- 7 Kasım 2014
- 7.003
- 10.950
- 448
Test aldım ama yetişmeyecek. Neyse ki evde 4-5 tane varEwet teste başla ben biraz beklicektim ama başlıyım dedim iyi ki öyle yapmışım bu ay erken yumurtlucam belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test aldım ama yetişmeyecek. Neyse ki evde 4-5 tane varEwet teste başla ben biraz beklicektim ama başlıyım dedim iyi ki öyle yapmışım bu ay erken yumurtlucam belli
Yok canım köydeyim, bat yarın zaten kendime söz vermiştim bat günü yapacam diye
Bilemedim ki kuzum artık ben de senin fikrini merak ettim.Acaba döllenme falan mı oluyor![]()
Yok kuzum ya doktor bu kist büyümez vücut atar diye net konuştu o yüzden ondab mı demiyorum 10 gündür hiç sesi yoktu zaten. Bugün bi ağrı yaptıKuzucum kist boyutuna tekrar baktırdın mı? 3.5 cm civarıydı sanırım senin
Benimde 7 küsürdü 3 küsüre düştü mayıs regliyle.Mutlaka baktır kistin büyüyor olabilir
Benim sol kasığım ağrıyor hep ama sen diyosun ki yumurtalığın ağrıyor. Merak ettim, hiç öyle bişey duymamıştımBilemedim ki kuzum artık ben de senin fikrini merak ettim.
Belirti yok muuYok canım köydeyim, bat yarın zaten kendime söz vermiştim bat günü yapacam diye5 gün önce dayanamayıp yapsam da onu saymıyom
![]()
Ayyy yoksa kötü bir şey mi varki. Sen öyle diyince bilemedim bak şimdi.Benim sol kasığım ağrıyor hep ama sen diyosun ki yumurtalığın ağrıyor. Merak ettim, hiç öyle bişey duymamıştım![]()
Panik yapma, internetten baktım şöyle diyor ama ne kadar doğru bilemeyiz. Yumurtlama ve kasık ağrısını aynı algılıyor.Ayyy yoksa kötü bir şey mi varki. Sen öyle diyince bilemedim bak şimdi.![]()
Sürepen bir ağrı değil. 2 gün önce soldu bugün sağ. Ama bilemedim yaPanik yapma, internetten baktım şöyle diyor ama ne kadar doğru bilemeyiz. Yumurtlama ve kasık ağrısını aynı algılıyor.
Cnm testleri atar mısın bakalım bizde silikleşince çatlama oluyorKızlar bugün ovülasyon testim pik yaptı dün akşam değerlendirmiştik bu akşam değerlendirmemeyi düşünüyorum dün aşırı olsun diye pik olup sonra silikleşince çatlamış oluyor dimi çok kafam karışıyor bu testlerde Bi yardım edin![]()
Atayım canım bende hep yapıyorum ama son 2 aydır ovitrelle iğne kullandığım için yapmadım sorayım dedim tekrar ikisininde bugün yaptım üstteki saat 14.00 te alttaki saat 20.30 da diğeri biri beklediği için daha da kırmızı olmuşCnm testleri atar mısın bakalım bizde silikleşince çatlama oluyor
Cnm testleri atar mısın bakalım bizde silikleşince çatlama oluyor
Pik canım bu yarın değerlendir bnce dün değerlendirdiysenAtayım canım bende hep yapıyorum ama son 2 aydır ovitrelle iğne kullandığım için yapmadım sorayım dedim tekrar ikisininde bugün yaptım üstteki saat 14.00 te alttaki saat 20.30 da diğeri biri beklediği için daha da kırmızı olmuş
Öyle yapıcam canım çok sağolPik canım bu yarın değerlendir bnce dün değerlendirdiysen
Cnm yumurtlama olmuş ve çatlamoş kesinlikle değerlendirAtayım canım bende hep yapıyorum ama son 2 aydır ovitrelle iğne kullandığım için yapmadım sorayım dedim tekrar ikisininde bugün yaptım üstteki saat 14.00 te alttaki saat 20.30 da diğeri biri beklediği için daha da kırmızı olmuş
Hayatim bi noktadan ibaretti daha sonra 9 haftalikken gittim zaten bebegide gorduk ama kesenin duzensiz olmasida ne demekmis anlamadm bir dahaki kontrolde daha netlesir hersey sakin kafana takip kendini yormaCanim benim bu gün Dr kontrolüm vardı kese düzensiz dedi çokta düzensiz değil yani dağınık değil ama ucu yukariüçgen gibi yada ben mi öyle görmek istediğim için görüyorum senin kesen nasıldı
Dün akşam değerlendirmiştik bu akşam olmasa sorun olur mu acaba gün aşırı olsa daha iyi olacak gibi çünkü şimdiye kadar hep hergün denedik olmadıCnm yumurtlama olmuş ve çatlamoş kesinlikle değerlendir
Canım ben bi çok doktorla konuştum hep gün aşırı önerdiler perhizle spermler daha hızlı oluyoDün akşam değerlendirmiştik bu akşam olmasa sorun olur mu acaba gün aşırı olsa daha iyi olacak gibi çünkü şimdiye kadar hep hergün denedik olmadı
Evet canım inşallah kaçırmam ama dimi pik bugündü yarında çatlar heralde dün gecede değerlendirdik zatenCanım ben bi çok doktorla konuştum hep gün aşırı önerdiler perhizle spermler daha hızlı oluyo
Sen yine de yarın aynı saatte testi yap canım ihmal etme yarın akşam da değerlendir mutlakaEvet canım inşallah kaçırmam ama dimi pik bugündü yarında çatlar heralde dün gecede değerlendirdik zaten