- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahHayırlısı olsun inşallah canım
Sanki 18 inde de yumurtlama olmuş gibi canım bebek mi var yoksaYahu bu yumurtalıklarım beni mahvediyor. Yumurtlamıyorsa ne diye ağrıyor
Ahhh sen yaa bizlerin halleri ne olacak.Canım
Canım telefon garantiden yeni geldi daha sıkıntıdan patladım bende şimdi kaçıncı günün ben daha adet olmadım aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var göğüslerime de el değmiyor batı bilmiyorum henüz progestanın ikinci kutusuna geldim bakalım be olacak
O zaman bana da öyle gelmişti canım. Hatta şey yazmışım akşam baktım. Çok erken yumurtladım bu ay sonuna dopru bi yumurta daha bekliyorum demişim. Hakkaten 2 gün önce yumurtladım. O günü de değerlendirdim bu günü de ama şuan ağrımasının nedenini anlayamıyorum işte. Kistten mi diyeceğim 10 gündür sesi yoktu bugün başladı.Sanki 18 inde de yumurtlama olmuş gibi canım bebek mi var yoksa
Çok şükür hiç bir sorunum yok sancım kanama vs gayet normal hatta kendini hamile gibi hissetmeyenlerdenimCanım ilk zaman iki katı sonra belli bir rutini yok. Bi seviyeden sonra artmeyacak azalıp sabit kalacak. İyi yani. Olmasa emin ol vücudun tepki verir. Ağrı sancı kanama yapar
Bu konuda inan bende fikrim yok. Ama ilaç kullandın iyi gelişmiştir bence testte zaten pik bu ay ki öyle olblr benim bazı aylar öyle olurdu.Cnm suna bak sonunda delirecm. 29 mayis sabah pik gibiydi ama gun icinde hafif acildi yani tam pik gormeden sanki gitti. Yeterince buyumeden catlamis olabilir mi. İlk defa boyle oluyor da Yusra-61
O zaman daha da dert etme canım kendine. Oluruna bırakÇok şükür hiç bir sorunum yok sancım kanama vs gayet normal hatta kendini hamile gibi hissetmeyenlerdenim
Bi de 2 si de tutarmış hadi inşallah bebekten sancı vardır canımO zaman bana da öyle gelmişti canım. Hatta şey yazmışım akşam baktım. Çok erken yumurtladım bu ay sonuna dopru bi yumurta daha bekliyorum demişim. Hakkaten 2 gün önce yumurtladım. O günü de değerlendirdim bu günü de ama şuan ağrımasının nedenini anlayamıyorum işte. Kistten mi diyeceğim 10 gündür sesi yoktu bugün başladı.
Maaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah Dualarında bana da yer ver lütfenBenim 10 gün kala yerleşme kanaması oldu
6 gün kala normal test yaptım silik çıktı.
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli vicdanlı imanlı allah korkusu olan güzel huylu güzel yüzlü güzel kaderli bir çocuk olcaksa olsun inşallahBi de 2 si de tutarmış hadi inşallah bebekten sancı vardır canım
Kesin bundan çok bekliyoruz biz bn de böyle dua ediyorum tüm istekleri sıralayıp amin diyorum inşallah rabbim gönlüne göre versin canımHayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli vicdanlı imanlı allah korkusu olan güzel huylu güzel yüzlü güzel kaderli bir çocuk olcaksa olsun inşallah
İsteklere bak benim çocuğum olması da zor zanaat
Bekleyeceksek Böyle hayırlı şey için bekleyelim kuzum allah güzelleştirsin de göndersinKesin bundan çok bekliyoruz biz bn de böyle dua ediyorum tüm istekleri sıralayıp amin diyorum inşallah rabbim gönlüne göre versin canım
Amin inşallahBekleyeceksek Böyle hayırlı şey için bekleyelim kuzum allah güzelleştirsin de göndersin
Canım bu pik zatenEki Görüntüle 2860733
Kizlar bu ovulasyon testinin saat 18:00 yaptım acaba akşama pik olur mu birde reglimin 10.gunu iki üç damla pembe leke gelmişti öğünden bugüne kadarda belim Kasiklarim ağrıyor neden acaba bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?
Regl kaçıncı günün cnmEki Görüntüle 2860735 ben bu ay daha da yapmam LH testi..
Hmm bana yeterince koyu gelmedi gibi t çizgisiCanım bu pik zaten