- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Sen değerlendirmeye başla canımHmm bana yeterince koyu gelmedi gibi t çizgisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen değerlendirmeye başla canımHmm bana yeterince koyu gelmedi gibi t çizgisi![]()
Peki teşekkür ederim cevabın içinSen değerlendirmeye başla canım
Rica ederim ne demekPeki teşekkür ederim cevabın için![]()
Ben böyle bi koyuluk bekliyordum ama belki ilerleyen saatlerde koyulaşırRica ederim ne demektest yaptığımız zaman vücuttaki hormonların miktatı ve saate göre daha koyu dhaa pembe oluyor. İkisi aynı koyulukta şuan
Teste mi kuzum? Evet bitince hemen başlıycamKuzum adetin biter bitmez başla bence bikaç gün bekleme hiç
Reglın 1. Gününden itibaren bugün 11. Gün.Regl kaçıncı günün cnm
İlerleyen günlerde koyulaşır cnmReglın 1. Gününden itibaren bugün 11. Gün.
Bu ayki testinizde c çizgisi de çok koyu değil ya testten teste fark edebilir sanırım.Ben böyle bi koyuluk bekliyordum ama belki ilerleyen saatlerde koyulaşır![]()
Erken olabilir benim13-14 gibi koyulaştı 16.17. Günlerde çatladı yani daha yapın devamReglın 1. Gününden itibaren bugün 11. Gün.
Ben yaptım, yumurtlamıyorum ama kasık ağrım çok hatta kasık da değil direk yumurtalığım ağrıyor sence neden kuzum ya
Bu ayki testinizde c çizgisi de çok koyu değil ya testten teste fark edebilir sanırım.![]()
Olabilir canım Mayıs testim ceratin şimdi testim başkaBu ayki testinizde c çizgisi de çok koyu değil ya testten teste fark edebilir sanırım.![]()
Hayırlısıyla olsun kucağınıza alın inşallah tez vakitteOlabilir canım Mayıs testim ceratin şimdi testim başka![]()
İnşallah cnm hepimiz hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz annelik duygusunu yaşayalımHayırlısıyla olsun kucağınıza alın inşallah tez vakitte
Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebişler versinMaaşallah canım sağlıkla gelsin inşallahDualarında bana da yer ver lütfen
![]()
Ewet teste başla ben biraz beklicektim ama başlıyım dedim iyi ki öyle yapmışım bu ay erken yumurtlucam belliTeste mi kuzum? Evet bitince hemen başlıycam
Canım 28 mayıs pik değil mi? Testine bakınca bana öyle geldi.Ben yaptım, yumurtlamıyorum ama kasık ağrım çok hatta kasık da değil direk yumurtalığım ağrıyor sence neden kuzum ya
Kuzucum kist boyutuna tekrar baktırdın mı? 3.5 cm civarıydı sanırım seninYahu bu yumurtalıklarım beni mahvediyor. Yumurtlamıyorsa ne diye ağrıyor![]()
Acaba döllenme falan mı oluyorBen yaptım, yumurtlamıyorum ama kasık ağrım çok hatta kasık da değil direk yumurtalığım ağrıyor sence neden kuzum ya