ciddiyeti kaçarsa asla o ilişki olmaz çok yaşamışımdırYaaa bide işin orası var demiay yok ben adama baktıkça gülme krizine giriyorum saat 1 oldu değerlendiremem artık bu geceyi
![]()
Bu şekilde kuzum ewet doktorlar doğal yolla asla olmaz demediler ama beklemek istemiyosanız mutlaka ameliyat olmalısın dedilerAmeliyat olunca düzeliyor sanırım. En azından sebebini biliyorsunuz. Umarım hemen halledilir bir şeydir. Sperm sayısı nasıldı? İleri hareketin olmaması bizim zaten gebe kalma şansımızı epey düşürüyor sanırımdoğal yoldan olur dediler mi size?
Yine yangınlar yine benYapak gız