Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece 1 kere değerlendirdik yoğun çalışıyor esik bide bugünü degerlendircez gerisi yarin ki teste bagli 😍 pik olması yakın çünkü
Hii bende öyle gün aşırı degerlendirip pik günü Bizimkini zorlucam biraz benimkide geç geliyo bide yorgun olunca hergün zorluyo ama bakalım biraz zorlanıza mecbur bide ben yatıyorum ilişkiden sonra adama hizmet bile edemiyorum hemen yatışa geçiyorum iyice delirdin diyo giden gitmiştir zaten diyo ama ben kalkamıyorum çıkar diye😂😂

Hii bende öyle gün aşırı degerlendirip pik günü Bizimkini zorlucam biraz benimkide geç geliyo bide yorgun olunca hergün zorluyo ama bakalım biraz zorlanıza mecbur bide ben yatıyorum ilişkiden sonra adama hizmet bile edemiyorum hemen yatışa geçiyorum iyice delirdin diyo giden gitmiştir zaten diyo ama ben kalkamıyorum çıkar diye😂😂
Haha çocuk için delirdik napalim 😄😄😄her gece bana da zor geliyor en güzeli test ile uygun zaman da yapmak 😄😄😄 bide keçiboynuzu suyu iciriyom her akşam cildiriyo hic sevmiyor onu 🤣🤣🤣

Merhaba 😍
1-adet tarihim 1 mayıs
2- Yaşım 28
3- 1 senedir istiyorum. (Daha önce 2 gebelık yasadım 1 i kalp durmasıyla sonlandı 17 haftalıkken.)
4-Gebelik için klomen kullandım. Folikasit alıyorum ve 15 nisanda çatlatma iğnesi oldum

Yusra-61 Yusra-61 tatlim yarin hsg cekinecem anestezili normalde iki aydir yumurta gelisimi takibini doktorla yptik olmadi smdi adetim biteli yarin 4. Gun hsg cekinecem bu ay doktor akisina mi birakalim diycek acaba hsg den sonra gidisat nasil bilgin var mi doktorum yarin hastanedeyse gorucem zaten onu bilgin var mi

Şaka gibi üçüncü günden kendini hamile sanan bir vücut 🤣 öğlenden bari başım dönüyor, gözümün önü kararıyor 🤣🤣🤣🤣 biri vücuduma demeli ki anacığım bak daha 14 gün geçmeli, ancak döllenme olacaaakkk, yerleşme olacaaak, hevesli misin nesin ay demeli valla 🤣🤣🤣
Öyle deme hiç belli olmaz 😂😂😂tabi boş umut da iyi değil ama eylül ayında ovulasyondan sonra benim her gün başladı bir ateş basması ayağa hızlı kalksam göz kararması eşim aha kesin hamilesin diyordu ben gülüyordum tabi tabi korunmayı bıraktık hemen hamile kalacağım ha umma diye 😂o kadar bu belirtiler boştur diyerek test yapmıştım ki 2 çizgi görünce şok olmuştum😂

Kızlar merhaba benim ovulasyon acılacağına gün geçtikte koyulaşıyor ben anlamadım normalde 7 yazan pik değil mi
image.jpg
image.jpg

Yusra-61 Yusra-61 tatlim yarin hsg cekinecem anestezili normalde iki aydir yumurta gelisimi takibini doktorla yptik olmadi smdi adetim biteli yarin 4. Gun hsg cekinecem bu ay doktor akisina mi birakalim diycek acaba hsg den sonra gidisat nasil bilgin var mi doktorum yarin hastanedeyse gorucem zaten onu bilgin var mi
Bende adetim bittikten 2 gün sonra HSG oldum tüplerde rahimde hiçbir tıkanıklık vs. sorun çıkmadı ama aşırı enfeksiyonum varmış 2 tane antibiyotik yazdı ve o yüzden doktor bana o ay korunmamı söylemişti HSG'den sonraki 2 ay hamile kalma ihtimali çok yüksek dedi bakalım benim ilk ayım deniyorum olacak mı bu ay.
ama herkesin süreci farklı oluyormuş kimi doktorlar hiç korunma da diyormuş.
Geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer sürecin 9ozom 9ozom

Öyle deme hiç belli olmaz 😂😂😂tabi boş umut da iyi değil ama eylül ayında ovulasyondan sonra benim her gün başladı bir ateş basması ayağa hızlı kalksam göz kararması eşim aha kesin hamilesin diyordu ben gülüyordum tabi tabi korunmayı bıraktık hemen hamile kalacağım ha umma diye 😂o kadar bu belirtiler boştur diyerek test yapmıştım ki 2 çizgi görünce şok olmuştum😂
Ay inşallah diyeyim o zaman ne diyeyim. 5 mayısta görcem anyayı konyayı 🤣 kaldı şurda 1 3 5..... 11 gün 🤣

