Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet farkettim testi birakiyimmi birde ilişki ne olmalı şimdi kafam iyice karışık 😂😂 dün değerlendirdim
Dün değerlendirdiysen bugün bence gerek yok. Sonuçta dün çatlamış diyorsun dünki bugüne de yeter 😉
Ayy çok iyi o zaman, evet o akıntı ve kayganlık hala var, jel sürmüşüm gibi 🤣🤣 normalde bizim haftada 2 bazen de 3 tür birliktelik, her gün olunca işin büyüsü kaçıyor biraz ama yapcak birşey yok, garanti olsun ☺️ O kayganlık geçene kadar değerlendirelim madem..hergün de sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum ama . Ramazan da bir yandan iftar sonrası çok zor oluyor bir de, benim kızın uyuması 11.30’u buluyor akşamları, o saatten sonra da halim kalmıyor ama 🤣🤣 tamam canım çok sağol 🥰 😘
Kalite mevzusu saçma ya kaliteli olanları olacak hergün de olsa birinde kaliteli olanı sececek dölleyecek. Hergün çok şart değil ikisini yapmak size kalmış ama yok şansı artar diye düşünürsen yap hergün sankim çok şey. 😂

Dün değerlendirdiysen bugün bence gerek yok. Sonuçta dün çatlamış diyorsun dünki bugüne de yeter 😉

Kalite mevzusu saçma ya kaliteli olanları olacak hergün de olsa birinde kaliteli olanı sececek dölleyecek. Hergün çok şart değil ikisini yapmak size kalmış ama yok şansı artar diye düşünürsen yap hergün sankim çok şey. 😂
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarla dönüş sağlarım dualarınız da beni de eksik etmeyin lütfen 🥰🥰🥰

Seninde kutlarım teşekkür ederim 🤗
İçinde mi testler 🤣orasını çözmedim de ben 🙄

Ya benim bu değerim daha öncede çıkmış kimse git demedi ağrım filan yok. Yine başka doktor da git dedi gittim birşey çıkmamıştı şimdi de pek sanmıyorum birşey var ama yinede hayırlısı.
Doktoru bulabilsem kadın araştırmada ben özele gitmiyorum 😒sekreterle konuştum perşembe günü bugün için yasak ya pazartesi gel dedi tamam dedim. İşte doktorum çok tatlı kadın şimdi aşılama işi var diye başka doktor giriş yapmıyor bu durumda. Tabi rahatsız olsam birisi ilgilenir de bende geç olsun temiz olsun dedim pazartesi günü gidecem erkenden. 👍 Yoğun bir hafta beni bekliyor. Birde üroloji önünde sıra beklemek varmış :KK70: yaşlı amcalar ve ben ellerinde su adamların :KK70:

Canım bu kür filan değil ilk onu diyeyim bu daha çok böyle vitamin takviyesi bağışıklığı güçlendiriyor içinde b vitaminleri çinko ve demir elemneti var. 👍 Ama şu var polen alerjisi kullanmamalı. Günlük 1 kaşık birşeycik alıyorsun 😉

Bende çok yaşardım ağır kaldırdığım zaman birdaha olsun istemem. İstersen dediğimi yap. Ama bana dua edeceksin geçince. böyle küçük ekmek üzerine üç kibrit koy sonra bunu göbeğine eşin birisi kim varsa koysun tutuştur hemen bardakla onu kapat bir çekiyor varya düşene kadar kalkma yerinden o bardak işi bitince düşüyor göbeğinden :)) hiç yok korkarım ederim şeyleri değil ben çok yaptım :))) dünyalar senin olur o göbeğini bir topluyor ki anlatamam. 👍
Kız sen de her şeyi biliyorsun bu kibrit olayını da yazalım bi köşeye, Allah muhtaç etmesin ama lazım olursa kolay bir yöntemmiş

Şaka gibi üçüncü günden kendini hamile sanan bir vücut 🤣 öğlenden bari başım dönüyor, gözümün önü kararıyor 🤣🤣🤣🤣 biri vücuduma demeli ki anacığım bak daha 14 gün geçmeli, ancak döllenme olacaaakkk, yerleşme olacaaak, hevesli misin nesin ay demeli valla 🤣🤣🤣
Ilk ay bendede öyle oldu ay oran şişti buram sancıyo gaz vs.. hepsi boşmuş off sinir bozucu yaa hemen kapılıyoruz hamile moduna 😂😂😂

Ilk ay bendede öyle oldu ay oran şişti buram sancıyo gaz vs.. hepsi boşmuş off sinir bozucu yaa hemen kapılıyoruz hamile moduna 😂😂😂
Ay hiç de öyle oldu olacak bilmem ne modunda da değilim. Dalga geçiyorum duurmla falan ama vücudum anlamıyor bunu sanırım 🤣

Evet canim her zaman cevap veriyor şimdi sordum hatta devam et daha yumurtlamadın dedi 😄 haftasonu gelebilir benim cumartesi geldi kargom
Ay hadi inşallah benim yarın bitiyo büyük ihtimalle yarını değerlendiririz gelirse hemen başlarım teste birazda burdan yazarım size ebus ablayada sorarım artık bu günleri degerlendirmiyomusunuz siz

Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarla dönüş sağlarım dualarınız da beni de eksik etmeyin lütfen 🥰🥰🥰
Ne demek inşlh istediğin olur🙏🏼🌸
Kız sen de her şeyi biliyorsun bu kibrit olayını da yazalım bi köşeye, Allah muhtaç etmesin ama lazım olursa kolay bir yöntemmiş
İnsan zorda kalınca herşeyi bilmek zorunda kalıyor canım 😄

Ay hadi inşallah benim yarın bitiyo büyük ihtimalle yarını değerlendiririz gelirse hemen başlarım teste birazda burdan yazarım size ebus ablayada sorarım artık bu günleri degerlendirmiyomusunuz siz
Sadece 1 kere değerlendirdik yoğun çalışıyor esik bide bugünü degerlendircez gerisi yarin ki teste bagli 😍 pik olması yakın çünkü

Kızlar selamm 🙋‍♀️ Ovülasyon testime bakar mısınız? Bugün pik mi? E8633A4E-ED0A-4A90-90C2-2B422D7A4121.jpeg

Canım youtubede yumurtlama masajlarını izle ebru ablanın ben her sabah bide akşam masajı yapıyorum belki ondan temiz çıkıyor testlerim bide orucum su zaten tüketmiyorum ilk idrar 12 de yaptım sayiyorum 2. Idrari saat 3 e kadar bekliyorum testi öyle yapiyorum Mübarek günler dualarımız kabul olsun inşallah 🙏

Testlere devam ediyorum son 5 testim kaldı bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ☺️
Et canım zaten buna bakılırsa yarın pik olur 😏 bence. Değerlendir zaten böyle pik öncesi ilişkilerden hamile kalanlar daha çok. İnşallah güzel haberler nasip olur almak vermek 🤗

X