Bende adetim bittikten 2 gün sonra HSG oldum tüplerde rahimde hiçbir tıkanıklık vs. sorun çıkmadı ama aşırı enfeksiyonum varmış 2 tane antibiyotik yazdı ve o yüzden doktor bana o ay korunmamı söylemişti HSG'den sonraki 2 ay hamile kalma ihtimali çok yüksek dedi bakalım benim ilk ayım deniyorum olacak mı bu ay.
Sanada gecmis olsun canim umarim bebegine kavusursun tez zamnda enfeksiyon olunca belli oluyo yani film esnasinda oyle mi bakalim bende cikicak mi peki doktor sana korun dedi ya bu ay enfeksiyondan ötürü korunuyo musun canim?

Birde anestezili mi oldun acaba canim ben uyutulmaktanda tedirginim biraz niyeyse🤭bende pko var senin var mi pko

Ya kızlar ben yorum yapmıstım yalnıs yere olmus kusura bakmayın🙏

Sanada gecmis olsun canim umarim bebegine kavusursun tez zamnda enfeksiyon olunca belli oluyo yani film esnasinda oyle mi bakalim bende cikicak mi peki doktor sana korun dedi ya bu ay enfeksiyondan ötürü korunuyo musun canim?
Evet enfeksiyon belli oldu hatta ben ade anestezili oldum ama sonrası enfeksiyon yüzünden sanırım baya sancılı oldu benim düzelmem 2 hafta sürdü diyebilirim,dikkat et ağır kaldırma demişti doktorum hakikaten zorlandım ama iyiyim şimdi.Ben bir kez adet gördüm HSG'nin peşine şimdi bu ay korunmuyorum artık bakalım tutacak mı nasip

Evet enfeksiyon belli oldu hatta ben ade anestezili oldum ama sonrası enfeksiyon yüzünden sanırım baya sancılı oldu benim düzelmem 2 hafta sürdü diyebilirim,dikkat et ağır kaldırma demişti doktorum hakikaten zorlandım ama iyiyim şimdi.Ben bir kez adet gördüm HSG'nin peşine şimdi bu ay korunmuyorum artık bakalım tutacak mı nasip
Anladım canm enfeksiyon cok zor dikkat etm miz lazim insaAllah bu ay nasip olur canim🙏🥰

Beklenen Adet Tarihiniz = 19 Mayıs
2- Yaşınız = 27
3-Ne zamandır istiyorsunuz = 5 aydır
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler = Folden QF ve Naturallen

Yusra-61 Yusra-61 baktım yeni topiği Yusra açmış nasıl sevindim hemen geldim 🥰 beni de ekler misin canım 🙏🏻

Dayak istiyor dayak 😂ondan olmuyor. Başım ağrıyor ya olurum diye düşünüyorum bazen başım böyle ağrır olmadan. Masajı yapacam yarın akşam adet olurmuş yapan hemen 😂 ne zamana olurum bilmem de şimdi ikinci günü hafta sonuna gelmesin diye yarın akşam yapıcam olursam olmazsam doktoruma gidecem 😉 şuan iyi değilim kulaklarıma ağrılar vuruyor başım da aynı. 🙈Başıma birde başka iş çıktı doktor acilde tahliller yaptı ya böbrekten doktora git dedi dün gittim kan verdim salı günü ultrasonum var 🙄bakalım hayır olsun hepsi de üst üstte geliyor.

Canım karışım marka olarak hangisi iyi bilmem ama bizim burada arifoğlu diye marka var onu alacam. Sende oradan aktara bak al bence geç olur gibime geldi benim sen bilirsin ama 😒
Ilac kullandın mı canim etkisi olmadı mı ilac verdi demiştin doktor

Aynen öyle işte bildiğin kalp gibi atıyor beynim. Birseyler yemek istiyorum acıkıyorum ama yediğim zaman midem iyice kötü oluyor. Anlamadım ki
Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum canım bilimsel açıklaması vardır mutlaka ama ananemde ananemde derler böyle karinlarini cektirdikten sonra hamile kalmış ikisi de göbek düşmesi hamileliği engel olur diye

Selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor? Güzel bebek haberleri yok mu keyfimiz yerine gelsin. Benim bat 2 mayıs klomen kullanıyorum ilk ayım, karnımda kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrılar var. Onun dışında çok bir belirti yok açıkçası umutsuzum sanki. Sizlerde durumlar nedir

X